pdevil Posted Október 9, 2009 Share Posted Október 9, 2009 Már vagy 10 éve. Hajnalba egy (3-4körül), délbe a második. Igyekszek ennél nem többet inni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Október 9, 2009 Share Posted Október 9, 2009 nem, bár egyik nap ittam egy jegest Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Október 9, 2009 Share Posted Október 9, 2009 néha! am nem nagyon szeretem de néha iszok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Október 12, 2009 Share Posted Október 12, 2009 A vérnyomásom miatt nem szabad igyak kávét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koko_89 Posted Október 17, 2009 Share Posted Október 17, 2009 Hát nálam minden reggel lecsúszik egy. Szal. függő vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Október 18, 2009 Share Posted Október 18, 2009 időnkét kb. egy héten 2-3 nap megiszok egy jó kávét a suliban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david1519 Posted Október 18, 2009 Share Posted Október 18, 2009 Még soha nem ittam kávét. De az illata némelyiknek nagyon jó, mikor haverok itt/ott kávéznak néha elkérem tőlük, hadd szagolgassam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoldyandras Posted Október 20, 2009 Share Posted Október 20, 2009 Illatáért oda vagyok de nem iszok mert félek, hogy úgy rászokok, mint a cigire. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferro7 Posted Október 22, 2009 Share Posted Október 22, 2009 Igen minden reggel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead0709 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 szoktam de energia ittalban fügö vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsszanto Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Igen kávézok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Nem, mert a kávé káros Amúgy meg, azért nem, mert szeretek kómás lenni egész nap, olyan jó érzés tompult aggyal járkálni Estére meg képes vagyok felébredni valamennyire Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
piccolacui Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Koffein függő vagyok, ettől függetlenül egész nap így is kómás állapotban érzem magam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Január 24, 2010 Share Posted Január 24, 2010 Bocs, de ilyen topic már van Egyébként nem kávézom. http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=86354 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Január 24, 2010 Share Posted Január 24, 2010 Soha inkább energia ital Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Január 24, 2010 Share Posted Január 24, 2010 Én szoktam...minden nap... Szerk.: Hopsz ide már írtam egyszer. Na mindegy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Január 24, 2010 Share Posted Január 24, 2010 RÁ FOGOK SZOKNI! xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Január 29, 2010 Share Posted Január 29, 2010 Időnként, de ez a szám rettentően kicsi. Akkor iszok, amikor nem tudok eleget aludni, hogy az álmosság ne nyomja rá a bélyeget a napomra. Illetve, ha meghívnak, akkor is elfogadom. Azonban nálam nem létfontosságú. Rám is ugyanez jellemző. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-öcsi- Posted Január 30, 2010 Share Posted Január 30, 2010 Én napi 3-4 kávét iszok tejjel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drzti Posted Február 3, 2010 Share Posted Február 3, 2010 igen kávézok ráadásol itthon elég patkánymérget főzünk ugy hogy csak reggel iszok kivéve ha valamelyik cimborámnál vagyok mert ott általában gyengébb kávék vannak és ott merek többet inni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnrn Posted Február 12, 2010 Share Posted Február 12, 2010 Igen. Főleg hétvégén. Napközben nincs időm főzni, a suliban az automata kávét még motorhajtó alapanyagnak sem alkalmaznám (hashajtónak maximum) így néha az energiaital is belefér ha sokáig vagyok... Amúgy egészséges, nem egészséges... amit a boltban megvesz az ember az tömve van tartósítószerrel és még a DDT-s citromot nem is említettem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Február 12, 2010 Share Posted Február 12, 2010 Nem kávézom. Max 2 évben 1-szer! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hallucinations Posted Február 23, 2010 Share Posted Február 23, 2010 Mióta egyetemre járok, egyenesen függő lettem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts