iceman_89 Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Fúúú hát már kicsit több mint egy éve mutatta öcsém h innen szokott letölteni azt én is innen kezdtem el töltögetni nah és ráálltam azóta a fórumozásra is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Haver linkelte be mer kellett valami... Azóta csak innen töltök, és természetesen ez a legjobb hely Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasstheonly Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Mivel az Mp3portal.hu -ból teljesen kiábránultam egy sokkal színvonalasabb fórum után néztem. A Pirateclub-ra esett a választás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonym101 Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Haverommal korábban sok másik oldalt használtunk. Aztán egy bizonyosat sokáig. És aztán a haverom véletlenül rátalált a pirateclub-ra, és már kb csak ezt használjuk ő is meg én is ha netezünk Na jó, azért még néhány közösségi és e-mail még maradt, de főleg pirate. És persze a tartalomszolgáltatók (rapidshare f ex) Jó kis oldal ez, igazán:D T.M. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos maru Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Haver innen szedte zenei kérésemet még nemvolt gépem. Aztán "megkaptam" (meg dolgozok érte) a cuccosomat. Aztán az eggyik első dolog a regisztáció és még most is itt vagyok. Jó hely nagyon tetszik. Pirateclub mindörökké!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eetir Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Haver mondta hpgy van ilyen(akkor még gigacenter volt) de nem akkor regeltem hanem később Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
3KING Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Én matuskárol kerültem ide... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Nekem egyik haver mutatta még régebben:D Azóta nagyon megkedveltem már 2-dik accom itt xD Jó a társaság, és az emberek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabby1986 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Hát én sem mai gyerek vagyok már itt, egy jó haverom mutatta, és akkor regeltem be! Akkor még Gigacenter néven futott az oldal... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobetty Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Sziasztok! Az egyik ismerősöm ajánlotta és nagyon örülök, hogy regeltem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Tankrazor Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 A "sorozatok ingyen" fórumában találtam a címet azonnal regisztráltam és rá jöttem, hogy ez az oldal a legprofibb mióta netezek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
haver007 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 NEkem egy haver ajánlotta! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnczip Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Kb. kezdő- középkezdő netes szinten egyik haver ajánlotta hogyha keresek, vmit, akkor nézek szét "fórum"okon. Feleltem: Oké. Miaz ? Akkor ő adott egy címet. Ez volt a www.xxxxxxxxx.hu Az jó volt egy darabig... Társasági élet, letöltési linkek, stb. DE!!! Jó magyar révén -> KEVÉS! Google nyit -> keresés : "fórumok + letöltési fórumok" :-) Az első találat az nem jött be.... Viszont a második... :-)))))))))))) : WWW.PIRATECLUB.HU !!!!!!!!!!!!!!!!! Nem vagyok egy nagy fórum tag/közösségi tag, de amit összehoztatok azóta srácok/lányok!! Azt hiszem ez a legjobb warez oldal, ami Magyarországon létezik!!! Tisztetelet! És Tutkeráj :-)) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princessedi Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 nekem egy ismerősöm adta meg az oldal nevét...ez volt az első ilyen oldalam de azóta gyarapult a gyűjteményem:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FerrariGabor Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 nekem egyik haverom küldte a linket msn-en(asszem) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zengine Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Nekem a legjobb barátom mutatta:D Slig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 A haverok mindig ezt használták, és én is rászoktam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demetria Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 Huh én még nagyon régen találtam rá még akkor vmi ilyesmi volt a cim hogy www.freemp3net.com vagy nem tom vmi ilyesmi azóta függö vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortress Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 A számítógép szerelőm ajánlotta!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janisean Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Egy barátom mutatta, évekig az ö nevén léptem be azt egyszer beregisztráltam, hogy köszöneteket tudjak mondani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Nekem egy haverom mondta az oldalt, és nagyon megtetszett ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rider Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 nekem is egyik haverom mutatta meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathman015 Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 kerestem 1 játékot még régebben , és haver mondta hogy itt fentvan de akkor méég csaak Gigacenter volt a neve .. már éppen átalakulóban volt PirateClub-á. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Hatter Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 egy jó haver ajánlotta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spidee Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 én asszem a warez.lap.hu n akadtam rá még nagyon rég de akkor még Gigacenter volt a neve 2005 ben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercedesbenz Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 Apum mondta hogy van ez az oldal mikor beköttettük a netet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EBalu Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 én még vmikor 2005-2006 ban kezdtem mikor még Gigacenter volt.... utána volt egy nagy torrent időszakom! mostmeg ÚJRA itt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamu Samu Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 Egy haverom ajánlotta, mert kerestem egy Kárpátia albumot. Azóta ide ragadtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 Nem akarok senkitse megsérteni de nekem Robinho11 ajánlotta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
copyxyz Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 Mikor bekötötték nálunk a netet akkor torrent powa wolt délután. Utána másnap osztályban páran gyere a pirateclub-ra (Nem pájritkláb kiejtés szerint hanem rendesen pirateclub XD) Azóta is fenn vok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts