bmaster Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 http://youtube.com/watch?v=e5r29B4crEk Annyira nem vicces, de a srác két csonttöréssel megúszta. Tanulság: Ha ugrajtasz soha ne első kerékre érkezz mert bukfenc lesz belőle. A videót nem én készítettem de jelen voltam az eseménykor... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Hogy lehet így elszállni? Ez 1 kis sima rámpa volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDaemon Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 ebben mi a vicces? akkor is viccesnek találnád ha te lennél a videón? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 ott írta a legelején hogy "nemolyan vicces"... bocs... amúgy meg tényleg szépet zakózott szegény pali :s Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Paaaaaaaaancseeeeeeeeeeeeeer. Ez tény, de na, legalább ne tették volna közzé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmaster Posted Július 30, 2008 Author Share Posted Július 30, 2008 Ez egy bajnoki selejtező volt: 1, Aki egy ilyen versenyen elindul az tisztában van vele hogy ez egy kockázatos sport (sok versenyen kötelező is a védőfelszerelések használata mint pl sisak, könyökvédő, sípcsontvédő és test protektor) 2, Azzal is tisztában van hogy több száz esetenként több ezer ember nézi. Ez egy ugynolyan verseny mint bármilyen más sport. Jelen szokott lenni sajtó (ha másnem egy helyi lap) de néha kisebb TV-k is. Ha megnézed a youtiube-ot tele van F1-es bukásokkal, rallys bukásokkal, nascaros bukásokkal és van több más DH-s bukfenc is. 3, Szerencsére mint említettem csak kinézetre csúnya a bukás, a védőcuccok megvédték a srácot és két kartöréssel megúszta. Az már gázosabb lett volna ha nincs rajta testprotektor mer akkor minimum 3 borda minusz meg vagy 2 csigolya. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horry Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Hát ja! A kormányon volt a több súly,nem pedig a pedálokon! Valószínüleg emiatt bukfencezett! Azért szerencséje volt! Nyakat is törhetett volna! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Én is dh-zok. De szerintem a srácnak nem való ez a sport... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 ejj, mekkora csőröst ugrott! túlságosan is "ívbe tette" a cangát nem valami pro Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts