Kitchengetneck Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Elfogadom hát. + Tüzelőanyagnak jó lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 9, 2009 Share Posted Május 9, 2009 Én mindíg elfogadom. Volt már szerencsém tavaly nyáron ilyen munkát végezni, és tudom milyen szar érzés ha nem veszik el tőlled. Nem egy álommeló, főleg ha bunkóznak is az emberek... Ezért mindíg elfogadom legyen akármi. Aztán szépen amikor nem látják kidobom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doboghaszii Posted Május 9, 2009 Share Posted Május 9, 2009 Csak ha olyan napom van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 én ált. elfogadom ha úgyvan...hisz miért ne? max kidobom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eszty90 Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 Hát ez attól függ, hogy milyen szórólapot osztogat és hol. Városban például soha, de plázákban meg nehezen lehet az ilyeneket elkerülni...olyankor elveszem megnézem mi az, aztán ha nem érdekel kidobom az első kukába Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 Néha. Attól függ, hogy milyen szórólapot akar adni az illető. Ma például kúper-futás közben állított meg egy nő a parkban, hogy nem-e érdekel valami celldömölki nemistudommilyen rendezvény Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 Én mindig, nem vagyok olyan bunkó, hogy fájdalmat okozok másnak. Nem lehet jó az embereknek, ha nem veszik el a szórólapot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 Én mindíg elfogadom. Volt már szerencsém tavaly nyáron ilyen munkát végezni, és tudom milyen szar érzés ha nem veszik el tőlled. Nem egy álommeló, főleg ha bunkóznak is az emberek... Ezért mindíg elfogadom legyen akármi. Aztán szépen amikor nem látják kidobom detto. Nekem is szórólapozás után változott meg a véleményem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 Így van. Azóta magamból indulok ki, hogy én is mindíg k*va ideges voltam amkior nem fogadták el... Így inkább elveszem tőllük had örüljenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 én elkezdtem a végén autókra pakolni. Ablakmosó alá be 5öt, hadd örüljön... a városrész után, ami megmaradt, bedobáltam panelek postaládáiba, aztán kézcsók. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 A kocsisat azt mi is megcsináltuk egy strandnál...egy nyanyának akartunk adni egy papirost, de az nem fogadta el, így bosszúból telepakoltuk a kocsiját...Jó nagy bunkóság volt tudom, de akkor jó bulinak tűntxDxD Néha kell ilyen is :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matee92 Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 Én speciel mindíg elfogadom, hiszen csak a munkájukat végzik, nem szeretném hátráltatni őket, meg aztán ki tudja, lehet hogy valami érdekes van a szórólapon. Sokszor persze kukában köt ki. -->Máté Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts