Schofield Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Én is így vagyok polip14 zsebe rakom aztán utközben vagy ahova épp mentem ott ki dobom ,de azért meg nézem mi aztán ha érdekel akkor el olvasom .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
{Börnykúak}Manfred Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 attól függ ma pl jó csajok osztogatták azt elfogadtam!!!! de a kukában kötött ki XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Ha szép csaj adja akkor elfogadom, de akkor is a szemetesben köt ki ! Nekem is Legközelebbi kukában már meg is lehet találni, de azért elfogadom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomika Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 pont ezért nem szabd az ilyet elfogadni, mert környezet károsítás... ugyanis ugyis mindíg a kukában végzi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Nekem attól függ hogy éppen milyen hangulatom van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GyureeHUN Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 Néha, de amilyen pazarlás megy... Mindenkinek a kukában végzi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Mindig elfogadom,hiszen aki osztogatja,annak ez a munkája általában.Nem ő tehet arról,hogy hol végzi a szórólap,meg hogy mennyire felesleges pazarlás,stb.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Én mindig elfogadom. Egy azért, amit aniko mondott, hogy ez a munkája, a másik meg az, hogy így rajta segítek. Minél hamarabb elfogynak a lapok , annál hamarabb végez. A környezetkárosítás részével nem értek egyet. Figyeljetek, attól hogy nem veszitek el, ugyanúgy kivágták érte a fát és ugyanúgy a kukában végzi majd... ...vagy a bokorban, egy olyan ember miatt, aki nem bírja elvinni egy kukáig a szórólapot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Ha szép csaj adja akkor elfogadom, de akkor is a szemetesben köt ki ! detto.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Mindiig elveszem,meg is köszönöm És berakom a farzsebbe. Félévente kb. kiürítem a rengeteg szórólapot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Tyson Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 elfogadom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Nem mindig. Sikerült már olyannal összeakadni, aki az arcomba tolja, hogy "vidd már el neee", na az ilyenektől nem veszem el. De általában ja, elveszem aztán landol a legközelebbi szemetesben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Néha. Attól függ , hogy ki adja mi van rajta és kedves-e - de nem jellemző. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaposi23 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 én mondom h köszi de nme veszem el:D:D:D:D ez bunkóság? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tencsu2 Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Én nem szoktam főleg, mert pazarlás az egész! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Néha ha van kedvem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 szinte mindíg elveszem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
copyxyz Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 feltétel nékül lehet hogy még érdekes is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 csak elfogadom én is nagyon sokat hordtam kb 6 éven át... igaz még néha hordok csak úgy a régi idők emlékére Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Csak ha jó csaj :DDDD Egyébként ha csak odalöki akkor nem fogadom el, ha kedves és mond vmi akkor elfogadom. ...és a köv kukába megy is bele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 soha Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Hát nagyritkán... De amúgy nagyon idegesítő amikor a pofámba nyomják. Mindenesetre, ha véletlenül elvenném akkor is a következő kukába vágom bele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 én igen mer volt amikor én voltam az ő helyükben és tudom hogy nem azért álnak ott mer unatkoznak és hogy darabra kapják az amugy is szar fizujukat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunyi Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 én is el szoktam venni, de amint tudom kidobom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 én mindig el veszem,úgyvagyok vele hogy kap 1-2 ezer forintot 10.000 szlap kiostásáért és én is örülnék ha vennének tőlem,szal el veszem,persze ki is dobom,olyan hogy hasznos lett volna mg nem volt,de legalább neki könyebb,nekem meg semmivel sem lesz rosszabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cole Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Csak, ha olyan napom van. De általában rögtön ki is dobom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fati500 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Mindíg elfogadom,kivéve politikai tartalmút!Ha nem tetszik, legközelebbi szemetes! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 csak ha olyan napom van. De akkor is a kukában végzi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Ha valami jó kis csajszi osztogatja akkor természetesen mindig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubi87 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Általában igen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts