mflex Posted Augusztus 19, 2008 Author Share Posted Augusztus 19, 2008 igen! 2-max 4-nél gyorsabban ne írd, a torrentes letöltésekben sok hiba leheőség van. TDK dvd azzal semmi gond Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Rendben, köszi, megnézem! csak a rapid kicsit lassan tölt.. de leszenvedem valahogy... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyfejü Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 (edited) hali.nekem elkezdi telepiteni majd kn 20% nál megáll :nem lehet telepiteni valami based system error.amd s gépre a leirtak alapján a minimal custom beállitásokkal. üdv hali. megint én . a letöltött osx mappában van egy add kext to dvd mappa. a mappa tartalmaz egy command filetés egy natit kext mappát. ezt hozzá kellene adni a telepitőhőz?? ha igen ,hogy?? üdv Módosította Szeptember 18, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 20, 2008 Author Share Posted Augusztus 20, 2008 http://rapidshare.com/files/117076635/Office08_MAC_OSX-Mohsen6558.part1.rar http://rapidshare.com/files/117076644/Office08_MAC_OSX-Mohsen6558.part2.rar http://rapidshare.com/files/117076518/Office08_MAC_OSX-Mohsen6558.part3.rar http://rapidshare.com/files/117076786/Office08_MAC_OSX-Mohsen6558.part4.rar http://rapidshare.com/files/117076719/Office08_MAC_OSX-Mohsen6558.part5.rar http://rapidshare.com/files/117075727/Office08_MAC_OSX-Mohsen6558.part6.rar Kipróbálva, nagyon jól működik a hackintosh-on (word,exel,outlook,enturage,msn...stb) Serial mellékelve hozzá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 20, 2008 Author Share Posted Augusztus 20, 2008 hali. megint én . a letöltött osx mappában van egy add kext to dvd mappa. a mappa tartalmaz egy command filetés egy natit kext mappát. ezt hozzá kellene adni a telepitőhőz?? ha igen ,hogy?? üdv Milyen kext az amit hozzá kell(ene) addni? HA olyan fontos akkor azt telpítés után is fel lehet rakni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driv3r Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Hello fel szeretném rakni ezt a oprendszert a saját honlapomra csak előbb gondoltam megkérdezlek hogy beleegyezel-e... Honlapom: www.rendszer.mlap.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Rendben, köszi, megnézem! csak a rapid kicsit lassan tölt.. de leszenvedem valahogy... hát... aki meg se nézi piratebayen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 20, 2008 Author Share Posted Augusztus 20, 2008 Hello fel szeretném rakni ezt a oprendszert a saját honlapomra csak előbb gondoltam megkérdezlek hogy beleegyezel-e... Honlapom: www.rendszer.mlap.hu mármint a linkeket? nyugodtan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyfejü Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Milyen kext az amit hozzá kell(ene) addni? HA olyan fontos akkor azt telpítés után is fel lehet rakni pont ez a baj hogy nem tudom telepiteni.eggyel előrébb irtam .azért kérdeztem hogy nem kell e hozzá ez a Natit kext. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 21, 2008 Author Share Posted Augusztus 21, 2008 amit feltöltöttem ahhoz nem kell hozzá adni semmit. általában a torrentről lekapott fosokkal van a gond mindig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphin Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Hi! Kipróbálnám én is ezt az op.rendszert!torrentről jön a 10.5.2 kalyway. két kérdésem lenne: teljes mértékben használható verzió?(iPodomat is tudom vele használni meg minden funkcio müxik mintha mac-en lenne? a másik pedig h nekem wifi net van itthon, felfogja ismerni a pci kártyát v kell a driver hozzá külön? (szerk.: már megvan a driver hozzá) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 23, 2008 Author Share Posted Augusztus 23, 2008 Működik már? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphin Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Nekem? Még felsem tudtam rakni...apám ötletétől felbuzdulva megpróbáltam volna virtuálisan csinálni win-en belül.VirtualBOX-al még a dsmos:Starting...-nál kifagy vmware-el meg elmegy jo sokáig de sajnos vmi read only hülyeséget ir ki. jövőhéten veszek egy másik winchestert is, amugyis rég tervben volt már, és akkor arra felrakom ténylegesen is. remélem zökkenőmentesebb lesz mint ez volt. jah és win-en most próbáltam ki a WoW-ot...hallottam Mac-re is van, erről tud vki vmi infot h tört van-e esetleg mac-re is...jó lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 24, 2008 Author Share Posted Augusztus 24, 2008 a mac nem játékra való szvsz... virtualbox: hát ezzel nem próbáltam sose és valszeg nem is lesz jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 én VMware-el próbáltam... de nem ment a winyómat meg azért nem ismeri fel mert valami kext kellene neki, hogy felismerje ezt a ratyit, majd ha veszek PC-be külön winyót akkor megpróbálom felrakni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 24, 2008 Author Share Posted Augusztus 24, 2008 sok hasznos (fizetős) program: Kicsomagolás után csak húzd a mappát az applications-ba... http://rapidshare.com/files/139674750/iDeneb_App.zip http://rapidshare.com/files/139675945/KOOLSOFTS.zip Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
griever Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Azt vajon miért csinálja hogy feltelepül rendesen, végén ott a csini pipa, jön a restart, és utána megint a telepítő indul el, nem a feltelepített rendszer? Már 3 féle képpen próbáltam customize-ni, hátha ott batyok el vmit, de eddig mindig a telepítő indult újra... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 24, 2008 Author Share Posted Augusztus 24, 2008 furcsa hiba és ha kiszeded a telepítőt akkor mivan? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
griever Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 hát, akkor elindul a másik vinyón levő régebbi xp... a furcsa az hogy biosban megnéztem, és nem tudom beállítani azt a vinyót amin a macos van bottsorrendben, csak az xp-st, de gondolom ha sikerülne feltenni a chaméleont akkor az menne, csak sajna azt nem tudom feltenni mert nem indul el a mac Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 24, 2008 Author Share Posted Augusztus 24, 2008 pedig minden biosban be lehet állítani...az f11 nálad nem müxik boot kiválasztása szempontból? kapcsold le a xp-s vinyót pl... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabesz Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Hello! Tudnátok rajtam is segíteni? Leszedtem mindent, kicsomagoltam, 2x-es sebességgel ki is írtam, és bebootoltam. Visszaszámol, közben F8, -v -x parancsot beütöttem, és entert nyomtam. Szépen végigfutott minden és egyszer csak újraindul a gép, és megint visszazámol. Van rá valami megoldás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balint0808 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Sziaszto letoltottem mindent kiirtam dvd-re es amikor at mondom nki hogy botoljon a dvd-rol akkor fekete kepernyo egy 20 mp-ig aztan elinditja a Vistaat normalisan... valamit rosszul irtam ki?? nem tudom segitsetek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
griever Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 miután sikerült bios-ban beállítani azt a vinyót amire felment a mac a következő hibaüzenetet(mi mást :-S) kaptam: H0000000 HFS+partition error Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabesz Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Sziaszto letoltottem mindent kiirtam dvd-re es amikor at mondom nki hogy botoljon a dvd-rol akkor fekete kepernyo egy 20 mp-ig aztan elinditja a Vistaat normalisan... valamit rosszul irtam ki?? nem tudom segitsetek Hello! Sztem a biosban van vmi rosszul beállítva! Elsődleges meghajtóra állítsd a dvd olvasódat, másodlagosra a hd-t, és sztem jólesz... Ha így van akkor nemtudom mi lehet a problémád... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 25, 2008 Author Share Posted Augusztus 25, 2008 miután sikerült bios-ban beállítani azt a vinyót amire felment a mac a következő hibaüzenetet(mi mást :-S) kaptam: H0000000 HFS+partition error Ranish Partition Manager-el formázd teljesen szűzre a vinyót, aztán újra install. vagy: 1. tedd be a telepito DVD-t, és inditsd az OSX-et Single User Mode-ban (F8, aztán "-s") 2. Ha bejött a prompt... : (Minden sor után ENTER) fdisk -e /dev/rdisk0 flag 1 update write quit reboot flag 2-tőt akkor írj, ha nem elsődleges partición van az osx. ,szóval hol lehet beállítani hogy apple logoval bootoljon? Please válaszolj mflex. com.apple.boot.plist file-t kell szerkeszteni: Kernel Flags -v töröld ki a -v-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabesz Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 tudna valaki rajtam is segíteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 25, 2008 Author Share Posted Augusztus 25, 2008 Sziaszto letoltottem mindent kiirtam dvd-re es amikor at mondom nki hogy botoljon a dvd-rol akkor fekete kepernyo egy 20 mp-ig aztan elinditja a Vistaat normalisan... valamit rosszul irtam ki?? nem tudom segitsetek milyen konfig? eleve dvd-ről nem bootol be? Ezt a hack fórumról másoltam ide: Tünetek: 1)Kernel pánik (csomó szám fekete konzolban) 2)Szürkealmás képernyő behajtani tilos táblával és nem történik semmi 3)Többnyelvű "Inditsam ujra a gépet" üzenet 4)Kék háttér működő egérrel és nem történik semmi Megoldás avagy hiba kutatása: Mivel a gépünk grafikus felületig nem jut el, ezért konzolos módban kell hogy a hibát kikeressük. Gép bekapcsolása után hozzuk elő a Darwin boot-ot! Közvetlenül BIOS boot után nyomd az F8-at hogy előjöjjön a Darwin konzol. Így néz ki: http://wiki.osx86.hu/index.php/K%C3%A9p:Pic20.jpg "-v" verbose mode, avagy konzol mode -v parancs beírása után nyomjunk egy ENTER-t nézzük meg hol akad meg a betöltés. Megjegyzés: A -v parancs megadása után konzol módban követhetjük végig a rendszer betöltését. Általában az utolsó 2-3 sor adja ki a hibát. (Ezeket a sorokat add meg ha segitséget kérsz) "-x" - Safe mode -x Ha ezzel indítasz Darwinból akkor bizonsági üzemmódban indul a rendszer, tehát nem tölti be a meghajtókat. Sok esetben ezzel már el lehet jutni grafikus módba, ahol tovább kutathatunk a hiba után. "-s" - Single User Mode -s Ezzel csak az alaprendszer töltödik be, és konzolmódban tudunk tenni-venni a feltelepített rendszeren belül. Ezeket a kernel flag-eket(-s, -x, -v) kombinálhatjuk is, pl.: -x -v Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabesz Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 mflex, nekem nem tudnál segíteni? feljebb írtam a gondomat.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 25, 2008 Author Share Posted Augusztus 25, 2008 Hello! Tudnátok rajtam is segíteni? Leszedtem mindent, kicsomagoltam, 2x-es sebességgel ki is írtam, és bebootoltam. Visszaszámol, közben F8, -v -x parancsot beütöttem, és entert nyomtam. Szépen végigfutott minden és egyszer csak újraindul a gép, és megint visszazámol. Van rá valami megoldás? jó lenne ha csinálnál egy képet róla, hogy hol áll meg? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balint0808 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Na most ujra kiirtam 4x-esen es most bejon egy oldal minden fele Kernel es doleg az aljan ott wan a datum meg hogy MAC OS Not Yet Set varok vagy tiz percet es nem tortenik semmi (ez kozvetlenul a CD-rol valo boot utan van) mit tegyek??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts