roby608 Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Mindig elfogadom hogy legyen mit kidobjak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farsipapa Posted Január 8, 2009 Share Posted Január 8, 2009 Én is a jó csajoktól fogadom csak el. Cserébe küldenek egy mosolyt és szép köszit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csabiszili Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Én csak nagyon ritkán fogadom el a szórólapokat. Általában olyasmiről szólnak ami abszolút nem érdekel engem. Ha el is fogadom, gyorsan átfutom szemmel, esetleg beleolvasok ha úgy látom érdemes. De legtöbbször azt mondom nekik hogy köszönöm nem kérem mert úgyis a kukában landolna. Ennek örülnek4 Megköszönik hogy őszinte voltam és továbbállnak. De tényleg. Ha ezt mondom nekik nem haragszanak meg ha nem fogadom el. Próbáljátok ki ti is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rézf...ú bagoly Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Én csak akkor fogadom el, ha valami jó csaj adja és szépen mosolyog rám. Különben nem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Január 20, 2009 Share Posted Január 20, 2009 Én néha elfogadom,de attól is függ hogy milyen a csaj,ha nem az meek tovább XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Január 20, 2009 Share Posted Január 20, 2009 Egyszer nyáron valami atomszép lányka osztogatta a Metro hírújságot, na tőle elfogadtuk barátaimmal, amúgy én direkte elfordulok, vagy elkezdek szöszmötölni magamon valamivel.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gxp Posted Január 20, 2009 Share Posted Január 20, 2009 Elfogadom, mert ez a munkájuk, de ha valami tajparaszt csak úgy odanyomja, hogy nesze akkor szétütöm vele az arcát. Jah amúgy nekem is bejönnek a szórólapos kiscsajok:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelscrime Posted Január 24, 2009 Share Posted Január 24, 2009 Kedvemtől függ. Nem igazán szeretem a szórólapokat, mert eddig kevés olyannal találkoztam, amin tényleg számomra is érdekes információ volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Elfogadom, sose lehet tudni ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 Néha Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Tankrazor Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 Midig, hátha valami jót találok rajta! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 ha helyes csaj osztogatja akkor én megyek oda és kérek eggyet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 Ha helyes csaj osztogatja, ja odamegyek, bár kevés az olyan alkalom, így legtöbbször elutasítom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 Nem.Semmi nem tántoríthat ki abból hogy kivegyem a zsebeimből a kezemet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
donike Posted Január 27, 2009 Share Posted Január 27, 2009 mindig én olyan természetű vagyok, hogy ha nem fogadom el bunkónak érzem magam és belegondolok, hogy nekem is sz@r lenne, ha csak páran fogadnák el tőlem.. szóval hiába nem érdekel a dolog, inkább elveszem és kidobom a legközelebbi kukába, úgy, hogy az illető ne lássa meg.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Elfogadom, elolvasom, kidobom... Gyerekek, ti is fogadjátok el, a legtöbb osztogató Egyetemista, és dolgozik, nekik az +pénz (Lehet majd én is beállok közéjük, most még elég az ösztöndíj xD) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkoldBoxKross Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Nagyon ritkán fogadom el az utcán... de az áruházakban általában elfogadom, utána kidobom ha nem érdekel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathtime Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 Csak ha olyan napom van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibard Posted Március 26, 2009 Share Posted Március 26, 2009 néha igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktor520 Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 én soha!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 elszoktam mindig fogadni ha jó napom van elkérem a egészet tőle és én osztogatom XD:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 Néha elfogadom ,de rögtön megy a kukába . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Április 17, 2009 Share Posted Április 17, 2009 Hát elfogadom de úgyis a kukába köt ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamel Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Mindig, de csak azért mert az osztogatóval nem akarok kitólni had fogyjon el neki hamarabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 Általában el szoktam fogadni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 Elfogadom, hisz neki ott kell állnia míg el nem osztogatja mindet. Ez a munkája. Neked sem lenne jó, ha kint fagyoskodnál télen, vagy nyáron a tűző napon állnál egyhelyben. Meg amúgy is. Lehet, hogy pont érdekelni fog ami rajta van. Ha meg nem úgyis a legközelebbi kukában landol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 régen mindíg elvettem, de mostmár kicsit idegesít, hogy a keleti környékén minden 2. sarkon egy csigafutamos vagy csigatanfolyamos vagy mien papírt nyomnak a kezembe, ráadásul egyre szemtelenebbül, ezt úgy értem h elállják az utad, meg nyomják az arcodba......... volt már, hogy elvettem egytől, a 2.tól is elvettem, de a 2.nak visszaadtam, amit az 1.től kaptam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sixpounder Posted Május 7, 2009 Share Posted Május 7, 2009 Csak ha olyan napom van de ha adnak is megnézem és be a szemetesbe ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Május 7, 2009 Share Posted Május 7, 2009 Én mindig elfoagom meg néha monom is neki hogy adjon többet előbb mehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriszti12 Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Általában elfogadom, rápillantok, ha érdekel megtartom, de legtöbbször kidobom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts