fatime_ Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Tiszta szemétség, hogy nem mehetünk csak úgy oda vkihez és nem rúghatunk bele egy nagyot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatime_ Posted Július 26, 2008 Author Share Posted Július 26, 2008 Akkor légszíves mondd meg, hogy lehet megszívattni vkit annélkül h neki ugrannál? mert én már totál kész vok néhány embertől, de tudom, h nem rúghatok bele...pont ezért csak írok róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatime_ Posted Július 26, 2008 Author Share Posted Július 26, 2008 Bocs a helyesírás miatt mindig gyorsan gépelek aztán nem olvasom vissza..... jó lenyugodni, csak amikor hozzá se szólsz vkihez az meg egy hülye pletykával visszavág, pedig vagy egy éve nem beszéltetek, meg nem voltatok sose barátok....akkor eltűnik a higgadtságom sajnos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 Felfogadsz pár kemény kötésű srácot,és csendben elintézed Persze, nem 10 napon túl gyógyuló sérülésekkel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatime_ Posted Július 26, 2008 Author Share Posted Július 26, 2008 offa55, látom téged nem nagyon lehet felbosszantanai...jó neked... Takonynak meg annyit üzenek, hogy szeretem egyedül elintézni a dolgaimat, végülis nagy lány vagyok már Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts