Wu-Tang-Clan Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 hol lehet ien fegyvert venni és mennyiért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
strust Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 A sarki ábécébe és most asszem akciós áron lehet venni.. ojan.... kéccáz fórint körűl... (helyesírási hibákat direkt írtam még mielőtt leszólnátok ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Minigun minden Teskóba' a barkács cuccok közt van...En tegnap vettem 1 pirosat:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Én is vettem egyet (ingem-gatyám ráment, de mindig is szerettem volna egyet ), de csak dísznek, mert ha a zsaruk meglátják, annak nem lesz jó vége Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keni14 Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 én anno egy uccai árustol vettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamikaZeFan Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Ennyire hülye emberek vannak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Ezt 1 olyan mondja aki gumiszobában van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
siri11 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Ez fura téme nekem van itthon egy ak-m Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamikaZeFan Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 tessék itt a másik ''sir11'' ugye ti se éreztek semmi utalást az életkorára? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
STR-Genius Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 emberek miket kinem találnak.... ennyirővel rakétaindító állomás nem kell a házatok alá?... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 én tudok egy egyszerű megoldást. bemész a gta vc-be és kihozod onnan. és még fizetni se kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Kérd a télapótol hátha elhozza neked Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 ennyirővel rakétaindító állomás nem kell a házatok alá?... Most hogy mondod nekem kéne. Nem tudod mennyi? Egyébként most látom először ezt a témát, 2 perce nyitottam meg, azóta nem bírtam gépelni mert sírtam a röhögéstől :lol: Nagyon nagy ez a téma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boond Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Airsoft aszem úgy hívják azt a játékot (nem konkrétan a fegyvert) ott lehet venni persze nem olcsó és nem is igazi De Durva egy gép... még így is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Vaterán mindent lehet kapni AH ez nem jön be akkor próbálkozz az apróhirdetésekkel, bár ott lehet hogy átvernek és rád sóznak egy vacak Vulkán gépágyút Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L@ci Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Én múlkor az uccasarkon találtam egyet, mennyé te is oda. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Józsefvárosi piacra elmész, és keresel egy minigunt. Előnye a dolognak, hogy olcsón tudod beszerezni, ráadásul egy kínai utánzatot kapsz, ami ugyebár egy nagyon jó márka. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
STR-Genius Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Most hogy mondod nekem kéne. Nem tudod mennyi? Egyébként most látom először ezt a témát, 2 perce nyitottam meg, azóta nem bírtam gépelni mert sírtam a röhögéstől :lol: Nagyon nagy ez a téma hát nem is tudom. nekünk a 10 emeletes alá 1 milla volt mert amikor indul a rakéta a hát eldől egy kicsit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 hát nem tudom, szerintem egy jól agyonhasznált Wc pumpával is elég jól lehet zsarolni, mind otthon, mind az utcán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 Szerintem a T-Mobile-ba is lehet kapni. Kezdőrészlet :0Ft Havonta :15000Ft. THM: 32641234526% Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam506 Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Ne add fel! Én most rendeltem meg életem első shilkáját, és hát mondanom se kell tűkön ülök, mert itt fogják ledobni a kertben az A-10-esek :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Szerintem menjél be a Tescoba és a playstation3-as joystickot dugd a pulkád alá és csinálj ugy mintha fegyver lenne persze ne a pénzt követeld.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts