Nouby Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Hi. A tapasztalt emberkék segítsége kéne robesz vásárlási ügyben. 250k-m van rá de nem tom hogy miet érdemes és honnan. Használtat nem szeretnék mert kitudja mit hajtottak ki belőle. Újból meg nem sok jön ki 300 alatt és ien Keeway meg ien kamu kína/koreai motorban sem bíznék meg. Várom az ötleteket. THZ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Szia! Aki egy kicsit is ért a mocikhoz, felismeri az alapvető hibákat, az nyugodtan vehet használt mocit. Én egy Aeroxot vettem 300 ezerért. 2005.10. havi moci, vasárnap derült ki, hogy még mindig benne volt a fojtás a kipóban...ergo vettem egy "új" motort...8.000 km van benne, 4.000-el vettem, hibátlan alapotú, kívül-bellül. Ezért mondom, lehet találni csodajó mocikat. Viszont 250k ból nem kapsz új mocit, ami még jó. Jingceng, meg kevajok vannak annyiért(bár inkább 300ért), de azok hulladékok nagyon... Szerintem gondolkodj el a használt mocin! Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nouby Posted Augusztus 1, 2008 Author Share Posted Augusztus 1, 2008 Thz akkor próbálok még hozzá kaparni és újjat venni mert totál nem értek a motorokhoz. Újjan mieneket érdemes? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Csá! Ha újat akarsz akkor ezek küzöl válassz: Aprilia sr 50 r. Yamaha aerox Malauti f12 vagy f15. Az egyéb kínai csodákat megne vedd mert nem érnek 1ft-ot se. Sajnos vol benne tapasztlatom! Bár 250-böl egy nagyon zsír állapotú malaguti f12 phantomot kapsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nouby Posted Augusztus 1, 2008 Author Share Posted Augusztus 1, 2008 Próbáltam használtban gondolkodni de f12 phatomot még használtan is (állapotra nem látok rá annyira) 300 felett volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Jókat írt Laci, csakhogy az aerox-ok meg az sr-ek is 500 felett kezdődnek...hülye, aki annyit lét ad ki értük...használt moci is jó tud lenni...de ha neked új kell.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nouby Posted Augusztus 2, 2008 Author Share Posted Augusztus 2, 2008 Használtat azért nem vennék mert eggyáltalán nem értek hozzá. Ha meg valami elromlik benne kicserélni sem tudnám. Szerk.: Találtam eggyet ami talán használtban jó de nekem 8000km soknak tűnik robogóban. http://www.kepesmotor.hu/piaggio/i?p=106540&c=3416#p Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts