Jump to content
PirateClub.hu

Mi a szar a "Windowsban"?

zsolesz008
 Share

Recommended Posts

mi a külömbség a windows és a szar között?

a szarbol kilehet lépni :D

×D

engem tökre kiakasztott, hogy multhéten 2 napon belül legalább 50-szer indult újra vagy indítottam újra. volt h el se indult. csökkentett módban egyprocesszoros pc-t talált. hibakeresésnél "árván maradt fájl"-okat talált :blink:

aztán utánnanéztem h mi lehet a baja, lefuttattam egy memótesztet, és végre meglett, hogy tönkrement az 512-es memóriám...

miért nem tudta megmondani vagy utalni rá? miért kellet ez a sok hülyeség?

ez nemtom h a win hibája-e, de ha megszakítok egy nyomtatást, utánna meg újra bekapcsolom a nyomtatót, min 20 oldalon keresztül hülyeségeket nyomtat :angry:

utálom még, hogyha egy mappát akarok törölni amiben több dolog is van, néha kitalálja, hogy a mappa nem törölhető, mert nem üres...

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

ismerősömnek nem olvasta a win a memóriakártyáját, formázni akarta. az Ubuntu simán beolvasta. miért?

utálom még, hogy sokat kell várni, hogy megjelenjen a jobb gomb menüje

...stb

szerk: képet raktam be

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mindenki szidja (kivéve aki nem), lefosozza a Windows-t. Méghogy nincs másik oprendszer: Linux, Mac és képzeljétek a Linuxban van egy program aza neve hogy Wine és Windowsos programokat lehet vele emulálni. Énis használtam Linuxot de most mégis Windowson vagyok. Akinek állandóan lefagy a Windowsa az azért lehet mert nem kezeli normálisan. Kb. olyakat mondtok mintha kapnátok egy cipőt és magától lenne sáros, nem azért mert pocsolyába léptetek. Kicsit kellene gondolkodni mit is írtok. Nekem nem szokott lefagyni a Windowsom. A belassulást annak köszönhetitek hogy a Winchester-t nem szoktátok töredezettségmentesíteni. Ha szoktatok is akkor valami fut a háttérben és az lassítja a gépet. Szóval a Windows nem sz@r, csak kényes. Énis számtalanszor raktam már újra a Windowst de mindig az én hibámból volt: kékhalál, lassulás, stb.. Az IE tényleg lassú (de ki mondta hogy nincs más?). Ott van a Mozilla Firefox 3 ami bebizonyította hogy díjnyertes és szuper gyors böngésző. Aki azt hiszi hogy más oprendszerre azért nincs vírus mert, jó az nagyon téved!!!! Azért nincs vírus mert Linuxra, Mac-ra vírust készíteni nincs igény, nem használják sokan, így a hacker feleslegesen készítene vírust rá. Tévedés: Mac-ra van vírus:

Megjelent az első trójai Mac-re

Hidden Content

Aki pedig nagyon szidja a Windows-t az olvassa el ezeket:

A legtöbb vírust saját magunk telepítjük

Hidden Content

Csak érdektelenség miatt nem törik a Linuxokat

Hidden Content

Megbízhatóbban frissíthető a Windows mint a Linux vagy a Mac

Hidden Content

Módosította ica

• 8 months later...

Ezt akartam mondani én is :P:lol:. De érdekes, ha megvan normálisan csinálva és nem vandálkodok, akkor sokáig jó és hibamentesen fut. Volt már hogy több mint egy évig jó volt. Szóval működhet, csak óvatosan.

• 1 month later...

Zsolt '83, szerintem van benne kaki, csak a "Háttérben futó szagtalanító szolgáltatás" blokkolja a szag továbbterjedését. :D

Egyébként nekem játék közben szokott lefagyni, és már réges-régen Linuxot használnék ha a legtöbb és leghasználhatóbb programokat arra írnák...

De hát amíg a World of Warcraft-ot nem írják át addig bizony a windows-zal szenvedek tovább...

További jó windows szidást :P

Pedig a WoW megy Ubuntun :D Én is futtattam Wine alatt :D

A Windowsban MINDEN rossz. A háttérben futó alkalmazások nyelik a memóriát, sok a rejtélyes lefagyás. Arról nem is beszélek, hogy pont akkor kell neki lefagynia/újraindulni, amikor valami dolgom van. Az egyetlen visszatartó dolog a Linux disztribúcióktól, a developer alkalmazások. Nem túl jó átiratai vannak Linuxra.

Akinek viszont ilyen igénye nincs, az bátran telepíthet Linuxot. Nem kell több vírusírtó és biztonságosabb ;)

nem tom mindenki szidja a Windowst. mégis mindenki azt használja.

a Vistát is agyon kritizálták. nekem a Vista gyorsabb stabilabb volt mint egy Xp.

ugyan azokat a progikat használtam mint Xp-én. és egy kék halált se láttam a képernyőmön.

nem tetszik ne használt ennyih:)

• 3 weeks later...

Nekem semmi bajom nem lenne vele, ha nem lennének kékhalálok... a többit tudom, hogy az én hibám, ha nem működik (vagy nem :D)

Egyébként Geri345, nagyon gratulálok, hogy bírja a Vistád! :lol: Én 3 naponta telepítettem újra amikor az volt... elég is volt belőle.

Egyébként nekem Windows 7 RC alatt már sikerült előhoznom kékhalált! :lol::P

Mindenki szidja (kivéve aki nem), lefosozza a Windows-t. Méghogy nincs másik oprendszer: Linux, Mac és képzeljétek a Linuxban van egy program aza neve hogy Wine és Windowsos programokat lehet vele emulálni. Énis használtam Linuxot de most mégis Windowson vagyok. Akinek állandóan lefagy a Windowsa az azért lehet mert nem kezeli normálisan. Kb. olyakat mondtok mintha kapnátok egy cipőt és magától lenne sáros, nem azért mert pocsolyába léptetek. Kicsit kellene gondolkodni mit is írtok. Nekem nem szokott lefagyni a Windowsom. A belassulást annak köszönhetitek hogy a Winchester-t nem szoktátok töredezettségmentesíteni. Ha szoktatok is akkor valami fut a háttérben és az lassítja a gépet. Szóval a Windows nem sz@r, csak kényes. Énis számtalanszor raktam már újra a Windowst de mindig az én hibámból volt: kékhalál, lassulás, stb.. Az IE tényleg lassú (de ki mondta hogy nincs más?). Ott van a Mozilla Firefox 3 ami bebizonyította hogy díjnyertes és szuper gyors böngésző. Aki azt hiszi hogy más oprendszerre azért nincs vírus mert, jó az nagyon téved!!!! Azért nincs vírus mert Linuxra, Mac-ra vírust készíteni nincs igény, nem használják sokan, így a hacker feleslegesen készítene vírust rá. Tévedés: Mac-ra van vírus:

ricsike012 egyetértek veled és teljesen igazad van, hogy mindenki szidja a windowst, és legtöbben azért mert nem is kezelik. De most gondolj bele a linuxra, vagy a macre. Na most felvilágosítalak téged 1 picit az operációs rendszerekkel kapcsolatban, mert úgy látszik nem eléggé ismered őket. Nekem régebben windowsom volt ,és semmi bajom nem volt vele, ha 2-3 hetente minimum lefuttattam,

1 disc cleanert,

1 antivirust,

1 spyware írtót,

1 malware írtót,

1defragler

1 registry cleanert

Ezek a kisebb karbantartások több napomba telett míg befejeztem. Fojton kellett keresgélni a vírusírtókat, hogy vajon melyik a legjobb, de úgylátszik nincs olyan free antivírus ami a legjobb, mert nincs olyan amit mindent tudna. Ha az egyik ezt tudja, akkor a másik nem, és fordítva is így van. 3 hét alatt több mint 40 mega fölösleg, logfájlok, és egyébb ideiglenes fájlok lepték el az operációs rendszert.

Na most jön a linux.

Gondoltam, hogy vajon kell e a linuxra disc cleaner. Le is töltöttem egyet a csomagkezelőből, és eléggé meglepődtem. Már akkor több hónapja haználtam a linuxot, és minössze 300kb-nyi fölösleg volt rajta. Antivírus minek kell?? több ezer vírus van a vinyón, és még wine-on sem futnak el.spyware sem kell, és malware írtó sem kell. Defragler sem kell, hisz a linux fájlrendszer (EXT és annak ujabbjak) kitalálója megoldotta már rég azt az ügyet, hogy ne kelljen ilyenekkel szarozni. Registry cleaner: én erre csak ennyit mondok: linuxra? XD

Macet nem ismerem, és nem is áll szándékomban egyenlőre, de gondolom hasonlóak a tulajdonságai mint a linuxra. semmi ilyesmire nincs szükség.

És most jöjjön 1 kis történet rólam, aki szeret olvasni XD

Régen rühelltem a linuxokat, és kimondottan utálltam. Aztán amióta elkezdtem tanulgatni az informatikát ( ne az iskolára gonoljatok) gondoltam, hogy letöltök 1 linuxot, hisz mért ne?? végül is free, és open source. Aztán szépen kiíram cd-re és kipróbáltam live cd-n. Annyira beleszerettem a linuxokba (de csak azért mert live cd XD) hogy elkezdtem gyüjteni őket. A végén össze jött 1 jópár, és megkaptam a számítógépet, ami régebben közös volt a családdal, hát a magamé lett :D. A windows 1 idővel összeomlott (mint mindig) és gondoltam, hogy amíg nem szerzek 1 rendes windowst, felrakok 1 linuxot, de max 1 hétre, vagy amíg meg nem szereztem az op renyót. És hát azóta, lassan 3/4 éve azt a linuxot használom, és semmi baja nincsen vele. Ebben nekem az volt a tanulság, hogy ne szarozzak arról amiről nem is tudok, ezért nem mondok semmit a macről, vagy bármi másról amit nem ismerek. Ez csupán az előítélet volt ami épp rossz volt.

És visszatérve a macre. Szerintem 10 év mulva az lessz a toplistán az első és mindenki azt fogja használni. Viszont a vírusok száma is meg fog nőlni mint a windowsnál, és mindenki azt is szidni fogja. De ez csak a jövő, majd meglátjuk mi lessz.

• 1 month later...