Laudes Posted Február 21, 2010 Share Posted Február 21, 2010 Sziasztok! Tényleg csak ez számítana? A csodás test? Semmi más? Sajnálom az ilyen hozzáállást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nóca Posted Február 24, 2010 Share Posted Február 24, 2010 Laudes: bár nem tudok férfiaggyal gondolkodni, de ahhoz, hogy a szó szoros értelmében vett fantázia/szexuális gerjedelem beinduljon, lehet, hogy a csodás test elég. Bár ha valaki komolyan veszi a másikat, akkor azt hiszem, több is kell, illetve a csodás test mellőzhető... Ha már a gerjedelemnél tartunk, engem a nyakam cirógatásával lehet megőrjíteni, vagy a fülem szopogatásával... Bár, ha nincs meg a másikkal a bizalom, a biztos alapra épített "érzelmi vonzalom", csinálhat a másik akármit, meg se rezdülök. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Február 24, 2010 Share Posted Február 24, 2010 Tényleg csak ez számítana? A csodás test? Semmi más? Sajnálom az ilyen hozzáállást. Persze nem minden esetben a csodás test, de képzeld el a következő szituációt! Ülsz pl a buszon és az előtted ülő csaj feláll és azt csinálja, amit már pár hsz-el korábban leírtam. Kevés az a férfi aki ilyenkor azt gondolja, juj lehet nem is okos és nem is ismerem, inkább el is fordítom a fejem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika007 Posted Február 25, 2010 Share Posted Február 25, 2010 49" HD LCD tévére Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nóca Posted Február 25, 2010 Share Posted Február 25, 2010 zolika007: egészségedre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petit :) Posted Február 26, 2010 Share Posted Február 26, 2010 A csodás test? Semmi más? Sajnálom az ilyen hozzáállást. Ez az elején lehet még oké, de utánna ezt is megfogod unni, a vonzalom nem a test miatt van szerintem, de nem elhanyagollható szempont én a gyengéd érintésre szavazok : ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karr29 Posted Február 27, 2010 Share Posted Február 27, 2010 A szép formás fenékre elindul a Fantáziám! Vagy egy szép nő Barátnőm ugyan is jelenleg nincsen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorath Posted Október 22, 2010 Share Posted Október 22, 2010 ki lehet röhögni de a szép fényes hosszúszárú bakancsokra és a hoszú hajú tulajdonosaikra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunDavid Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Elöbb legyen szép a csaj! De imádom a szép nöi lábakat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Empelord Posted Január 25, 2011 Share Posted Január 25, 2011 Hát nekem a Necc harisny + miniszoknya kombó. Felül lehet rajta pufi kabát is vagy egy szakadt rongy vagy akármi is de ha alul az van akkor nincs megállás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varázsló112 Posted Április 30, 2011 Share Posted Április 30, 2011 Mini szoknya , hosszú csizma attól végem van. Felül meg egy kivágott felső amiben van anyag is akkor tényleg végem van.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts