mflex Posted Augusztus 26, 2008 Author Share Posted Augusztus 26, 2008 Milyen config? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gori2 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 es ha fel racod a mac-et akkor magatol felismer es felrakja ? pl nekem van Nvdia Geforce 7330 gt 256 MB akkor a mac magatol felismeri es felrakja a drivert? vagy magamnak kell letolteni a nvdiatol ? Elore is kosz ia valaszt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 26, 2008 Author Share Posted Augusztus 26, 2008 Neked kell bejelölni az install előtt! Megmondom őszintén nem volt már kedvem válaszolni egy olyan kérdésre, ami 15 oldalon kersztül többször ki lett tárgyalva. Olvasd át. Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gori2 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 k koszi csak ezt akartam de amugy minimum 14 page van hatra annyit nincs kedvem olvasni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 26, 2008 Author Share Posted Augusztus 26, 2008 Aki esetleg hiányolná a osx-en a total commandert: Nem kell csinálni veleme semmt különöset, csak az forklift ikont húzd a programokhoz...teljes verizó, mindent tud amit a tc- is. http://rapidshare.com/files/140203979/ForkLift_1.5.3__k_ed___UB_.dmg.zip Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabesz Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 hi mostmar fel van telepítve csak internetet nemtudtdam beallitani..nem erzekeli a halokartyam...nem talalam hozza drivert se...gigabyt ga p35 ds3 alaplapom van! külön particiora raktuk fel de most az xp se akar elinduli... tudtok segiteni?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balint0808 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Walaki leirna hogy hol es hogyan kell a vinyot MAc Extended Yournaled-re leforazni... Kerem Segitsetek mar majdnem elbasztam miatta a gepem egyszer nem akarok hujeseget csinalni... A gepem teljesen uj Acer Aspir M5640 2.53GHz Intel Core 2 Duo E7200 Processor 3GB DDR2 (expandable to 4GB) 500GB 7200RPM SATA Hard Drive Supermulti Drive, DVD-Dual Drive (DVD+R, DVD-R, DVD-RAM) NVidia Ge-Force 8600GS Integrated Gigabit LAN Embedded high-definition audio with 7.1-channel audio support Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 27, 2008 Author Share Posted Augusztus 27, 2008 Olvass vissza, legfőképpen a 7-es oldalt. hi! remélem nem basztam el a zsír új winyomat...most akartam felrakni, bill-t alapbol meg sem ismerte,mondom ok akkor egér marad csak. furcsa mert irták h nemkéne látnia az NTFS particiokat.nekem látta mindet + a fat32re leformázottat is...namost elkezdeném formázni mac journaled-re kiirja h failed, rámentem vmi repair disk akkor elkezdett particiot csinálni, erre megfagyott...namost a win nem ismeri meg ezt a particiot,igy az egész winyot sem, vmi GUID Partiton Table-t ir mind a 300gigára....mit tudok kezdeni ezzel?????fejbelövöm magam ha most emiatt meghalt a winyo Senki nem írt ilyet, hogy az NTFS partició nem jelenik meg a disk utility-ben... (max nem fog működni Leírtam már egy párszor, hogy aki teheti felejtse el az egy vinyón van a win és az os x. Sok a szopás vele, azonkivül , ha nem jól csinász valamit a fent elmlített problémák fordulhatnak elő. Vegyél egy SATA vinyót az osx-nek és arra tedd fel. Ha nem akarod magad tovább szopatni, akkor vagy elfelejted az WIN+OSX pároítást , vagy külön HDD-re rakod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gori2 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 sziastok bocsi hogy megint irok de amikor a nyelvet kell valasztanom a egerem nem mukodik egyszeruen befagyi es nem muxik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphin Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Senki nem írt ilyet, hogy az NTFS partició nem jelenik meg a disk utility-ben... (max nem fog működni Leírtam már egy párszor, hogy aki teheti felejtse el az egy vinyón van a win és az os x. Sok a szopás vele, azonkivül , ha nem jól csinász valamit a fent elmlített problémák fordulhatnak elő. Vegyél egy SATA vinyót az osx-nek és arra tedd fel. Ha nem akarod magad tovább szopatni, akkor vagy elfelejted az WIN+OSX pároítást , vagy külön HDD-re rakod. Nemtudom mit csinálnék rosszul, hiszen a telepítési hely megadása szinte az első lépés,szal még semmit nemis állitgatok h mit hova rakjon fel... SATA winyot vettem (hülye nem vagyok) és külön-külön HDD szal vmit félreértettél v éppen megérteni se akartad :D azthiszem hanyagolom,majd veszek intelt karácsony felé aztán azzal még megprobálom egyszer...hátha kijön vmi jobb verzio... amugy a tiédet nemtudnád feltolni data.hu-ra???v vmi ftp szerver?? mert rapidrol ennyit nem fogok leszedni, ami nekem van az meg torrentes és akinek ugyanez van az irt már ide sokat h szintént gázgéza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 27, 2008 Author Share Posted Augusztus 27, 2008 Persze nem értem, de fentebbi írásból nekem az jött le, hogy win+osx 1 vinyóra..na mindegy. JAh, hogy torrentes ,akkor nagy valószínűséggel lehet az a probléma is. Data-ra nem töltök. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balint0808 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 MFLEX!! A hetes oldalon bemutatott kepeid kozul az elson all meg es nem megy tovabb... segits... Mer nem lep tovabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 27, 2008 Author Share Posted Augusztus 27, 2008 Ebből, hogy találjam ki szerinted, hogy mi lehet a problémád? Milyen config...csinálj képet róla vagy valami.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balint0808 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 A gepem teljesen uj Acer Aspir M5640 2.53GHz Intel Core 2 Duo E7200 Processor 3GB DDR2 (expandable to 4GB) 500GB 7200RPM SATA Hard Drive 3 particio; 2 NTFS egy Fat32 Supermulti Drive, DVD-Dual Drive (DVD+R, DVD-R, DVD-RAM) NVidia Ge-Force 8600GS Integrated Gigabit LAN Embedded high-definition audio with 7.1-channel audio support Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balint0808 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Vindows Vista....Home Premium Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 27, 2008 Author Share Posted Augusztus 27, 2008 500GB 7200RPM SATA Hard Drive 3 particio; 2 NTFS egy Fat32 A hiba okát nem tudom kép nélkül, hogy hol áll meg. szóval 1 partición lenne a win-nel? olvas át ezt: http://wiki.osx86.hu/index.php/Telepítési_útmutatók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balint0808 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Nem odaig nem jut el hogy particiot valasszak kozvetlenul a boot utann all meg a te 7. oldali kebeidbol az elson... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balint0808 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Koszi ez segit masban amit nem tudtam de nem ertem hogy mert nem lep tovabb Talan a DVD vel van a gond??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 28, 2008 Author Share Posted Augusztus 28, 2008 Utoljára leírom, ahol megáll abból ki lehet deríteni a hiba okát is, csinál róla képet stb... lehet a telepítő dvd eleve szar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lighter Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Sziasztok! Nálam is megjelent az "újrainditos hiba". Utána olvastam, hogy vajon mi lehet a gond. Nos, akinek régebbi procija van (mint pl. nekem, egy mezei Athlon XP 2100+), az felejtse is el az egészet, mert a procinak ismernie kell minimum az SSE2 és SSE3 utasitás készleteket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Látom nagyon beíndúlt a topic. Akik még mindíg úgy szeretnék hogy egy vinyón a win xp és mac osx inkább felejtsék el mert nagyon buherás. Igen lighter igazad van.Kell az SSE2 és SSE3 támogatás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 29, 2008 Author Share Posted Augusztus 29, 2008 Macdrive-ra tud valaki jó serialt? Sziasztok! Nálam is megjelent az "újrainditos hiba". Utána olvastam, hogy vajon mi lehet a gond. Nos, akinek régebbi procija van (mint pl. nekem, egy mezei Athlon XP 2100+), az felejtse is el az egészet, mert a procinak ismernie kell minimum az SSE2 és SSE3 utasitás készleteket. általában, ha ez párosul olyan alaplappal,amin van jmicron vezérlő (asus), akkor végképp felejtős vagy olyan telepítőt használjon , amin van eleve cameleon bootleader. Akik még mindíg úgy szeretnék hogy egy vinyón a win xp és mac osx inkább felejtsék el mert nagyon buherás. hát jó pár oldalon ecseteltem, hogy külön HDD a megoldás szívás ellen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 külön HDD a megoldás szívás ellen. Igen és légyszíves mindenki olvasson vissza néhány oldalra ezt már nézni is fárasztó. MÓDOSÍTOTTAM EZT A HSZ-T Mflex! Dobok pm-ben egy linket 121 seederrel 4 MB seriallal! A commenteket nézve mindenkinek muxik ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaken666 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Szia! Jo feltoltes, en par hete az iATKOS verziot raktam fel, ami 10.5.4-es verziot rak fel, de csak intel gepeken megy, ha jol tudom. Ehhez a kalyway verziohoz ha jon ki patch (10.5.4, stb.) mindenkepp rakd majd fel, vagy legalabbis nezd meg hogy az apple software update-je megy-e megbizhatoan. -off- u.i.: rapid pedig mar regota nem szivat nagyon beirando kodokkal, egy rapget szerintem siman leszedi idovel a cuccot. Csak annyi az uj szabaky hogy kb. 40-50 k/sec-nel nem jon gyorsabban, es egyszerre csak 1 file a free letoltesnel. Ugyhogy nyugi, oruljetek hogy nem megaupload-ra vagy valamio kevesbe ismertebbre toltenek fel. A rapidra azert rakja fel mindenki inkabb mert 1., 500 gb-ot ad, a premium accnak, amit nem torol le soha 2., pontokat kapsz a letoltesekert, amiert premium accot vehetsz magadnak, ill. azt hosszabbithatod, ergo ha jo dolgokat raksz fel es osztasz meg itt-ot, akkor eg ido utan nem kell ra koltened. 3., mar 200 mb egy file max merete, premium accal meg akar 2gb is lehet egy file. backupolni is tok jo. iATAKOS KEZDTEM EL LETÖLTENI MERT ODA VOLT ÍRVA HOGY AMD 10.4.5. AKOR MIÉRT KELET ODA IRNI HOGY AMD AMIKOR CSAK INTELEN MEGY ? VAGY FELRAKOM AZ AMD-M RE ÉS UTÁNNA ?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 29, 2008 Author Share Posted Augusztus 29, 2008 Értelmes mondat a javából Szóval akkor most mi a gondod, hogy az iATKOS V4a csak intelen megy? Nem ez csak AMD-én megy!!! A v4i megy csak intelen. Igazából még most sem "vágom", hogy mi a problémád, talán szedd össze a gondolataidat és írj normális hsz-t baszki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Mflex,most így utólag azon gondolkodom,hogy azt írtad AMD-seknek a Sleep Kernel jó,de ha Nforce-os vagyok lehet,hogy az NForce Kernelt kéne kiválasztanom? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 29, 2008 Author Share Posted Augusztus 29, 2008 Kiválaszhatod, max nem fog működni AMD-én Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaken666 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 iATKOS V4A (AMD 10.5.4) (MAGYAR) oké Ezaz amit le lehet tölteni a 12 linkes. Akkor ez csak AMD-re jó, és honan tudjam hogy miket kell kivalsztani nekem a customise-ból vay itt hogy van :'( ??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 29, 2008 Author Share Posted Augusztus 29, 2008 írd le pontosan a konfigodat... de legjobb lenne, aki használni szeretné a hackintosh és kérdésekkel bombáz mindenkit, az aláírásában feltüntetné a konfigját. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 29, 2008 Author Share Posted Augusztus 29, 2008 Ami szép az szép ..belül is...jó nagy képet raktam fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts