T.Sz. Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 én pl a gugliban kerestem a Tuning Car Studiot és rátaláltam akkor még turisz néven Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Azt hiszem ilyen téma már van. Am én már nem emlékszem rá, de én is keresgettem valamit és így találtam rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristangyerek Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 feca nevű haverom mutatta itt pirateclubon ACDC örök hála neki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Nekem még az őskorban ajánlották, mikor még 'Gigacenter & Matuska' volt a neve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Nekem egyik osztálytársam ajánlotta, letöltések miatt, de most már fórumozásra használom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Háát huha nekem a tesom mutatta még, de ha jolemlékszem akkor még nem is gigacenter, hanem valami freemp3warez.nemtudommi.hu valami hasonló tuti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casher Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Nekem is az egyik oszt.társam mondta h innen szokott töltögetni, jobb nekem így mint a torrent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator.Shifty Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Huh asszem egyik ismerősöm mondta h nagyon jó az oldal! Azóta szinte napi rendszerességgel látogatoM! Sőt minden nap többször! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 lattam, h haverom hasznalja jonak tunt ezert regisztraltam es nem is csalodtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Havertól évekkel ezelőtt matuska.try.hu De akkoriban max töltöttem, de nekiálltam "csevegni" is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Hali ! Eléggé rég volt már de mintha kerestem volna valamit s kiváncsiságból beregeltem ! Nem bántam meg annyi szent ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 nekem egyik haverom mutatta. akkor adta ide az accját, mert vmit le akartam tölteni. aztán később beregeltem. eleinte csak a letöltésért, majd később csevegni. mostmár csak a társaság miatt járok fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Zoleee- Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Hát én kerestem a Shrek 3-t warezokon, és asszem warez.lap.hun találtam rá erre a gyöngyszemre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McKane Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Már jó ideje van annak hogy rátaláltam erre a nagy családra.. amikor először regiztem ide, valami gigacenter.tx.hu cím alatt működött.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 én már nem is tudom hogy találtam ide, de hát már nagyon rég, akkor még gigacenter címen járkáltam ide, nem túl sűrűn de jöttem, mostmár naponta többször is ittvagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
siri11 Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Haverom mondta és naon megköszöntem neki !!! (K) xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phish007 Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 a google segített megtalálni a gigacentert... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darcher Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Én egy játékot kerestem anno amikor haver mondta hogy pirateclub.hu. Megnéztem regisztráltam letöltöttem a játékot, aztán több mint egy évig csak néha felnéztem megvan-e még...és most megint megtaláltam, de ezúttal rá is szoktam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matee100 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Jó régen volt már. 2005 nyarán, még Gigacenter néven találtam rá. Asszem kerestem valamit és Google útján. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Hú, néhány éve keresgéltem egy letöltős hely után, és vmi "lap.hu"-s linkgyűjtőoldalon láttam azt hogy "GigaCenter" hú, ezt megnézem! kb 1 hónappal a regisztrálás után elkezdtem írogatni a csevegőtopikokba és azóta már szinte csak azért járok ide, hogy dumáljak Még megvan a GigaCenteres aláírásom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 fúúú nekem még régen az az ember mutatta aki a gépemet csinálta de már hála a pratének megcsinálom magam is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Erre fújt a szél...nemtommá hogy keveredtem ide, talán vhol ajánlották. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 egyik haverom ajánlotta, és nos, bejött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tn91 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Warez.lap.hu-n leltem rá az oldalra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 egy ismerős mutatta meg, mint a "legjobb oldal, ahonnan le lehet tölteni mindent". ez majdnem igaz! azért csak majdnem, mert Ludo zeneszámokat nem lehet letölteni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Nekem egy másik oldalon ajánlották! Nem bántam meg hogy regisztráltam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolando Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 nekem haver ajánlotta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Őszintén? fogalmam sincs...mert igazándiból csak arra emlékszem h elkezdtem a torrentet abbahagyni és warezolni, fórumozni...akkor még egy másik helyen voltam aktívabb...aztán ez is lett...nem tudom honnan, hogy...de én örülök h itt lehetek..Minden nap itt lógok! Nap 4-5 órát tuti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerolka Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Én mp3-mat kerestem google-vel és így találtam rá, persze akkor még Gigacenter volt. Azóta minden nap körbenézek az oldalon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
swad Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Én gyűjtöm a free warez siteok linkjeit.. és ezt is kidobta a gép! ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts