NxTShare Posted Február 16, 2012 Share Posted Február 16, 2012 Hát azt hozta a film amit vártam tőle. Semmit. Szerintem nagyon unalmas volt mind2 rész ... Filmek közül a 1-2 és a 4. rész volt nézhető. A többi gyenge lett... Azt ajánlom mindenkinek ,hogy könyvbe olvassa el, és utána nézze meg a filmet , majd meglátjátok ,hogy miért mondjuk sokan ,hogy a film egy ***.... hát..én megnéztem szinkronosan, mozisan! de elég jó minőségbven, de nekem nem nagyon tetszett megmondom őszintén. Nem vagyok egy harry potter fan, de az 1 től teljesen 7 ig kiolvastam már, és könyvben sokkal jobb.. Igen sokkal jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Február 18, 2012 Share Posted Február 18, 2012 Én olvastam a könyveket mindegyiket és nem is egyszer. Ettől függetlenül tetszenek a filmek. Főleg ez az utolsó nagyon jó lett és pörgős. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts