krokostamas Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Helló! Most találtam egy oldalt, ahol akár 30-70%-os árkedvezményen vannak áruk, és minőségi ruhák, stb... Az egész meghívás alapján működik, és tudjuk egymás között terjeszteni! Az oldal pontos címe: http://brands.hu/index_front.php Kis leírás: A brands.hu egy új online, zártkörű vásárlói klub, amely eredeti, márkás termékeket kínál tagjainak 30-70%-os kedvezménnyel. Az állandóan változó márka kínálatban, találsz ruházati cikkeket és kiegészítőket (táska, óra, szemüveg és ékszer) mindent, amire az ember csak vágyhat. Az akciók indulásáról e-mailben kapsz értesítőt minden héten, így nem maradsz le egyik kedvező vásárlási lehetőségről sem. A brands.hu klubhoz azonban csak úgy tudsz csatlakozni, ha valamely, már regisztrált tagunk meghívót küld a számodra. Ha már brands.hu tag vagy akkor gondolj barátaidra és rokonaidra, hívd meg Őket, hogy Ők is kedvező áron juthassanak márkás termékekhez. Ha tetszik valamely akciós termék, akkor csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd és az áru már a kosaradba is kerül, arra azonban figyelj, hogy ha 30 percig nem hajtasz végre műveletet az oldalon, akkor a kosarad kiürítjük, hogy ezzel másoknak is esélyt adhassunk, az áhított termék megszerzésére. Nézzük tehát, miért is jó klubtagnak lenni Nálunk? * Márka garancia, kizárólag eredeti áru, ellenőrzött forrás * Gyors és kényelmes online vásárlás * Exkluzív hozzáférés * A bolti árakhoz képest akár 30-70%os kedvezmény * Top márkák * Folyamatosan változó kínálat * Különböző fizetési lehetőségek * Házhoz szállítás * És mindez kötelezettségek nélkül Jó szórakozást kíván a vásárláshoz a brands.hu team! Remélem bejön az oldal, mert elég ígéretesnek tűnik, és eléggé igazinak is Sajnos még nem tudok meghívót küldeni, de ha minden igaz, akkor holnapra sikerül ezt megoldani, szóval addig várjatok, utána már mehet Szerk.: Most már tudok küldeni meghívót, szóval csak az e-mailotokat kell megadni, és küldöm amint tudom! Szóval ide ne írjatok e-mailt, mert nem lehet Akkor pm-ben értesítsetek, hogy kell, és küldöm is, ha probléma van, akkor ide írjátok. (köszi vans!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tothfeca Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 Hello ha kell vkinek meghívó szólhat nekem iss! Szóljon már az is aki esetleg már rendelt az oldalról... mennyire megbízható?? sztetek?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tothfeca Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Aki meghívót kér az légyszi csináljon egy gmailes címet, mert úgy néz ki hogy a rendszer csak arra tud meghívót küldeni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 PM-ben nekem is elküldhetitek az e-maileteket, még régebben jutottam be az oldalra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laci1985 Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Valaki rendelt már tölük ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
u_robee Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Ha valakinek meghívóra van szüksége néhányat én is tudok küldeni, hála FZolee-nak (Van valami korlátozás, mennyi meghívót lehet küldeni?) Amúgy itt csak cipők vannak? Vagy ez mindig az aktuális akciótól függ? 3.lehetőség:vak vagyok és nem látom a többi terméket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Nincs korlát. Hetente változnak a márkák. Most Puma van. Csak cipők. 2 óra múlva BiLLABONG. Remélem lesznek pólók mert erre várok 1 hónapja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gross Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 köszönöm krokostamasnak a meghívót!! hálám kísérjen sokáig:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tothfeca Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Én azt hittem hogy amikor a visszaszámláló lejár már be is rakják rögtön az új akció termékeit, hát kár hogy nem már több mind 10 perc késében vannak Sztem a players roomnál jó cuccok lesznek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
u_robee Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Áh már megint semmi olyan, ami érdekelne Persze Női gumicsizma az van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tothfeca Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 úgy néz ki h a héten én veszek egy cipőt, van egy ami naon teccik, majd szólokhogy mien az áru és a kiszállítás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Én is rendeltem egy cipőt majd én is leírom hogy mi meg hogy Mondjuk nem teljesen eredeti árak vannak itt: A cipő amit rendeltem players room oldalán: 21 990 Ft helyett 12 990 Ft brands.hu-n: 26 660 Ft helyett 7 998 Ft De persze így is megéri (70% helyett 65%) Szerk: Megnéztem többet is...nagy részt stimmel de megnéztem 2 cipőt ami 70%-os akcióba van és mind2-nél nagyobb az eredeti ára a brands.hu-n, mint a players room oldalán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Igaz, hogy nagyon jó árak vannak itt, de nekem még mindig nem jött meg a cipőm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tothfeca Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 A számládat már leterhelték??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 Utánvétellel rendeltem szóval akkor fizetek ha megjött...de amúgy eddig az volt kiírva hogy Feldolgozás folyamatban tegnap óta már Szállítás folyamatban szóval már jön a cipőm Most ehhez szóljatok hozzá: Kedves Barátunk! Sajnálattal tájékoztatunk, hogy az általad megrendelt, Playersroom ajánlatában lévő cipőt nem tudjuk kiszállítani. A Playersroom elnézésed kéri ezért a kellemetlenségért, és ígéri, hogy a következő, decemberi akció folyamán nem fog előfordulni hasonló eset. A hibáért kárpótlásul azonban felajánl számodra egy 1000,-Ft-os vásárlási utalványt, amit az ország számos részén megtalálható Playersroom boltokban tudsz beváltani. Az utalványokat postai úton juttatjuk el részedre a jövő hét folyamán. Nagyon jó, hogy a legközelebbi üzlet oda-vissza úttal kb. egy ezres, tehát ezzel nem érek semmit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fpee Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Sziasztok! Én nemrég rendeltem a puma akció keretében két táskát. Szállítási idő 4 munkanap volt, az áru rendben, megfelelő szín, nem hibás. Fizetés utánvétellel. Ha lesz még valami jó akció, tuti rendelek még. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts