T.Sz. Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 én pla a rájfájzenbankosat meg az otpset amikor a repülőn állnak de szerintem a dokisak jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somakoma Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 én azt a Bioponos reklámot utálom a legjobban, amiben a nő megjegyzi: "Jaj ne, már megint itt a folt!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Hüvelygomba De érdekes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz. Posted Augusztus 4, 2008 Author Share Posted Augusztus 4, 2008 JA a régi bioponosba meg belemegy az öregasszony a függönybe azt is utálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Az apa kezdődikes reklámot nagyon utáltam ! De még a mosóporos és a banki reklámokat is !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Köszönjük Emese, na ezt szeretem, de a bioponos az nagyon ratyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 A Ford-os és Citroen-es reklámokat és az Emesés reklámokat megnézem, a többit utálom. Ezért nem nézek tévét, ja meg azért mert egy filmet egy évben nyolcmilliószor leadnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phish007 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 végre nyugodtan beszélhetünk a hüvelygombáról nah azt nagyon utálom.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Az össes bankosat utálom , a dreher, coca-cola, és a többi ital reklámok azért jónak mondhatók. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
12541 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 A koszmester a legjobb! Koszmester: http://www.youtube.com/watch?v=COq17IJxteE&feature=related Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3cC_ Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Én az összes reklámot utálom, mivel ha nézek sorozatot (pl: lost) kétszer is megszakítják ilyenekkel: Na akkor most beszélgessünk a hüvelygombáról... Nálam ott volt a mélypont... És talán ezért nem is szoktam mostanába TV-zni... (meghát azért mert nyáron nincs semmi értelmes sehol) Szánalom a köbön... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 A Heineken reklámok mindig nagyon jók! a banki reklámok ma már egy kínvallatással ésnek fel, de azért vannak kivételek, mert ezt el kell ismertni, hogy néha csinálnak jókat is. a McDonald's és egyéb hasonló reklámokat is szeretem (azt már nem, hogy utána éhes leszek). a sör reklámokra ki lehet jelenteni, hogy SZINTE mind jó. (Régen a sopronik voltak jó, azzala négy fazonnal.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sachiko90 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 az összes reklámot utálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huntöti Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Én a köszönjük Emeséseket nagyon utálom mert egyszerűen irritál az emese Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 én a rájfájzenest utálom a legjobban, tök gagyi... a legjobb sztem a skodás amikor kocsis orsi ott teszi veszi magát... 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Az összes banki reklámot, különösen a K&H-ét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reloaded Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Áhh a K&H tényleg 0 ( vagy már minuszba van), viszont amikor az újabb swiftet reklámozták amiben az ürge rakosgatta a kerékbilincset na az zsír. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 hüvelygombás az nagyon kemény D:D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 én is utálom a K&H-s reklámokat egyszerűen iszonyú idegesítők! kicsi kamat, kicsi tánc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltán777 Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Én a saridonost, mert megfájdül tőle a fejem!! Amúgy a k&h-nak idegesítő a zenéje, és oltári baromásokat mondanak benne. Én amúgy utálom az össze reklámot, mert nem lehet tőlük egy ku**a filmet végignézni!!! Jah meg amkor a két lökedék összevissza "stipi-stopi"-zik, a két gyerek meg siralmas képet vág, hogy ezt majd mind nekik kell törleszteni adóság gyanánt!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz. Posted Augusztus 7, 2008 Author Share Posted Augusztus 7, 2008 Na és a providentesek 06-40-50-50-50 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FÚJ DE UTÁLOM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Rájfájzen meg k&h ha találkoznék velük az utcán tuti mellberugnám az összeset, annyira idegesítő hogy az már elviselhetetlen, aszthittem csak én vagyok így vele, de szerencsére nem... ha meghallom a stipi-stopit, meg a kicsi kamat kicsi táncot elkap a vadászösztön... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 a bankosak, az összes, meg a perwol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 a bankosakat nem szeressem..... a babás reklámokat szeretem meg mostanság a pöttyös az igazi reklámja is jó amikor a kis srác felemeli a faterját Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol0 Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 én a káendhásat vagy mék amibe orditanak a végén a csávó tuti bevan lőve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Jó az új NIKE reklám. Végén mikor fut a műlábú csóka, az nagyon eltalált! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Westblade Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Nekem az új Durex reklám ami bejön. annnyira durex az a reklám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 amelyiket szeretem? a legujabb sopronis reklám amelyikben rómeót keresi a nagy benga állat amelyiket utálom azok a vodafone-os és a sok h+lye autós reklámok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerolka Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Én személy szerint utálom az összes reklámot, nem értem miért kell egy termék mellé külön történetet kitalálni. Teljesen fölöslegesnek tartom a reklámok 99%-át. Meg nem azért veszed meg a mosóport, a sört, az intimbetétet, meg nem azért veszel fel egy bankból kölcsönt mert tukmálják rád a tv-ben, hanem mert szükséged van rá és úgy is megvennéd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Pont azért veszed meg azt a terméket, mert sokat látod, hallod a reklámját! Tudat alatt minőséget látsz rajta ha meglátod a bolt polcán! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts