hhPr3no Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Azért nem írtam olyat, hogy egyik sem vagy mindkettő, mert a 2 közül kéne kiválasztani, hogy melyik a jobb. Sztem a PSP, NDS azért jó mert érintőképernyős, de sztem összesítettben a PSP Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 A PSP, mert minden sokkal élvezetesebb rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Alap, hogy PSP! Mondjuk DS-re megjelent/megjelenik egy Guitar Hero-s kiegészítő és persze játék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Még szép.hogy a PSP! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamillionare Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 PSP Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wcc Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Alap, hogy a PSP a jobb. Csak az szavazna a NDS-re, aki nagy rajongója a terméknek, meg akinek még nem volt a kezében PSP. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Mindkettőt próbáltam már,szerintem PSP. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sillent DX Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 PSP Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackwolf12 Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 PSP 4ever Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krome Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 PíeSzPí Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marokko Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 PöSöPö Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Egyrész mert az van nekem is, és tökre meg vagyok vele elégedve, másrészt minden szempontból jobb a másiknál kivéve az aksit.Szóval PSP Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halálhozó Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Heh alap, hogy PSP vezessen xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 30, 2008 Author Share Posted Július 30, 2008 nemtom ki volt az az agybajos, aki az NDS-re szavazott, de annak nincs igaza, a PSP a legjobb! Nekem még nincs, még remélem augusztusban betok egyet szerezni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Egy példa ami könnyít a döntésben Vegyük ugyanazt a játékot a két különböző konzolon Nintendo DS: http://www.youtube.com/watch?v=K0_mewZIuP4 Sony PSP: http://www.youtube.com/watch?v=bsQnxESasvk&feature=related Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 NDS Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mddevil Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 ez hülye kérdés 1 értelmű h a psp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edemen Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 azért érdekes h itt mindenki mondja h psp összeladásokban meg vezet a ds a psp elött... magyarországon am téllleg a psp a nyerő de világszínvonalon ez nem mondható el... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 PSP Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EBalu Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 alap hogy psp! nekem is azvan! egyb.nemtom mér a ds re ön ki pl a fifa street 3 is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 PSP, mert az van és szerintem sokkal praktikusabb. Kell a fenének érintőképernyő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 PSP. Jóval több dologra képes mint az nds Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Szeptember 20, 2008 Author Share Posted Szeptember 20, 2008 azért érdekes h itt mindenki mondja h psp összeladásokban meg vezet a ds a psp elött... magyarországon am téllleg a psp a nyerő de világszínvonalon ez nem mondható el... Egyáltalán nem érdekes, ez jön be a többségnek. És az eladások, hát szerintem az nem olyan nagy befolyásoló tény, NDS olcsóbb szerintem azért is veszik többen, meg nem mindenkinek számít a grafika, stb. valakinek csak az jön be NDS-en h pl érintőképernyős... Most lehet hogy nem írtam valami értelmeset mert valahogy nem megy a gondolkozás de remélem érthető volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts