Dj Nyakesz Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Hellosztok! Gondoltam én is megosztom a műveimet veletek... vannak köztük régebbiek és újabbak.... úgyhogy aztán ebben van minden A vélemények jöhetnek..szívesen várom őket A barátnőm szülinapjára (ami egyben az én szülinapom is) Szárnyakkal Angel vs Devil Anime Girls Brake Heart Foster's House saját magam EGÓÓ XD Még egy a bnőmmel Folyt köv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Július 23, 2008 Author Share Posted Július 23, 2008 Egy kis autó tuning Eredeti: Saját mű: Sunset and my love Még egy róla És az utolsó mai művem She is my Love Megint kettőnkről Röviden ennyi, ha lesz még teszek be! Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Először is az utsó kép alapján: kívánom nektek! Egyébként a CN-es montázs tetszik a legjobban. Kár, hogy a párnacsatát nem te rajzoltad, először azt hittem. A másik favorit a Brake Heart. A többi is jó, de az inkább nektek "nagy szám" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Július 23, 2008 Author Share Posted Július 23, 2008 Hát igen főleg magunk számára gyártom őket, nem a nagyközönségnek..aztán kivágom háttérbe és legeltetem a szemem rajta max egy hétig Köszi a "bókokat" Jöhet még aki akar szóljon hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Hello Nem rosszak...én nem tudom hogy melyik mikor készült szóval nem tudom, hogy most tudod e amit le fogok írni, de azért leírom Szóval: Ha egy embert (vagy bármi mást) kivágsz és berakod egy háttére ügyelj hogy amit beraktál annak a megvilágításai/fényei alkalmazkodjanak a háttérhez...persze van ahol úgy néz ki jól ha nem alkalmazkodik... remélem érthetően sikerült leírnom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Július 24, 2008 Author Share Posted Július 24, 2008 Igen értem amit mondasz Nos ez tényleg fontos dolog, igazándiból sosem figyeltem rá, mindig jött valahogy Észrevettem én is hogy elüt néha...de nem tudtam soha hogy lehetne kiküszöbölni :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 Eleinte én se tudtam, de nagyrészt annyi hogy megfigyeled honnan jönnek a háttérbe a fények és ugyan olyan fényeket szerkesztesz a beszúrt alakra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Július 27, 2008 Author Share Posted Július 27, 2008 Oké köszi....hasznos tanács Egy másik mű nővéremről és a barátjáról::: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Július 29, 2008 Author Share Posted Július 29, 2008 Nah hoztam megint egy képet.... nem tom mennyire sikeredett jól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Ez fajin lett már csak arra kéne figyelned hogy szebben vágd ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Július 29, 2008 Author Share Posted Július 29, 2008 Jah ott alul már csak azért lett olyan mert az effekt elkente vagy nem is tudom :S Az úgy maradt xD Am köszi a bókot...nekem is tetszik , pedig az ritka xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Én nem akarok szemét lenni de nem csak az aljára gondoltam Szebben is ki lehet azt vágni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Július 31, 2008 Author Share Posted Július 31, 2008 LOL oltás Nah akkor mondd el te h vágod ki az alakokat h zsírkirály legyen? Mert nekem a magnetic lasso meg a varázspálca csak ennyit nyújt XD Bye Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Jó sok idő alatt easter tool-al A varázspálca olykor semmit se ér De amúgy ha sokat kattintgatsz akkor a lasso tool-okkal is szépen ki lehet vágni Amúgy meg okosabbak még sokkal jobb módszereket is tudnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 pen tool amivel szép íveket lehet húzni, vagy ha nagyon finom és pontos kijelölést szeretnél, akkor quick mask (ez mondjuk tökölősebb, de szebben lehet vele dolgozni) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Július 31, 2008 Author Share Posted Július 31, 2008 Nah ez a Pen tool nekem sosem jött be..XD mindig összekavarodok h kell használni merrt össze vissza húza a vonalakat én meg csak lesek..Az easter tool. meg be sem ugrik melyik de majd ha PS elé ülök meglesem má köszi a tanácsokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Augusztus 17, 2008 Author Share Posted Augusztus 17, 2008 +1 képpel updatelve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Ötletes és jó...grat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Jók a képeid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Augusztus 19, 2008 Author Share Posted Augusztus 19, 2008 Köszi a bókot de még mindig nem a legtökéletesebb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Tökéletes képet nem lehet csinálni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Augusztus 20, 2008 Author Share Posted Augusztus 20, 2008 Hát igen olyat nem tudok csinálni Talán más...helyette csináltam egy ilyen absztrakt izét...nem tom milyen céllal, csak úgy jött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Én úgy értettem senki se tud Meg egy tökéletes kép az unalmas is lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skateR. Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Szerintem ezek a manipulációk tökéletesen megfelelnek annak a célnak aminek készítette őket nem kell készíteni bokárafosós képet ahhoz, hogy érezze a másik, hogy szeretjük Gyakorolj sokat és egyre jobb leszel ! A kivágást meg a legegyszerűbben és a legpontosabban pixelekig zoomolással és utána radírozással lehet megcsinálni Próbáld meg azzal... időigényes de a végeredmény majdnem perfekt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phoenix91 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Sziasztok, egy kis szünet után újra itt vagyok. Na de ez mindegy. Láttom Nyakesz, raktál fel új képeket, nekem tetszenek, főleg azért, mert látszik, hogy mennyire szereted a barátnődet, ehez csak gratulálni tudok Üdv P91 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Augusztus 30, 2008 Author Share Posted Augusztus 30, 2008 Köszi szépen a kommentet...nagy becs tőled efféle komit kapni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts