DonZeno Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 sziasztok! én álltalában brushes-el dolgozok nagyon tetszenek és csak 2 hónapja foglakozok photoshoppal a nagyon össze vissza vágos technika nekem nemjön be (de én is összeszoktam vágni pár képet) én inkább a rajzolós technika híve vagyok csak még nem merek próbálkozni vele és nagyon ötletem sincs hogy mit hogy és hogy hol kezdjem a dolgot. pár szóban enyi lett volna most jöjjenek a képek jöhetnek a kritikák/tanácsok mit csinájak másképp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Ügyes, nekem tetszenek, a WoWost meg klasszul megcsináltad Szerintem: Használj többféle ecsetet, pl. kétfélében is ugyanaz a Tentacle brush láccódik, engem nem zavar, mert jól tolod, de az ismétlés miatt és a hasonlóság miatt nem tűnnek majd változatosnak a műveid:) A 19eshez: háttér baromi jó, viszont a kiemelkedő 19-es, ami középen van, túl steril a háttérhez képest, sztem rakj arra egy kis halvány grudge-t Ui: Majd ha gondolod nézz be az én műveimhez is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonZeno Posted Augusztus 2, 2008 Author Share Posted Augusztus 2, 2008 köszi a tippeket minenképpen benézek a topicodba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonZeno Posted Augusztus 5, 2008 Author Share Posted Augusztus 5, 2008 új képem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonZeno Posted Augusztus 12, 2008 Author Share Posted Augusztus 12, 2008 legújabb képeim Nissan Skyline: Ford Mustang: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonZeno Posted Október 3, 2008 Author Share Posted Október 3, 2008 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 3, 2008 Share Posted Október 3, 2008 a skylineos és a mustangos képeid fantasztikusak! a mustangoson mondjuk nem illik bele a felirat... de a skylineoson nagyon eltaláltad! grat! + még a lifystyle feliratos képed is tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonZeno Posted Október 4, 2008 Author Share Posted Október 4, 2008 köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Mindegyik kép tetszik. csak aa wowos képen aa nightelf elüt aa háttértől szóval olyan halványka szegény De aa többi jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonZeno Posted Október 10, 2008 Author Share Posted Október 10, 2008 köszi BE3NC3 új képem én vagyok a a képen kicsit módosítva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonZeno Posted November 12, 2008 Author Share Posted November 12, 2008 új képem: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Hamár senki, akkor én. Nagyon haldoklik a PS topic Őszintén megvallva a legjobban a Ford Mustang tettszik. Azért, mert a layereket, nem csak feldobtam, hanem szisztematikusan elrendezted, ami itt a pirate-on csak kevés ember tesz. A kezdők nagyrésze: download brush; install; 2 click; finish the picture; make public; WOW. Röviden Közben pedig (számomra legalábbis) ez a munka Viszont enisz-szel egyetértek, a felirat nem a legszerencsésebb. A Nissanhoz annyit írnék, hogy én "elképregényesíteném" de nehéz szó Szóval ja. Mert úgy jobban illene a környezetbe szerintem. A második képért meg le a kalappal. Főleg tartalmilag, hogy van akit még ilyen foglalkoztat, hogy ezeket keretbe öntse. Én mondjuk az árnyék distance-t lehúznám nullára és az opacity-t visszavenném, talán olvashatóbb lenne Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$cArFaCe Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Azon a freestyle white-os képen azok a nyilak brushok???ha igen akkor légyszi adj linket ahonnan le tudom tölteni azt a pakkot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonZeno Posted Január 13, 2009 Author Share Posted Január 13, 2009 köszi Matheus mostanában nem nagyon foglakozok PS-el (nincs ihlet) ami meg is látszik az utolsó képemen a skyline-os kép az tutorialból készült a mustangos képem az egyik amire büszke vagyok (szerintem az sikerült az egyik legjobban)lehet hogy nem illik bele a felirat (a betűtípus) de nekem tetszik szeretem az ilyen tag-elős betűtípusokat Scarface a nyulak azok igen brush-ok de sajnos már nemtudom hogy honnan töltöttem le és már a gépen sincs fenn mert a múlt héten volt egy windows reinstal sajna és elég sok cuccom elveszett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 Brush egyik mester evagy meg kell hagyni,de 1 kis kritika: Az a kép,amelyiken magad formáztad át nem olyan jó,de ha 1 kis brusht raknál a szakadásokra tökéletes lenne! grat a munkáidhoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts