kodax Posted Április 10, 2007 Share Posted Április 10, 2007 az egész ugy ahogy van nézz meg egy Mac-et.nincs rá vírus,stabil op rendszer,gyors,ritkán(sőt)fagy le kékhalál,sebesség egyébként van egy bootcamp nevű szoftver(ingyenesen letölthető) amivel tudunk az inteles Mac-ecen futtatni sp2-es wint.igy nem kell megválni az app-októl és a játékoktól se viszont kapunk 1 stabil op rendszert sajna vissza felé nem megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neB Posted Április 10, 2007 Share Posted Április 10, 2007 Amit kinem utálok a windowsban az az hogy néha megfogja és újra indítja magát minden jel nélkül meg akkor is ujrainditja magát ha frissít... egy kalap .ar "Ha ennyi bajotok van vele, minek használjátok?" Azért mert nincs más... Aki meg védi a windows annak szerencséje van hogy semmi baj vele (bár ezt igen kétlem) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Kispirics@ Posted Április 10, 2007 Share Posted Április 10, 2007 sokszor belassul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuka110 Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 csak az egész... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 az hogy ratyira tud menni. ha nem kéne 3-4 havonta újratennem az jó lenne ja és a nyomtatáskorhibásdokumentumokat soká törli :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam~ Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 az a szar hogy szar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nis_yp Posted Május 3, 2007 Share Posted Május 3, 2007 Ha ennyi bajotok van vele, minek használjátok? Mennyetek ki akkor a játszótérre. Ha nem lenne win, akkor a helyette lévő oprendszert használnátok, és azt meg ugyanúgy szidnátok. Örülnétek, hogy van. Nekem is van néha vele problémám, de ennyi fasság amit itten leírtatok... Akkor nem kell használni. Kész. Én nem is haxnálom csak a LINUXOT!! ugyhogy ne értsd mindenkire oks? <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
powermen Posted Május 4, 2007 Share Posted Május 4, 2007 IE egy nagy kalap xar vonza a virusokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 Célszerűbb lett volna az a kérdés , hogy mi a jó a Windows-ban egyébként a lefagyások, meg az id*óta figyelmeztetések és előugró ablakok nem kellenének.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragster6 Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 me szar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 azé szar, me három hónapná tovább nem bírja...kivéve ha alig használod valamire a gépt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 a winf@snak a nevében is benne van hofy: f@s. ugyanis a vinf@s nem sz@r, hanem 1 annál sokkal hígabb állagú ürülék. 1 szóval: F@S! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 a windows azért jó egy dologra is!!! pl.: ha higatad vagy elbirja intézni hogy felba**d a agyad rajta!!! (am nekem is windowsom van ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 de a vista az már nagyon kiráyl lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Az a xar, hogy (majdnem) mindenki ezt használja (köztük én is), és így gyakorlatilag monopolhelyzetben van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sztiki Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Én nem is haxnálom csak a LINUXOT!! ugyhogy ne értsd mindenkire oks? <_< Én nem is pont rád értettem.. Nem tetszik a Windows logo :lol: lol, pedig még az avatarodon is az van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckomi Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 szerintem is s*ar az egész de valamit használni kell ha gépezni akarunk ha valakit érdekel akkor van egy gyári linux lemezem,,, nah az még szarabb mint a windóóóz :) szerintem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.h.a.s. Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 a windows-t a pasziánszért használjuk nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakecka Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 Linux alá nincsnek játékok (elég). Mindig winfos-ra fejlesztik őket. A windows kinyírta a linux partíciómat. Pedig megkérdezhetett volna, EZT ANNYIRA HIÁNYOLTAM . Miért a START-ban kell kikapcsoni??? Miért van az, hogy a munkahelyi gépemen írok egy dokumnetumot, az otthonin pedig teljesen átszerkeszti a Word??? A CD- DVD olvasás tök szar. HA roszz a lemez megszívtad. Semmit nem tudsz mellette csinálni. Haverom töltött le egy filmet a net-ről és elkezdte nézni közben, teljes rendszerösszeomlás történt nálla. Még a FAT is megsérült....miért??? Amúgy tök jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hego Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Azért baromságok itt is vannak "A Dost os lopták, nemhogy a winfost" A Windows az első grafikus felület volt ilyen megoldással, nem lophatták . A Dos bizonyos szemszögből tényleg lopott, de Bill GAtes legalább sikerre vitte. Arról pedig, hogy drága-e.. A Windows nem szar, rengeteg program használható rajta. Ha nem lenne Windows nem lennének ilyen szintű játékok, a kis 12 évesnek nem vennének gépet, így pedig 2 év múlva nem kezdene kom,olyan foglalkozni a géppel, sosem ismerné meg a Linuxot (vagy mást) és még sorolhatnánk. Én freeBSD-ét használok, de nem azzal kezdtem, Windows és Dos volt az etalon régen . Aki Windowst használ törekedhetarra, hogy gépe a legjobban működjön, ugyanis egyenlőre nincsen automatizálva az összes funkciója, neked kell irányítani és ha ez nem megy akkor abban bizonyos szinten te is benne vagy . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Az a rossz benne, hogy ha lefagy valami -ami gyakran előfordul- akkor fél napoig tart míg bezárja, ha pedig a Feladatkezelővel bezárom kiírja hogy a program nem válaszol. Persze hogy nem hiszen már fél órája lefagyott!!! És még 2 nap mira kilép atán olyan lassú lesz mint egy TV-t lopó sánta csiga. Én Linuxot és Firefoxot használok, egyikkel se volt még semmi bajom, plusz a Firefoxhoz van kismillió kieg, amivel teljesen tesztreszabható. Plusz a Linuxot nem kell évente újrarakni hogy rendesen működjön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 ezt a topic-ot úgy kellett volna megnyitni hogy mi a JÓ a windowsban mi a külömbség a windows és a szar között? a szarbol kilehet lépni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Aszongya: sokba kerül és nem olyan jó mintha 2* ilyen jó lenne ez szép volt bunfi Azért szar mert semmi sem tökéletes ha a mac elterjetteb lenne arra is lenne sok vírus, persze ettől még a windows szar de nekem kibírt az XP 5 évet ujratelepítés nélkül persze 2 hete ujra lett rakva, de akkor sem rossz teljesítmény vigyázni kell rá és kevesebb baj lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirateclubuser Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Nekem soha nem fagyott még le, volt ugy h 3 évig bírta... néha belassul ez a szar benne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Az, hogy feltalálták... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 A legnagyobb hibája az, hogy a Microsoft készítette... Az összes többi ebből adódik. De szerintem csak az fikázza aki csinált már jobbat Mellesleg akinek nem tetszik használjon nyugodtan mást, de szerintem ezzel a jópár hibával is, ha nem is a leg megbízhatóbb, de messze a legkényelmesebb oprendszer mind közül: Ez a Windows Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadDave Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 A windowsban nincsenek bugok, azok csak kis figyelmességek a fejlesztőktől. Egyébként a win a legjobb oprendszer, mindennap tud vmi újat (ujjat ) mutatni. És aki a Linuxot fikázza: azért mert nem tudod kezelni még nem szar, vmint nem azért találták ki, hogy a kis agyagedények krájziszozzanak rajta. (egyébként ha meg win-es cuccot hiányolsz Linuxon, akkor használj wine-t vagy cedegát) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Én, úgy vok, vele, hogyha egyszer már valaki használja és szereti, akkor már nem szar a rendszer... Ilyen alapon nem fikázok olyan opokat, amit nem én csináltam, én meg nem csináltam még egyet se... Nagyjából ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Nem értem mindenki szidja az egész MS-t meg az Windowst. Nem kell minden szart telepíteni meg olyan oldalakra járni... de aki hülye hozzá és összeb*ssza az meg is érdemli. Nekem vírusirtó nélükl tovább bírja 1-2 hónapig szal az nincs is. Minden héten karbantartás és olyan mintha új lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mocsok01 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Szerintem nem olyan rossz nálam kibír átlag 2 évet igaz le van butitva és nem nagyon használom másra mint hogy futtassa a többi progit semmi beépített cuccot nem használok. A felugró ablakok és a h*lye kérdések ellen ajánlom a xp antispy-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts