Gospel Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 A minap az alábbi szórólappal kellett szembesülnöm a postaládámban: A helyesírása és a szórólap kivitelezésének minősége komolyan elgondolkodtat a szakemberrel kapcsolatban: vajon a munkája is ilyen precíz és tökéletes? Az első mondat egy kérdő mondat akart lenni, ehhez képest az utolsó szó után szóközt tesz, majd egy felkiáltójellel jelzi felénk, hogy ő ezt mégsem megkérdezni szerette volna tőlünk, hanem mintegy rádöbbenve a tényre felkiáltott, hogy nekünk bizony az említett készülékek közül valamelyik nem jó! Az "Érdeklődjön nálam ." mondathoz érkezve már kikiabálta magát, ezért csak egy szimpla pontot tesz a felszólító mondat végére (persze a pont előtt szóköz). :D Továbbá láthatjuk, hogy bőven kihasználta a Word adta lehetőségeket: aláhúzás, dőlt betű, kis betű, nagy betű, ami szem-szájnak ingere azt ő odatette. A legjobb része az egésznek a "Telefon .:". Szóval kettőspont előtt a pontot akkor használjuk, ha rövidítünk, valahogy így: "Tel.:". Persze utólag jutott eszébe, hogy "bameg ezt elfelejtettem ráírni", ezért gyorsan fogta a filcet és ráfirkantotta a hiányzó részeket. Mert ugyebár számítógépen képtelenség utólag módosítani. A 8 általános az valahogy úgy lehet meg neki, hogy hat 1. osztály és két 2. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyper87 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 hát haver, engem nem vágott földhöz ez a szórólap, semmi poénosat nem találtam benne, ami nem azt jelenti, hogy egy bunkó paraszt vagyok (nehogy félreértsd), csak ha már ennyi dolgon meg tudsz akadni??? Na mindegy, a lényeg, hogy én sajnos nap mint nap látok ilyeneket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Július 28, 2008 Author Share Posted Július 28, 2008 én sajnos nap mint nap látok ilyeneket Én is, és nap mint nap megnevettetnek Csak eddig a postaládámba sose kaptam ilyet. Pláne amikor egy ház falán azt látom kitáblázva hogy "cipzár javítás" miközben az zipzár. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Hát szerintem sem egy sírvaröhögő poén de a cipzáros dologgal már én is találkoztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 csatlakozom az előttem lévő hozzászólókhóz: - nem vicces - nap mint nap találkozok ilyennel (Na jó, hetente) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyper87 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 azt mondják, hogy a magyar nehéz nyelv, na dehogy a magyaroknak is gondot okoz az anyanyelvük helyesírása, az már borzasztó. Sajna egy ilyen országban élümk !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Július 28, 2008 Author Share Posted Július 28, 2008 Na de kérem, ha már reklámozom saját magamat, termékemet, szolgáltatásomat, akkor az a minimum, hogy ilyen alap dolgokra odafigyelek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 de amúgy sok ilyet direkt rosszul írnak, és kirakják aztán dobják a net-re, de sztem ezt nem direkt csinálták mert akkor sztem vmi vicceset is kitalálhattak volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts