Soße Posted Október 18, 2008 Share Posted Október 18, 2008 Ha a barátnőm mélyen a szemembe néz, mindent ki lehet olvasni a szeméből, hogy mit szeretne, az ellenállhatatlan gyorfypeti, szívemből szóltál A barátnőmnek nincs nagy melle, ellenben gyönyörű alakja van! Még nem láttam meztelenül, és nem is siettetem a dolgot, hisz elég, ha csak rám néz azokkal a gyönyörű szemeivel, no akkor én megőrülök :) szeretem nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
overfull Posted Február 19, 2009 Share Posted Február 19, 2009 a köldökpiercinges csajok nálam a nyerők de ha nincs neki és jól néz ki akkor is nyerő XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suttyo4 Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 Uhh nekem a formás nyak a nőn és kész vok.... Csajom azt mondja lehet vámpír vagyok :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colinka Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 szerintem énvagyok a legbetegebb, én 1 szép has és formás köldök, és kész padlótfogtam, megőrülök tőle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 Engemet mindenek előtt egy gyönyörű szem és egy szép, kedves mosoly. Ezek után jöhet a szokásos mell-fenék páros. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Colinka én is a hastól teljesen betudok indulni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrianna Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 ááh én attól ha a nyakam vagy a drekam úgy érintik...naagyon kül nekem pasi háát kicsit mgasabb nálam és erősebb nálam ha kicsit gyútr nem árt, nem mr.prpoer-t keresem de nem árt egy kis izom.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zed90 Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 sexy doktornéni a tuti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 Külső : Arányos test alkat, szép kerek mellek formás fenékkel. téma : 2 csaj játszadozik egymással félreérthetetelen helyzetben érintés :ha valaki a nyakam puszilgatja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hr0sba Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 ha véresre karmolják a hátamat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feher-farkas Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Szintén, mint az előző Mondjuk nem kell véresre, de én is imádom, ha karmolnak, vagy harapdálnak szex közben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Szőr nélküli női nemiszerv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ESP Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Én a szép combok és a köldök (Persze női) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee34 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Engem az izgat fel legjobban,ha kibukkan a ruha alól a melltartó pántja. És a hatalmas igazi(no szilikon)cicik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIG Szabi Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Ha szép formás és szexi lábai vannak, meg jó mellei aminek a körvonala jól kivehető am van ijen (nem szilikon). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriszpina Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Ha a nyakam puszilják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Engem pedig ha esetleg a szoknya alól kivillan a picike tanga, vagy esetleg ha nincs is rajta bugyi és szoknyában mehet a szex Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FULL-MOON Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 Hogy mire gerjedek? Ha a csaj megkérdezi, hogy mire gerjedek a válasz "természetesen rád" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickey Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 elsősorban a barátomra , másodsorban: egyenes, barna haj; kék szem és egy őrjítő tekintet (némi izom se ártana meg a napbarnított test ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Július 18, 2009 Share Posted Július 18, 2009 én arra gerjedek be, ha egy pasinak jó illata van, tiszta, hygénikus, ápolt, tehát megfelelő dezodorral ápolja magát, és zavart visszafogottságával megpróbál elvarázsolni engem a gyengéd érintéseivel, és engedi, h irányítsak. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laller95 Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 engem a has indít be meg meg a köldök ááá meg ha a melltartó kivillan vagy ha a csaj behajol előttem és látom a mellét meg a melltartóját akk egyből elkezdek fantáziálni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazsi1600 Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Hát nálam a hosszú formás comb ami igazán beindít de ha van rajta 1 fekete combfix vagy harisnya akkor én már kész is vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolee07072828 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Szép szőke haj,szovall nem az a fehér,hanem olyan szép méz szőke,világosabb melirekkel.De ez nem olyan fontos.De nagyon izgató számomra a gyönyörű száj,zöld macskaszemek(főleg fekete hajjal),magas vékonyabb test,de nem az a bordakilátszós,formás mellek,szép fenék...Asszem ilyen nem is létezik,na jó de...A Kelly Carlson..A kés alatos Kimberly XD...De egy simán szép nő is izgató,ha beizgul....=) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 karcsú comb vagy/és köldök piercing vagy/és kerek popcsi vagy/és kerek cici Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Nekem a szemek az elsők.Ha nem tetszenek a szemei akkor lehet a világ legjobb alakú nője. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrong7 Posted Január 8, 2010 Share Posted Január 8, 2010 szép kerek fenék rendesen betudja indítani a fantáziám.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Január 9, 2010 Share Posted Január 9, 2010 Sportos csajszi, hátra kötött, picit fölfele kötött lelógó copf, baseball sapka, top, - rövid - rövid nadrág, bokánál kicsit följebb érő zokni és sportcipő! Na meg persze a gyönyörű igéző szemek, párosulva csinos testtel és szép arccal. Úgy kb. ez a favorit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Star2009 Posted Január 17, 2010 Share Posted Január 17, 2010 Hát nekem nagyon bejön ha szép a csaj alakja nem gázosa feje tűsarkut visel és esetleg combfixet hord vagy esetleg még ha a tangából azt a vékonyat hordja(ami csak mint 1 zsinor ugy néz ki az egész , nem tom mi a neve poreszből látam xd) +szép combok (senki sem tökéletes még én sem meg ö sem lehet az) bár szivesen ismerkednék már valami hasonlo csajal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Január 28, 2010 Share Posted Január 28, 2010 Pl, amikor feláll a székről és kivan a bugyi, vagy még a feneke is picit, utána pedig ahogy belehúzza a fenekét a szűk farmerba (az a tipikus mozdulat, biztos tudjátok miről beszélek)! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Január 28, 2010 Share Posted Január 28, 2010 A combfix engem is nagyon fel tud izgatni. Azon kívül még az, ha egy kicsit rá lehet látni a lány mellére. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts