Rikiboy Posted Március 6, 2009 Share Posted Március 6, 2009 Az a helyzet hogy xxx osX-el próbáltuk és azzal csinálja ezt. De az IDeneb hátha csak a baj hogy az még sokááá dáánlódol :S Miért nem szeretik a MAC-ek a AsRock alaplapot?? köszi a segitséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Március 6, 2009 Share Posted Március 6, 2009 Rikiboy: Az Nforce 6-os chipsettel van baja, nem az asrockal. Talán az 1.4-es iDeneb jó lesz. Mflex: Nem semmi az a VGA tényleg. Na és az a hangkártya? Te csak 2.0-ban használod a hangot, vagy 5.1-ben? Amúgy tiszta mákom van, barátnőmnek feltettem az 1.4-es iDeneb-et, ami az én gépemen meg se akart nyikkanni, egyből felmászott csont nélkül. Egy a kis probléma, hogy az egere USB-s, a billentyűzete PS/2-es. És hát telepítőben van billentyűzet, a rendszerben meg csak az egér üzemel :S Pedig feltettem a PS/2 keyboard fixet is, akkor is ugyanez -.- Valakinek valami ötlet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Március 7, 2009 Author Share Posted Március 7, 2009 Mflex! Énis irigykedve néztem a gépedet, áruld már el, összesen mennyi pénzedbe volt eddig?? Kíváncsi lennék meddig kéne gyűjtögetnem... Jahm és hogy mivel tudod kihasználni ezt a hihetetlen teljesítményt?. Z kb 3m, ha jól számoltam... Az asrock alaplapokon működik talán az egyik legjobban a hackintosh, legalábbis én ezt tapasztaltam, nincs azokkal semmi gond, csak jó drivereket kell bejelölni. pl: VIA, JMICRON...etc Mflex: Nem semmi az a VGA tényleg. Na és az a hangkártya? Te csak 2.0-ban használod a hangot, vagy 5.1-ben? 5.1 bose hangrendszer van a gép mellett, de a harman kardon rendszeren 7.1-ben. a billetyűzetet kell cserélni USB-re szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikiboy Posted Március 7, 2009 Share Posted Március 7, 2009 Hello mfelx! Tudnál segiteni akkor hogy mit jelöljünk be ennél a gépnél: AS Rock AliveNF6G-VSTA AMD Athlon X2 4000+ (Támogatja az SSE;SSE2;SSE3) 4GB 1066Mhzes DDR2-es RAM (2GB+2*1GB) ATI Radeon Hd 3650 (512 mb) SATA2 HDD (500GB) Köszi a segitséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Március 7, 2009 Share Posted Március 7, 2009 AppleNforceATA NforceLAN És a VGA-k közül azt az ATI verziót, ami a tied. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikiboy Posted Március 8, 2009 Share Posted Március 8, 2009 Közbe sikerült megoldanom kösz! Mfelx egy gyors kérdés, van olyan program vagy bármi amivel csak egy kicsit is ki tudod használnia géped teljesitményét? Mert ammenyire az Appple gépeket ismerem a proci max 2%-on fut és a Ramok 90% nincs használva bűrmit inditazs el Tehát ki lehet használni valahogyan?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Március 9, 2009 Share Posted Március 9, 2009 Nahát, megy? xD Mflex: Mondd, hogy oldottad meg, hogy 7.1-ben szóljon a zenelejátszás is? Azaz ne csak a 2 front? Mert én épp ezzel küzdök, igaz, hogy külső USB hangkártyám van... Lehet ez a ludas... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Március 9, 2009 Author Share Posted Március 9, 2009 Hackintos-on? sehogy. Eredeti apple-n meg simán, nem is értem a kérdést, hogy öszinte legyek. Rikkyboy: Ki tudom használni, pontosan a munkámból adódóan, de ezt ne feszegessük tovább. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Március 10, 2009 Share Posted Március 10, 2009 Hááát, pontosan úgy értettem, hogy vettem egy külső USB hangkártyát, ami 5.1-es. És rá van írva a dobozára, hogy Mac kompatibilis. Na mondom, ez jó lesz. Igen ám, megy is, rákötöttem az 5.1-et, és van az a program Audio/Midi setup. Ott beállítottam, hogy 6ch legyen, egyesével leteszteltem, és mindegyik hangszóró szólt. Aztán betettem egy zenét, és csak a front left, meg a front right szólt. Még a subwoofer sem. És hogy erre esetleg van-e valami megoldás, vagy ez kizárt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Március 10, 2009 Author Share Posted Március 10, 2009 Slig sajnos nem tudom, elvileg szólnia kellene rendesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Március 10, 2009 Share Posted Március 10, 2009 Okés, nem gond, most épp a hifi van rákötve, 2.0-ban viszont gyönyörűen szól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Március 12, 2009 Share Posted Március 12, 2009 Na, akinek nem ment eddig az OS X, az se csüggedjen, mert van egy jó hírem Az eddig is zseniális XxX még tovább lett fejlesztve, és kiadtak egy új ISO-t. Javaslom mindenkinek, hogy töltse le bátran Vagyis inkább azoknak, akiknek eddig nem ment XxX_x86_10.5.6_Install_Disc_Universal_Final.v2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zengine Posted Március 12, 2009 Share Posted Március 12, 2009 Na mester ezt jól belinkelted:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Március 16, 2009 Share Posted Március 16, 2009 Torrentet nem linkelhetek, mert seggbe rúgnak a modik. Akinek kell, tudja hova kell azt beírni, hogy letölthesse... Aki meg nem tudja, írhat pü-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
froland Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 Valaki fel tudná nekem tölteni az összes NDarwin kext-et, főleg az 512-es érdekel. Előre is kösz. Link is jó, csak én nem találtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Március 22, 2009 Share Posted Március 22, 2009 Hali mindenki! Olyan kérdésem lenne h melyik fajta hackintost ajánljátok az én konfigomra? Konfig: -Alaplap: Intel Eva Cove DG35EC -Memória: 2GB Kingston DDR2 800Mhz -Proci: Intel Core 2 Duo E7300 2,66Ghz -VGA: nVidia 9500GT DDR2 512 Mb -Winyó: Western Digital 250GB SATA-II (WD2500AAKS-00VSA0) -Hang: Intel 82801HB ICH8 - High Definition Audio Controller -Hálózati: Intel 82566DC Gigabit Network Connection És még annyit, hogy aki tud nekem ajánlani verziót, az tudna adni letöltési linket is? PM-ben, torrent lenne a legjobb! Előre is köszönöm! Üdv: DonBibi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 Küldtem a linket, ha megy-nem megy nyugodtan oszd meg velem, meg a topiklakókkal xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 Igen, válaszoltam is! Amint lejön, mert lassacskán vánszorog csak, elmondom h megy e! Régebben fölraktam én a Kalyway 10.5.2-t meg próbálkoztam az Ideneb 10.5.5-tel is, de mindkettő kernel panic-kal megállt az apple logonál. Próbáltam sokféle kernellel de mindhiába. Ettől remlélek valami csodát! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DetoXhun Posted Március 27, 2009 Share Posted Március 27, 2009 Én is tervezek felrakni a gépemre MacOS-t, csak AMD-m van, így egy kicsit bonyolultabb. Egyelőre várok az új Leo4All megjelenésére, az elvileg mindenen, AMD-n is menni fog - addig reménykedek http://leo4all.com/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Március 27, 2009 Share Posted Március 27, 2009 Hát ez nem jött össze.... Még próbálkozok. Az XXX x86 10.5.6-os verzió megáll bootoláskor. Feltelepülni felmegy, semmi hibát nem ír ki csak mikor indul a rendszer akkor megáll. Már nemtudom mit írt ki -v módban! Közben leszedtem az IAtkos 5i verziót. Nah ez felmegy be is indul, csak nincs net meg a monitor felbontás 1024x768. Nem ártana az 1680x1050! Tudtok megoldást? Meg persze a netre is.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulcsar1 Posted Március 28, 2009 Share Posted Március 28, 2009 felraktam a XXX x86 10.5.6, elindul, de a hálózati kártyát egyáltaltalán nem ismeri fel, így nincs net, és a hang csak a bal hangszoróbol jön. Minden más oké, egyenlöre. Tudnátok segiteni? Konfig: asrock p4vm890 p4 2.4 Ghz 512 ddr nvidia 7300gt 250Gb ata merevlemez ata dvd iró Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 28, 2009 Share Posted Március 28, 2009 Régóta szemezgetek már a hackintosh oprendszerekkel és gondoltam leszedek majd felrakok egyet kérdés melyiket. A config az egy: (notebook) Intel Core 2 Duo Mobile T5750 3GB DDR2 ram Seagate 250gb Sata2 winchester Ati Mobility Radeon 3470 256mb ram Wifi,bluetooth... Erre mit érdemes felrakni ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Március 29, 2009 Share Posted Március 29, 2009 DonBibi: fogalmam nincs, hogy milyen hálókártya lehet ráintegrálva az alaplapodra. Ha realtek, vagy nvidia, annak a driverét kell feltenni hozzá. Videokártya driver telepítéshez ez kell: http://www.insanelymac.com/forum/lofiversion/index.php/t133989.html kulcsar1: Milyen háló meg hangkártya van ott? Hálókártyához sztem realtek drivert kell feltenned, hangra meg passz :S Én is külső USB-s hangcuccal oldottam meg. Gabi89: Hát sztem ezt: XxX_x86_10.5.6_Install_Disc_Universal_Final.v2 - írd be googleba, és szedd le torrentel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 29, 2009 Share Posted Március 29, 2009 (edited) Na már száguld lefelé 1-1,5óra alatt lent is van. Holnap (ma) ha hazajövök meg is próbálom feltenni Lesz még majd pár kérdésem ez szinte biztos. Így elsőnek annyi ,hogy ez megfér egy Linux (Mandriva van fent ) mellett szóval tudja majd bootolni azt is. Sok fontos adat nincs a laptopon szóval ha véletlen meghalna a telepítés vagy eltolnék valamit (nem jellemző ,de hát kitudja) akkor semmilyen adatom nem veszik oda mert mind meg van az asztali gépen azt a pár dokumentumot ami meg nincs az kimentem előtte. ------ Na a telepítésíg eljutottam ,de nem látja a Sata winchestert biosban is állítgattam de akkor sem volt jó. Amúgy odáig minden rendben megy. Módosította Március 30, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Március 30, 2009 Share Posted Március 30, 2009 Sok sikert! Elvileg a linux bootloadere képes kezelni a Macet is. Azért az adatmentés ajánlott, mert ki tudja... Az OS X partíciója a Mac OS X extended journaled, csak erre figyelj majd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 Miután a XxX_x86_10.5.6_Install_Disc_Universal_Final.v2 verzió nem akart felmenni minden trükkőzésem ellenére sem leszedtem ezt iPC_OSx86_10_5_6_Universal_PPF5_Final és ígéretesnek indult a dolog.Winchestert látta megformáztam customize -ból kiválasztottam ami kell (tuti itt toltam el :-\ redface1x ) majd fel is települt szépen viszont újraindulásnál kis töltés után ez a kép fogad: Látszólag tölt tovább de 5perc után se történik semmi. Szóval várom az ötleteket. A config továbbra is egy: Intel Core 2 Duo Mobile T5750 3GB DDR2 ram Seagate 250gb Sata2 winchester Ati Mobility Radeon 3470 256mb ram Wifi,bluetooth... (notebook) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulcsar1 Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 Slig; koszi, megoldottam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 Gabi, ha a telepítője bebootol, akkor tuti működni fog az, csak kell majd egy kicsit trükközni vele. Milyen chipsete van annak a notinak? sejtem, hogy intel. Próbáld kiválasztani az ICH10, vagy ICHx ATA drivert, vagy a Jmicront. Tuti az a gond, amúgy megnézheted -v vel is bootolásnál, sztem ezt írja ki pár percen belül - "Still waiting for root device" - azaz vinyóval van baja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Április 1, 2009 Author Share Posted Április 1, 2009 Jah, Gabi -v -vel bootolj be és ahol leáll azt fényképezd le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Április 2, 2009 Share Posted Április 2, 2009 IPC verzió telepítés után a rendszer felállása közben (-v módban) http://images.netbag.hu/20090402/13241869206.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts