dbelam Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Eddig csak Gordon szemével láthattuk a kicsiny City17 életét, de most egy jól animált kis videóban megismerhetjük a combineok kicsit sem szürke "hétköznapjait" Az első kettőt teszem be, a többi úgyis ott van a szélén, ha valakit érdekel http://www.youtube.com/watch?v=nJDr6lCf4s0 http://www.youtube.com/watch?v=zeu0TWTm--4 Jó szórakozást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltán777 Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Huha!! Itt valakiknek túl sok idejuk volt!!! Egyédként elég érdekes, de mivel nem tok anyira angolul, a felét nem értettem:( Abban a városban nagyon lehetne nyomni a parkour-t!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 nekem marhára tetszett, köszi, hogy belinkelted Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Július 31, 2008 Author Share Posted Július 31, 2008 Zolinak: csak nézz meg egy-két garry modos videót... Majd akkor végképp értékelni fogod a munkájukat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltán777 Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Aham. Akkor légyszíves linkelj be párat, ami szerinted jó, megnézném!! Előre is köszi!! u.i: nem mondtam hogy nem értékelem amit csinálnak!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 nagyon jó vidik mind 2-t láttam már. csak kár h nem nagyon értem miről is beszélnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 ÜberLOL! Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts