Pityu Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Én kérdezni szeretnék valamit most akarok egy kicsit tanulni photosopozni csak a legtöbb oktató videó amit találtam az angol,de vannak magyar anyagok is csak azokban is angol photosopal mutatják be a dolgokat.Na most én nekem nincs az a hatalmas angol tudásom.Érdemes e az angol photosoppal kezdenem vagy amit az angol photosopon mutatanak be próbálgassam a magyaron? A segítséget előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Előveszel egy szótárat vagy utánanézel a neten. Így még angolt is tanulsz Nekem magyar Photoshopom van, de nyílván angol tutokból tanulok mert magyar alig van sajnos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Én nekem Angol PS-em van (pedig németet tanulok) de nem a tutorok miatt, azokat soha nem néztem (kivétel a PSTS), nem azt mondom hogy ne olvass csak nem az én stílusom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 mindenképp angollal tanuld, a magyarban elég gyér fordítás van néhol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts