Yaken666 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 A hugom laptopjára akarom felrakni egy kicsit gyenge De most veszek bele neki ramot meg vinyot nah AMD Athlon 64 3200+ ( i think ) Jah Hp pavilion zv 6000 Meg valami Ati de nem tom mi integralt ( i think) 512mb ram de most veszek bele 2 gb meg egy 2-3 száz gb vinyot enyi de még az alapra akarom feltelepiteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 29, 2008 Author Share Posted Augusztus 29, 2008 512 kevés a proci támogatja az SS3-at, mert ha nem máris felejtős... integrált ati, de milyen? minimum 128mb legyen.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaken666 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Ezt irja Radeon Xpress 200 m de de 128 van . Tudom hogy az 512 kevés de attól még fellehet telepíteni azt hétfőn veszek bele nem?és akormit kel bejelölni ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 29, 2008 Author Share Posted Augusztus 29, 2008 chameleon kernel toh usb patch shoutdown patch remove thermal kexts az ati kártyánál a megfelelőt válaszd ki sata nforce sata nforce ethernet realtek8139 persze a hálókártyát is nézd meg..ezzekkel a beálításokkal idáig minden AMD gépen "szakított" elsőre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaken666 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 azon mit nézzek meg teso ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 29, 2008 Author Share Posted Augusztus 29, 2008 milyen típus pl wazze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 29, 2008 Author Share Posted Augusztus 29, 2008 az alábbi linken problémákra van összegyűtve néhány segítség. (kis angol tudás nem árt) http://osx86.wikidot.com/known-issues Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaken666 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 de mondju l azt nem toom megnézni a gépen nem irja ki ?:D: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0Re Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Sziasztok ! Nallam sikerult a telepites ,csak nemjon be az elso boot. Fennakad az Apple logonal es nem m1 tovabb ,amikor verbose-ban bootolom akkor ezt kapom : Tudna vki segiteni? Koszonom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 29, 2008 Author Share Posted Augusztus 29, 2008 valami rosszul lett bejelölve a customize menüben.... milyen alalplap? csak nem ASUS? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0Re Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 De, Asus P5N-E SLI. Csak azt jeloltem be amit fontosnak tartottam. Szerinted mit jeloljek be ,vagy mi lehet a gond? Ezeket jelolom be a Customizeban : sleep kernel 9.2 ,NVInject 256,AppleNforceATA,forcedeth,lassnetkassmbios es pcgenusb_fix. Ez minden Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphin Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Hmm leszedtem a rapidos-t is...és byte-ra pontosan megegyezik azzal amit torrentről szedtem le...neve is ugyanaz...akkor elvileg ugyanaz mint ami itt is van..kicsit lelombozott most ez mind1 talán ha kijön vmi uj majd megprobálom azt :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 30, 2008 Author Share Posted Augusztus 30, 2008 De, Asus P5N-E SLI. Csak azt jeloltem be amit fontosnak tartottam. Szerinted mit jeloljek be ,vagy mi lehet a gond? Ezeket jelolom be a Customizeban : sleep kernel 9.2 ,NVInject 256,AppleNforceATA,forcedeth,lassnetkassmbios es pcgenusb_fix. Ez minden intel ,AMD? Ha intel akkor csak vanilla, ha AMD akkor modbin, de a sleep és a speed is jó, de a modbin a legjobb. A gondot egyébként az ASUS "baromsága" a JMICRON vezérlő okozza, de kiváncsi vagyok pontosan milyen konfig? Sajnos az asus-okkal a legtöbször csak szívás van... de meglehet oldani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0Re Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 intel ,AMD? Ha intel akkor csak vanilla, ha AMD akkor modbin, de a sleep és a speed is jó, de a modbin a legjobb. A gondot egyébként az ASUS "baromsága" a JMICRON vezérlő okozza, de kiváncsi vagyok pontosan milyen konfig? Sajnos az asus-okkal a legtöbször csak szívás van... de meglehet oldani Intel C2D 6300 , Asus P5N-e SLi ,2 GB Ram,160+80 Gb HD,XFX 7900GS Koszonom a segitseget, mingyart megprobalom telepiteni ugy h kikapcsolom a JMICRONT a BIOS-ban,es modbin kernellel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0Re Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Sajnos nem sikerult ... Inkabb felrakom a SuSe 11.0 -at. Kosz meg1szer a segitseget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 30, 2008 Author Share Posted Augusztus 30, 2008 Hát ha modbin-al csináltad , akkor nem is csodálom.. Intel = vanilla fentebb írtam is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 intel ,AMD? ha AMD akkor modbin, de a sleep és a speed is jó, de a modbin a legjobb. Tehát AMD-hez most modbin vagy sleep jó mert előrébb még a sleepet írtad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0Re Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Hát ha modbin-al csináltad , akkor nem is csodálom.. Intel = vanilla fentebb írtam is... vanilla-val restartol meg mielott kijelenne az Apple logo.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 30, 2008 Author Share Posted Augusztus 30, 2008 köszönjük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunuk Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Tudom nem ide tartozik de nagyon jo lene ha valaki mondana egy oajn programot ami avibol-dvd-re convertal. PL: hasonlot mint a VSO. Mar sokat kerestem de nem nagyon talalok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 31, 2008 Author Share Posted Augusztus 31, 2008 Tehát AMD-hez most modbin vagy sleep jó mert előrébb még a sleepet írtad Nálam mindegyikkel megy, csak állítólag a modbin a legjobb, de megmondom öszintén már annyira nem érdekel ez az egész, mert minden le van írva. Mindenki olvassa át próbálgassa a telepítést, nekünk sem ment elsőre, legalább a 10-re sikerült, aki azt hiszi, hogy elsőre minden klappolni fog (van ilyen) az téved. Ezt is meg kell tanulni, ez nem úgy megy, hogy felrakom ,mint a win-t ... eredeti gépen ez sokkal egyszerűbb, felkúszik 5 perc alatt és kész.. ez viszont hackintos, ami ugyanolyan jól tud működni ,mint egy eredeti apple gépen, de driverek és patchek kellenek hozzá, ha a teleítő dvd esetleg nem tartalmazza a drivereket ,vagy esetleg pár dolgot a bios-ban ki vagy be kell kapcsolni stb... Sokan még a saját konfigjukkal sincsennek tisztában...ez no comment (az első dolog ami után kell nézni, hogy egyáltalán felmegy- e rá) Ezt mindenki vegye számításba vagy neki se álljon addig még át nem olvasta a kommenteket. Én a továbbiakban nem fogok válaszolni egyetlen olyan kérdésre sem ,ami itt már elhangzott! Ajánlom ,hogy több hackintosh fórumokat olvasson át aki belekezd... sokat lehet tanulni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaken666 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 WinAvi viedo converter Avi bol dvd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Szeptember 2, 2008 Author Share Posted Szeptember 2, 2008 (edited) Pont témába vágó Felraktam egyébként mac os x -hez a lefrissebb knccrew és serialt , ami szinte minden programhoz tartogat okosságokat. Módosította Szeptember 3, 2008 Gabi89 Összevonva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaken666 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 (edited) Én elkezttem nem tom,hogy hogy betöltötte minden azt írja,hogy YOU NEDED THE RASTART YOUR COMPUTER Nem tudom ujra inditani mert nekem a laptopon ha ha megnyomom a zt a gombot nem történik semmi csak ha hoszan nyomom akkor kikapcsol help Mit csináljak,hogy kezdjem el ezt telepíteni? Meg az adisk ultily-t hol találom Módosította Szeptember 5, 2008 Gabi89 1. Ne ordíbálj 2. Elég egy írásjel is a mondat végére. 3. Helyesen írjál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Szeptember 6, 2008 Author Share Posted Szeptember 6, 2008 ez a kernel panic! Melyik telepítőt használod? Meg az adisk ultily-t hol találom remélem azóta már kiszúrta a szemed a fenti tálcán.... Sőt a 7-es oldalon lévő telepítési információ, direkt a "kezdőknek" csináltam és nagyon jól megmutatja, mit hogyan, de látom az is csak felesleges volt. Ennél szájbarágósabban nem lehet, ha ehhez is "hülye" vagy neki se kezdj (általánosságban írtam) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
házörző Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Köszönöm! Sok olvasás,és egy xp legyalázása (véletlenül) után sikeresen teleptettem a rendszert. De hol a kukac? Az Alt Gr+V az nem jó. Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Szeptember 18, 2008 Author Share Posted Szeptember 18, 2008 win gomb+Q Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
házörző Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 (edited) köszi marha vagyok mint a super az ubuntun Kalyway 10.5.2 erre lenne szükségem,a magyarítás miatt de nem lelem. Valaki segítene? rapidos link is jó Módosította Szeptember 18, 2008 házörző Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Szeptember 19, 2008 Author Share Posted Szeptember 19, 2008 http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...amp;hl=mac+os+x Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lrfun Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 Nos egy-két dolgot hozzátennék a témával kapcsolatban mivel mflex állításai néhol mutatnak hiányosságokat. Egyrészt nagyon fontos hogy a kétmagos procik alapból legyenek a biosban kikapcsolva vagy f8 megnyomása után cpus-1. A vinyókat NEM kell fat32-re formázni, persze lehet de semmi értelme.... NEM kell külön vinyóra rakni a rendszereket, megoldható 1el is. Nekem a kis msi windomon jelenleg 3 op.rendszer van, jelenleg a leo-ról írok. Nincs kedvem most leírni hogyan, de itt minden részletesen le van írva: Multi Boot Azt sem árt tudni hogy felesleges a kaly féle telepítőhöz ragaszkodni, vannak még nagyon jó lemezek, tessék az insanelymacen szétnézni. A telepítésnél érdemes csak a létfontosságú drivereket feltenni, a többi utólag könnyen hozzáadható. Jah és még annyit hogy azzal nem lesz előrébb senki hogy mindenféle parancssorokat beírogat telepítésnél, mivel ezek legtöbbje csak telepített rendszereknél működik. Jah és még annyit kérdeznék hogy a chameleont miért is kell felrakni telepítés után??? tudtommal a bootloader integrálva van a kalyway féle telepítöbe, nekem legalábbis nagyon úgy tűnt eddig. Sok sikert a telepítéshez mindenkinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts