01Petya Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Néha igen, néha nem..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Nem szoktam kikapcsolni Sose lehet tudni, hogy melyik őrült haver/barát akar elérni épp este Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Mindíg kikapcsolom! Egyszer nem kapcsoltam ki véletlenül és hajnali 4:30-kor hát nem felhívott valaki rejtett számon!? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Nem kapcsolom ki. Azért van, hogy el tudjanak érni, ha fontos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FECA77 Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Ki ám, nehogy már valaki zaklasson ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Nem kapcs ki!Minek akkor a telo ha fél napig ki van kapcsolva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Sokszor kikapcsolom. Túl fontos vagyok ezért sokan keresnének Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Soha nem szoktam kikapcsolni a mobilom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Soha nem kapcsolom ki, onlájn vagyok! :D :D Régebben ezer meg ezer embernek megadtam a számom, zaklattak is rendesen éjszakánként is, szám nélkül is, nem egyszer volt, hogy ezért lenémítottam. Ez az új szám viszont, élvezem azt, hogy nem kell lenémítanom éjszakára sem! Egyesek úgy vélik: "ha én alszok aludjon ő is" ne aludjon, szolgálja igényeim állandóan! szerk.: ja és ez az új számom az új telefonnal, hát kb egy kezemen meg tudnám számolni hányszor volt kikapcsolva az elmúlt már majdnem másfél év során! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 én soha. sose nem lehet tudni, hogy ki keres vmi fontos üggyel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 énse szoktam kikapcsolni csak hogyha lemerül ha meg valaki hív akkor felveszem és haló nőgyógyászat miben segíthetek xD v a másik sintértelep és nagyba elkezdek vele üvöltözni meg veszekedni xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdávid15 Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 ha lemerűl akk kikapcsól magátólxD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casher Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Hát régebben mindig, de mióta egy csajt megismertem azóta mindig bevan kapcsolva... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Én régen kikapcsoltam, de mostanában éjjel-nappal be van kapcsolva. Tudom h nem esz jót az aksinak, dee.... Az aksinak? Azt le se s***om Az agynak sem tesz jót vagy nemtom melyik szerveknek, de akkor sem szoktam kikapcsolni, csak ha már merül le és nem akarok este arra ébredni hogy jelez h mindjárt lemerül... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Régen én is kikapcsoltam, mostmár zenével alszok el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Nem, mert azt használom ébresztőnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Soha! Maximum lehalkítom ,ha valaki véletlenül keresne, akkor ijedtemben nehogy a falnak menjek . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Nagyon ritkán szoktam kikapcsolnim, de ma este kikapcsolom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fati500 Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Én nagy százalékban kikapcsolom,indokolt esetben nem.Aki keresni akar napközben tegye(este tízig) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 flight mode-ba teszem, hogy ne tudjanak zaklatni, de bármikor megnézhessen az időt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Ha alszom nem szeretnek ha zavarnak és volt 1-2 hülye ismerős aki szám nélkül hívott 2-3óra körül, szóval már lassan 4éve mindig kinyomom, ha alszom... Nem, mert azt használom ébresztőnek. A telefon, ha ki van kapcsolva is ébreszt a beállított időpontban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 nem hacsak nem kezdenek el velem telefonbetyarkodni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mott Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Soha amióta megvannak jóformán soha sincs kikapcsolva egyiksem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stufim Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Én sem kapcsolom ki. Én úgy tapasztaltam, hogy gyorsabban merül, ha minden nap ki-be kapcsolgatom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercedesbenz Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Istenments, hogy kikapcsoljam!! mindenhová viszem magammal, még otthon is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Nem szoktam,talán ezt a telefont még egyszer sem kapcsoltam ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerolka Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Nem szoktam, meg már vagy egy éve elfelejtettem a pin kódom, úgyhogy már csak azért sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 mindig online vagyok mobilon...egyik ismim régen sokszor felhívott hajnalban csak azért h megkérdezze h mizu velem,,, de már szerencsére leszokott erről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Mi van, ha keresnek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Nekem mindig be van kapcsolva a mobilom Este azért ha tehetem lehalkítom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts