Piero Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 - Mit hall a vonaton utazó webmester? - <td>.....</td> <td>.....</td> <td>.....</td> <td>.....</td> - Hol fészkel az intermadár? - Interfészekben. - Mi az: kicsi, sárga és veszélyes? - Naposcsibe a root jelszóval. - Mire táncolnak a programozók? - Algoritmusra. - Miért konvergens a mozgólépcső? - Mert monoton és korlátos. - Nagymama! Miért olyan nagy az arcod?! - Azért mert Debian-t használok! Kocka közmondások (megoldás alattuk, más színnel): 1, while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) /* Addig jar a korso a kutra, amig el nem torik */ 2, set_quality(Aratas, get_quality(Vetes)) /* Ki mint vet, ugy arat */ 3, if (origin(Horse) == SOUVENIR) Allow_Look_At.Teeth = 0 /* Ajandek lonak ne nezd a fogat */ 4, if (bride_ID == most_beautiful(GetAllGirls (THIS_VILLAGE))) exit(-1) /* Soha ne a falu legszebb lanyat vedd felesegul! */ 5, if (TimeToInt(Wakeup.Time) < TimeToInt(StrToTime ("06:00:00"))) AddToList(UserLoggedIn.FoundItems, Gold) /* Ki koran kel, aranyat lel */ 6, Function May_I_Marry_Her(Girl: TGirl): boolean begin With Girl.Mother do May_I_Marry_Her := ((Body.Quality="attractive") and (face.Quality = "beautiful")) end /* Nezd meg az anyjat, vedd el a lanyat */ 7, type TEmployed = class(THuman) Job: String[30] procedure OnGraveDigging (Sender: Tobject) private { Private declarations } public { Public declarations } end Procedure TEmployed.OnGraveDigging (Sender: Tobject) begin Sender.Job := "GraveDigger" end /* Aki masnak vermet as, az a siraso */ 8, Const Num_Of_Dog_Buying_In_Buda = 1 /* Egyszer volt budan kutyavasar */ 9, uses animals var lud, diszno: TAnimal Procedure Attack(A, B: TAnimal NumA, NumB: Word) begin If NumA * A.Strength > NumB * B.Strength then write (A.Caption) else if NumA * A.Strength < NumB * B.Strength then write(B.Caption) else write(`Nobody`) writeln(` won`) end begin Lud.Caption:=`Lud` Lud.Strength:=10 Diszno.Caption:=`Diszno` Diszno.Strength:=540 Attack(Lud, Diszno, 1, 1) Attack(Lud, Diszno, 20, 1) Attack(Lud, Diszno, 60, 1) end. F9 (Run) Result: Diszno won. Diszno won. Lud won. /* Sok lud disznot gyoz */ 10, capturetime(human.type(LIAR)) < capturetime(dog.type(CRIPPLE)) /* 10 A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát */ 11,sideStep (cat.getWalkType(new Kása(HOT))); /* 11 Kerülgeti, mint macska a forró kását */ 12, Stack.push (someOneOther.getStack().madeBy()); /* 12 Aki másnak vermet ás... */ 13, SUN.CanView := true; HE.CanView := false; /* 13 A napra lehet nézni de rá nem */ 14, setAcceptGod(getGiveGod()); /* 14 Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten */ 15, Bird.Type := Bird.feather; Human.Type := Human.friend; /* 15 Madarat tolláról, embert barátjáról */ 16, pig.setType(HUNGRY); pig.setDream(MAKK); /* 16 Éhes disznó makkal álmodik */ 17, Winnig.Priority := 0; Attendance.Priority := CONST_HIGH; /* 17 A részvétel a fontos... */ 18, const bool compareGreenness (Grass* grass) { if (grass.getOwner()==NEIGHBOUR) return true; } /* 18 A szomszéd kertje mindig zöldebb */ 19, PassedDistance := PassedDistance + (1/WalkSpeed); /* 19 Lassan járj... */ 20, If Human.Type = CONST_SMART then Release; If Human.Type = CONST_DONKEY then Suffer; /* 20 Okos enged, szamár szenved */ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 ezek jók, csak nem vok programozó ezért a közmondásokat nehezen találtam ki (vagyis sehogy) kocka viccekből még jöhetne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 a webmesteresen még most is szakadok marhajók, köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Augusztus 8, 2008 Author Share Posted Augusztus 8, 2008 Én is azon nevettem nagyot Szívesen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Nekem nagyon tetszettek, habár tényleg nekem is voltak fekete foltok! Azért THX! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 (edited) Hogy hívják.... - az informatikus papot?? - Felhasználó-barát! - orosz internet szolgáltatót?? - Inter-NYET (most igy hírtelen ennyi) Szerk: eszembe jutott még pár: - Mit csinál a rendszergazda az új titkárnőnél? - Egy új felhasználót!!! - Honnan lehet tudni, hogy a szőke nő fel akart menni a netre? - A billentyűzeten van a lábnyoma! - Hogy hívják a templomok közti hálózatot? - PapLAN. - Mi az új 7 gombos számítógép-újraindítási billentyűkombináció? - Ctrl+Alt+Del; Ctrl+Alt+Del; Reset - Hogy hívják a katonai operációs renszer? - CommanDos. Két számítástechnikus beszélget: - Szia! Kölcsön adnál 1000 Ft-ot? - Adok 1024-et, hogy kerek legyen! Módosította Augusztus 8, 2008 Chipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 És ezekre most kocka válasz: ROFL, LMAO Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 ezek jók, közmondásokat ki találta ki, mert abba belekötnék! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jay.the.gk Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Whehe, rofl ilyeneket még írjatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Augusztus 8, 2008 Author Share Posted Augusztus 8, 2008 ModThisName, nem tudom ki írta, egy blogról szedtem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Az Internet-függőség jelei: - Mikor kimész hajnali 3-kor a WC-re, előbb megnézed, hogy érkezett-e új e-mail. Útban visszafelé ismét megnézed. - Van egy tetoválásod, amelyen az áll: "This body best viewed with Netscape Navigator 4.1 or higher." - Gyerekeid nevei: Eudora, Mozilla és AltaVista - Kikapcsolod a modemedet és azonnal megszáll egy szörnyű üres érzés... - Repülőgépen a fele utadat a laptopoddal az öledben töltöd, míg a gyereked a csomagtartóban van. - Úgy döntesz, hogy még két éven keresztül jársz főiskolára: az ingyenes Internet-hozzáférés miatt. - Kineveted azokat, akiknek 14,4-es modemjük van. - A hagyományos postai leveleken is kezdesz smiley-t használni. - A modemed bedöglik, és már két órája nem töltötted le a leveleidet. Manuálisan hívod fel az Internet szolgáltatódat, és fütyülve próbálsz kommunikálni a szerverrel... és sikerül! - Rájössz, hogy a szövegszerkesztőben minden mondatvégi pont után automatikusan odaírod a "com"-ot.com - Minden barátodnak "@" van a nevében. - A macskádnak saját honlapja van. - Nem tudod felhívni édesanyádat... nincs modemje. - A telefonszámládat egy nagy dobozban hozza ki a posta. - Felizgulsz, valahányszor a tárhelyedről beszélsz. - Nem tudod, hogy a három legjobb barátodnak mi a neme. Mindig semleges neveken jelentkeznek be az IRC-n. Jelek, amik arra utalnk, hogy túl sokat gépezel: - Olvasol egy könyvet, és automatikusan keresed a lap szélén a gördítősávot. - Felveszed a telefont, és automatikusan egy IP címet kezdesz beírni. - A liftben kétszer kattintasz a kívánt emelet gombjára. - Keresed az ikont, amire kétszer kattintva ki tudnád nyitni a hálószoba ablakát. - Ha elkövetsz valami hibát, elkezded keresni a visszavonás funkciót. - Lenézed azokat az embereket, akik csak szimpla írássűrűséggel beszélnek. - Simán megértesz egy olyan mondatot, amiben háromnál több betűszó szerepel. - Az autód sebességmérőjét km/h-ról átskáláztatod dpi-re. - Gyakrabban cseréled a képernyővédődet, mint az alsógatyádat. - Összeveszel gyerekkori barátoddal azon, hogy vajon a trackball vagy a touch pad használata kényelmesebb-e. ===== uses animals; var lud, diszno: Tanimal; Procedure Attack(A, B: Tanimal; NumA, NumB: Word); begin If NumA*A.Strength>NumB*B.Strength then write(A.Caption) else if NumA*A.Strength<NumB*B.Strength then write(B.Caption) else write('Nobody'); writeln(' Won'); end; begin Lud.Caption:='Lúd'; Lud.Strength:=10; Diszno.Caption:='Disznó'; Diszno.Strength:=540; Attack(Lud, Diszno, 1, 1 ); Attack(Lud, Diszno, 20, 1 ); Attack(Lud, Doszno, 60, 1 ); end. F9 (Run) Result: Disznó Won. Disznó Won. Lúd Won. /* Sok lúd disznót gyöz */ ===== Két informatikus beszélget: -Neked mi volt eddig a legkomolyabb kapcsolatod? -Két megabites ADSL!!! ===== Kedvencem: Két informatikus beszélget: - Képzeld, tegnap az éjszakai klubban megismerkedtem egy csinos szőke nővel. - Szerencsés fickó! - Felhívtam a lakásra, ittunk egy kicsit, átöleltem... - És aztán, mi volt még? - Egyszer csak azt mondja: "vetkőztess le!" - Nahát... - Levettem a szoknyáját, aztán a bugyiját is, aztán lefektettem az új laptopom mellé az asztalra... - Nocsak vettél egy új laptopot? Milyen processzorral? Egyelőre ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 ehh ez mind angyon jó De a a sok lúd disznót győzre rájöttem A függőség ejeli meg hatalmas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dapro13 Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 uses animals; var lud, diszno: Tanimal; Procedure Attack(A, B: Tanimal; NumA, NumB: Word); begin If NumA*A.Strength>NumB*B.Strength then write(A.Caption) else if NumA*A.Strength<NumB*B.Strength then write(B.Caption) else write('Nobody'); writeln(' Won'); end; begin Lud.Caption:='Lúd'; Lud.Strength:=10; Diszno.Caption:='Disznó'; Diszno.Strength:=540; Attack(Lud, Diszno, 1, 1 ); Attack(Lud, Diszno, 20, 1 ); Attack(Lud, Doszno, 60, 1 ); end. F9 (Run) Result: Disznó Won. Disznó Won. Lúd Won. ez nagggggggggggggggypn kemény xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Nekem is nagyon tetszettek. Viccesek ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 60 lúd megöl 1disznot? Na ezt megnézném élőben:D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Az Internet-függőség jelei Jelek, amik arra utalnk, hogy túl sokat gépezel Egyik sem igaz, úgy látszik nem vagyok nagy kocka Sok lúd disznót győznél már akkor rájöttem h ez lesz a megoldás amikor azt olvastam hogy var lud, diszno Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Elég jók. Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 ezek nagyon jóóók kösz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Fú. nagyokat nevettem megint, köszi szépen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 ezekből lehetne igazán ütős esti mesétek írni garantált a hatás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted December 11, 2008 Author Share Posted December 11, 2008 <be> poén </be> Elnézést mindenkitől, ez egy beteges poén volt. Aki nem értené: beTEG(=tag)es A'la qdb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Jujj ezek nagyon durvák A "programkódok" is ütnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
XxXDarknessXxX Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 mien az excel nadrágja? ??? xls Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reloaded Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 tényleg nagyon jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrik1122 Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 -hogy kezdi a grove street-i(gta sa)pap beszédét? -??? -testvéreim,... -hogy kezdi a grove street-i(gta sa)pap beszédét? -??? -testvéreim,... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts