larive Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Sony Ericsson W595 Frekvenciasáv 850/900/1800/1900 + HSDPA Telefonkönyv db 1000 Memória MB 40 Memória bővíthetőség M2 (MS micro) Magyar nyelvű menü Van Flight mode Van Operációs rendszer Nincs Készenléti idő óra 385 Beszélgetési idő óra 9 Súly g 104 Méret mm 100*47*14 Akkumulátor Li-Pol Kijelző pixel QVGA (240*320) Színes kijelző TFT Színárnyalatok száma db 256k (18 bit) GPRS Van EDGE Van Generáció 3,5G WAP NetFront EMS eMail MMS Van Infraport Nincs Bluetooth A2DP WLAN Nincs Blackberry Nincs Vibra jelzés Van Kihangositás Van Hanghívás Nincs Hangjegyzet Van Csengőhang letöltés OMA DRM Dallamszerk. Disc2Phone Polifonia PlayNow MP3 Shake Control Rádió RDS Kamera CMOS Kamera felbontása 3,2 Mpixel Video Video DJ GPS Nincs Java 2 MIDP Push to Talk Nincs RotaS Nincs TV be vagy kimenet Nincs Brand Walkman Limited Edition Nincs Egyebek Pedometer, kalória számláló SAR N/A A telefon tulajdonságait a www.telefonguru.hu -ról szereztem A képeket a www.sonyericsson.com -ról vettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Nekem eléggé Nokia 5610 riválisnak tűnik, kár hogy nem autófókuszos...úgy tűnik a Sony Ericssonnál még mindig azt hiszik, hogy egy kamera csak a sok megapixeltől jó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 ,,Déjà vu. Hiba a mátrixban? Nem, csak már megint egy Sony Ericsson, ami semmi újat nem mutat." egyéni vélemény: átlagos új wókmenmobil a 13éveseknek, hogy menőzhessenek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 így van, egy jól bevált név simán eladhatóvá teszi a telefont, igaz lényegi újítást nem hoz...hja bocs 3,2-es kamera van benne, igaz AF nélkül semmit nem ér, de legalább még egy ok, hogy egy tízessel többe kerüljön...akkor már W910, annak úgyis nagyobb volt a kijelzője Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Szerintem elég undorítóan néz ki, főleg a folső része. Meg van hajlítva A színosszeállítása pedig szerintem pocsék. Egy fekete-narancs maradhatott volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 nem is beszéve arról hogy Sony csusztatható: egyik csaj ismerősömnek W580i-je volt, vigyázott rá nagyon, mivel nem gazdagok.2 hónap után elromlott. bevitték a szervizbe:Hát valószínűleg megtört a kijelzőkábel.3hétig nó telefon. utána visszakapta, volt neki még 5 hónapig, utána megint elromlott. pft... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Szerintem elég undorítóan néz ki, főleg a folső része. Meg van hajlítva A színosszeállítása pedig szerintem pocsék. Egy fekete-narancs maradhatott volna. nekem a kinézetével speciel semmi bajom, színösszeállításból pedig van vagy 6 féle, a gyártó oldalán vagy SEria-n meg kell nézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neldelors Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 I have purchased Sony Ericsson K850i mobile in March09. Now a days I am facing one problem in it. Its touch senstive keys dont work many times. If anybody has got the similar problem, then Pls let me know how to resolve this. Thanks. Sri Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Volt szerencsém nyomkodni a kütyüt, változott a véleményem, egyébként jó telefon amugy emg egy rakás *** neem, a szoftverrel semmi gond nincsen, meglepően jól fut, a flash téma is eléggé jópofa(érdemes kártyafüggetlenül venni hiszen a t-mobile letiltja a flash menüt) egyetlen egybe kötöttem bele. azok pedig a kijelző alant elterülő gombrendszer. szerintem sikerült a legkeményebb müanyagból megépíteni, sajnos olyannyira kemények a gombok h 5 perc nyomkodás után otthagytam, mert fájt már az ujjbegyem. a leendő(ha minden igaz) telefonomon (Sony Ericsson C510) teljesen puha és kényelmes gombok fogadtak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alarine Posted Március 10, 2010 Share Posted Március 10, 2010 Na nekem ilyen telefonom van. Nagy hibája, hogy szoftverhibás. Szériás. Egyébként kurva sokat tud a kis teló. Mozgásérzékelős és hiába, hogy nem af-es a kamerája szép képet csinál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey94216 Posted Január 3, 2011 Share Posted Január 3, 2011 Nekem egy w595s-em van és nagyon megvagyok vele elégedve lassan másfél éves, de még mindig találok rajta új funkciókat igaz, hogy már a 6-os és a + gombok nem a legjobban működnek (a sok játék miatt xD ) de szerencsére jótállás alatt áll még. És a végére még annyit hogy mindenkinek más az ízlése lehet valakinek tetszik Xperia X10 mini Pro telefon oldalra csúsztatható billentyűzete nekem meg nem ugyan ez van ezzel a telefonnal is valakinek tetszik valakinek nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts