007 Silence Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Arra lennék kiváncsi hogy ki mire gerjed be? Én péláud nem bírok elllenálni a szép, hoszzú. formás comboknak ez a gyengém Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltán777 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 A szép csajokra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Ha a barátnőmről van szó, akkor arra ha mélyen a szemembe néz és levetkőzik...nekem az a best Am meg fenék és mellmániás vagyok, ha egy csajnak szép a feneke nekem attól elindul a fantáziám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 én a barátnőmre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szala95 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 mell meg fenék de attól függ:D:D de viszont ha akarok ellenálok neki:D de ez a 2tő a gyengém:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabregas10 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 fekete hajú szép lányokra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@lázs Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Bnőmre főleg meztelenül! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Azon gondolkoztam h ezt válaszolom: " anyádra" Hogyha poénból mondanám amugy jó cickó, jó test. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Ha a barátnőm mélyen a szemembe néz, mindent ki lehet olvasni a szeméből, hogy mit szeretne, az ellenállhatatlan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rézf...ú bagoly Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Én a szexi fehérneműktől nagyon be tudok indulni. Na, meg van még valami: Lehet hogy ezt sokan undorítónak tartják, de a "vizes" dolgokat is szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosziszabina Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Nézd meg az avatárom, és az aláírásom!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Ha egy csaj szép, és aranyos, akor ő az esetem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 szép formás fenék, szép (nem feltétlen nagy) cicik, egy kisseb is lehet szép. jó test, és nagyon fontos, h átjöjjön a csaj stílusa, ismerek ojan csajt, aki télleg jól néz ki, de egyszerűen nem bír felizgatni, a jelleme miatt. szőkésbarna haj, bár ez nem ojan fontos, de a szőkésbarna hajúak teccenek a legjobban Jah, és szép vörös szemek (rem értitek ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Nálam ha egy lány kelleti magát (mármint, ha már tudom, hogy meg fogom kapni), de még vonaglik előttem, az nagyon fel szokott izgatni, no meg a szexi fehérneműk, minden volt barátnőm azt vett magának ha közös ünnep volt! Amúgy még, ha a nyakamat izgatják, attól szokott beindulni a fantáziám... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 hát 1 jó test meg kék szemek,ezt nagyon szeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJPizsi Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Nekem szép popsi + szép szemek, amik mélyen a szemedbe néznek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamkam Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Láb (nem olyan elképzelhetetlenül büdös, csak olyan cuki) + fenék + hát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 iszonyatosan bejön, a popsi és a comb találkozásánál az a rész, tudjátok, aza csík, az nekem annyira bejön hogy hihetetlen oyla esztétikus sztem de ezen kívül maga a popsi (persze ne gondoljuk azt, hogy az arc ne lenne fontos, mert nagyon is az) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Hatter Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 nekem leginkább a kisugárzás fontos. persze egy szép test is bármikor levesz a lábamról, de attól nem az agyam indul be.. amúgy nagyon mell párti vagyok egy szép ( inkább nagy mint kicsi de a kicsi is tud nagyon jó lenni ) mell el tud bűvölni amikor csak akar ^_^ persze ha olyanok egy csaj szemei azok is nagyon izgatóak tudnak lenni, vagy ahogy néz velük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rentai Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 szép lányok,barátnőm.... barátnőm szép is,okos is ilyet nehezen talál az ember Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sgtdavid Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 iszonyatosan bejön, a popsi és a comb találkozásánál az a rész, tudjátok, aza csík, az nekem annyira bejön hogy hihetetlen oyla esztétikus sztem de ezen kívül maga a popsi (persze ne gondoljuk azt, hogy az arc ne lenne fontos, mert nagyon is az) teljesen igazad van:DD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
imi4243 Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 az én kedvencem a hosszú haj ami szőke meliros barna bőr (persze csak ízléssel) szexi has asszem ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady19 Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 én is ha úgy vesszük valamennyire mellmániás vagyok, mert egy szép formás mell,ami nem túl nagy, de nem is nagyon kicsi, mellé egy gyönyörű formás popsi, nagyon le tud venni a lábamról! Na persze ha ehhez még egy gyönyörű arc is társul (s nem olyan amilyenre vödröt húzna az ember) na az ám az igazi!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 hát hosszú barna hajú lányok, persze egy bizonyos kiló alatt de ha már ott tartunk, én arra gerjedek, ha egy lány beizgul. de attól nagyon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HankMoody Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Sztem is csak EGYIK szempont a karosszéria! Ha meglátok egy helyes kis leányzót...(fenék, arc - csakhogy igazodjak a topic stílusához:DD ) Ezek már megnyerték az 'ösztönből' működő részem! De ha még a 'belsőm' is meg akarja kaparintani egy kishölgy, akkor ahhoz még: ad. 1 eszméletlen kis huncutnak kell lennie, ad. 2 lehet kis pimasz is,de azért intelligens! De amit iszonyúan szeretek, ha egy lány(nálam alcsaonyabb!!) úgy beszél , hogy közvetlen előttem áll, felfelé néz a szemembe és megdönti a fejecskéjét...ha látom a hattyú nyakának ívét...a kulcscsontját...WOW :DDDD na onnantól nincs megállás... Na peace Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellwisher Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 egyet értek hunzeppel én is beizgulok ha egy lány beizgul meg + kicsit piszkos a fantáziám és a szagoktól is beindulok de attol piszkosul na meg a szép mellektöl föleg csajométól fúúúú bakker áááááááá ráindultam csajomra és nincs itt fu de most ugy meg..öö na ez már más téma mint amiröl szó van hupsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 Természetesen mell és fenék mellett megindítja bennem a fantáziát egy érintés, egy pillantás, egy illat, egy mosoly. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazykE Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 hát én elsőre meglátom a csajt rögtön a mellére akad a szemem.. de természetesen a fenekét is nézem de nálam a Mell a top! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted Október 16, 2008 Share Posted Október 16, 2008 Szép, formás mellek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hidden Posted Október 18, 2008 Share Posted Október 18, 2008 Szerintem egy csodaszép női test látványától, vagy akár a gondolatától az ember tűzbe jön ugye, és egy bizonyos szint fölött nincs JOBB csaj, csak jó csajok vannak ugyebár. Na és persze fő a változatosság, ugye kedves férfitársaim De ez a csaj itt, ezzel a tündéri pofival ennivaló. Úgy hivják, Tila Nguyen, vagy Tila Tequila. Nem biztos, hogy ez a legjobb képe, de szerintem mindegyiken nagyon jól néz ki, és az tuti, ha ezekkel a szemekkel rámnézne, azonnal szájbalőném Namégeccer, hogy gerjedjetek Amúgy meg nagggyon bepróbálnék egy olyan Béresalexandrás, Rubintrékás testű kis izomgolyót valami egzotikus pofival, csak a móka kedvéért, kis feszes hasizommal, sportos izomzattal, de semmi bádibilding, mert az naggyon taszit. És tényleg szép kis arca legyen, ne valami farsangi maszk Az naon fontos. Ja, és bukjon a sörhasamra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts