Dark Raven Posted Augusztus 1, 2010 Share Posted Augusztus 1, 2010 Nekem alapból bérelt helyem van a Pokolban, de nem is bánom, ott több a haver! sas1942: utazunk együtt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kárpátiás Posted Augusztus 1, 2010 Share Posted Augusztus 1, 2010 azért ilyen hülye kérdéseket!például a hatos:melyik családtagjaidat ennéd meg? Ki találta ki ezt??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kárpátiás Posted Augusztus 1, 2010 Share Posted Augusztus 1, 2010 amúgy pokol, nem baj , úgyis sok ott az ismerős! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 a pokolba, de megijedtem az éjszaka közepén, nagy csend fülhallgató azért rajtam és max hangerőn, erre beüvölt ez az ördögfajzat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorath Posted Október 22, 2010 Share Posted Október 22, 2010 a teszt alapján pokolba.igyekszem úgy élni hogy elkárhozzak és a pokolba jussak.de nem tudom sikerül e mert ezek mellett példás családanya vagyok.lehet hogy a köztes térbe jutok.és csak bolyongok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts