Bettesp Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 A kérdés adott! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Sok külömbség nincs(felszereltség) a két telefon között, max a kinézet ! Samsung U600 nekem jobban tetszik ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thegamelord Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 mindkettő ratyi telefon, a nokiánál kezdődik és ott is végződik a jó és megbizható telefonok listája Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FECA77 Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Viszont az U600 azért sokkal jobban néz ki, mint a legtöbb Nokia design-ban....A Nokia sosem a szépségéről volt híres, hanem a megbízhatóságról, és okosságáról. Én az U600-ra szavazok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Az U600 Design-ja jobban bejön mint a D900-é Bár nem rajongok a Samsungokért de az u600-bejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED 659 Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Sok különbség valóban nincs a kettő között de nálam a D900i a nyerő, jobban tetszik, nekem az U600 nőiesebb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 egyikse... nokia de ha már itt tartunk D900i, szerintem az elegánsabb telefon, eleve az U600-nak egy rakat fos az érintőgombja... egyébként meg: http://www.mobilarena.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboss62 Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Hát én nem bízom az ilyen mindent gyártó cégekben. Az csinál jó telefont aki csak arra koncentrál. Nokia, Motorola és talán a Sony Ericson De a 600-as jobban néz ki a kettő közül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Augusztus 9, 2008 Author Share Posted Augusztus 9, 2008 köszi az eddigi válaszokat ami azt illeti nekem eddig jópár Samsung modell megfordult már a kezemben, de eddig különösebb problémám nem volt velük... szal én meg vagyok elégedve velük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Hát én nem bízom az ilyen mindent gyártó cégekben. Az csinál jó telefont aki csak arra koncentrál. Nokia, Motorola és talán a Sony Ericson De a 600-as jobban néz ki a kettő közül. Nem mondanál ilyen hülyeséget ha lett volna egyszer is Samsungod! Amugy szerintem U600 jobb mert nekem is az van már több mint 1éve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Augusztus 9, 2008 Author Share Posted Augusztus 9, 2008 és az érintőképernyővel nincs semmi gond? csak mert pár fórumon azt olvastam h akinek nem áll a kezére annak bizony lehetnek vele problémái... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szn0907 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Összesen 4 gomb ami érintős. Nem zavaró egyáltalán, sőt minimálisan alkalomszor is lehet használni (szal meg lehet oldani a többi gombbal is a navigációt) meg amúgy is lehet állítani az érzékenységét. Nekem is u600am van és nagyon szép! Az a negatívum benn, hogy a töltő/füles dugója túl közel van a hangerőgombokhoz ott oldalt, így nem egyszerű nyomkodni őket zenehallgatás közben. Meg néhány számot nem nagyon akar felismerni, pedig mp3... Játékokat még nem sikerült ráraknom, de ezt a saját hibámnak tudom be.. :/ Tényleg, ha valaki tud segíteni akkor megköszönném! (addig eljutottam, hogy beírom a kódot, kiírja, hogy bekapcsolva rámegyek a játkra és elvileg kéne telepítenie de nem csinál semmit.. :S... ) A pozitívum természetesen az elegáns külső, a kamera!!!!! (3.2 MP) egyszerűen tökéletes képeket lehet vele csinálni és gépen mégjobban mutatnak! (Csak az a rossz hogy nálam a "saját mappából" át kell másolni memória kártyára, mert amúgy nem ismeri fel a gép.. ) Meg az autofokusz is hasznos és a vakuja (ill mobilfénye) is nagyon erős. Az egész szobát bevilágítja! Meg van rajt egy csomó effekt, és még felhős időben is jó képeket csinál. A zenelejátszó is épp olyan dekoratív, mint a teló többi része. Azt viszont még meg kell említeni tt is, hogy minden szám előtt tart egy kis (2-3 másodpercnyi) hatásszünetet. De a szépsége minden kisebb kellemetlenséget kárpótol!!! Szóval szerintem u600!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboss62 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Nem mondanál ilyen hülyeséget ha lett volna egyszer is Samsungod! Amugy szerintem U600 jobb mert nekem is az van már több mint 1éve Már bocs de volt samsungom és egy kalap ***-volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Lehet a régebbi samsungok nem voltak valami nagy szám de a mostani uj generációjuak igenis nagyon jok és simán vannak olyan jok mint a nokia vagy sony E! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Augusztus 10, 2008 Author Share Posted Augusztus 10, 2008 szn0907!! Köszi szépen a felvilágosítást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szn0907 Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 Nincs mit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 A d900 szerintem jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts