Satyr Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Üdv! Amint látom, sokan vagyunk gumiszoba szökevények, ezért arra gondoltam, hogy teszek be 1-2 dalszöveget, amit mi írtunk ketten haverommal, még 2001-2004 környékén! Nem tudom, kinek fog tetszeni, de gondoltam megosztom veletek eme csodálatos gumiszobába illő szövegünktet! pár sor a Satanic Art ex együttesről: A stílusa a Black/Death Metalnak mondható. De! Nem szokványos Blac/Death Metal, hanem amolyan ökörködős Black/Death Metal! Kiéltük elmebeteg hajlamainkat!ezért is hívtuk úgy a bandát, hogy Gyagyanic Art! :DEleinte 4en nyomtuk, de a gitárost(gitáros ) kirúgtuk, nem akaRock belebonyolódni, miért. Utána 3man maradtunk haveRock a bandában. A hangszerek a következőképp néztek ki: A dob serpenyőből, diszperzites vödörből, és olajos kannákból állt össze. A gitár 1játékgitár volt, amit hamar szét vertünk, mert ritkán szólalt csak meg! A baszusgitár, ami eredeti basszusgitár volt, torzítóval, és házilag tákolt hangfallal, és házilag tákolt erősítővel, ami legtöbbször csak a Budapest rádiót fogta be, de románul! És a hangcucc, ami csak egy kisrádió volt, amibe beleordibált az énekes! Aztán 2003ban hirtelen meggazdagodott az énekes, és vett 1 nagyonzsír komplett gitárcuccot! (Pirateclubon Ravenaasként keressétek! Üdv Ravenaas! )Hát röviden ennyi! Ha valakit is érdekelne a muzsika, jelezzétek, és majd küldök fel rapidra 1-2 albumot! (De nem fogok megharagudni, ha senkit sem érdekel! ) Akkor lássuk is a dalszövegeket: ... Gyere, és ny*ld ki!!! albumról: Ennyi, és kész Hú de finom a torta Íze szétárad a számban Szaga, mint a fingé, Eszek hozzá egy szelet kenyért Úgy néz ki, mint a mosott sz*r, A tetején három darab bab Leszedem róla a babot, Kihívok hozzá egy papot Jön a püspök szél sebesen, Legyet talált a levesben Kiszedte a szedőkanállal, Jól végezte dolgát, közösült a szamárral A történet vége ennyi, és kész, Azt hiszem ebből, ennyi épp elég... A Mesél az Erdő albumról: Piroska, és a farkas Piroska anyja ráb*szta A piros sapkát piroskára, Feltarisznyázta, és mondta: -Tak*rodj! Vidd ezt a sz*rt a mamádnak! Elindul hát piroska, kezében a kosárral, Ráült egy fatönkre, és ott lovagolt egész este Eltévedt ám éjszaka, Jön a farkas - Megb*szlak! Piroska sem ellenkezett, A F*szát a nyílásába vezette Mindketten kielégültek, És egy fa tövébe ültek Felbontották a bort, reggelig rúgták a port Aztán elindult haza, Le van sz*rva a nagymama Otthon az anyja karóba húzta, és vagy 300 X lepúzta Popeye Popeye a legerősebb a világon, Félkézzel összenyomja a p*nádot Mit neki a dagadt plútó, Egykézzel felemeli a furgont Ha összeverte azt a f*szt, Van neki még ezer dolga Meg kell vígasztalni Oliv Oilt, aki az előbb bepisilt Bevágja neki a lompost, Olivnak tetszik a dolog Megolajozza a p*náját, Várja a f*sz támadását Így élnek boldogan, Az első 9 hónapban! Hófehérke Hófehérke k*rva szép lány, Elég, ha ránézek, s a f*szom már áll A törpéket a g*cibe lerugdosom, Van én nékem fáin kismotorom Ha szerelmem megszólja a mostoha, kirugdosom összes fogát szép sorba Akkor majd elgondolkozik, Kis csajával szórakozik Hófehérke k*rva jó nő Lába közt dús prém nő A törpéknek levágom a péniszét, Ne mártogassák a nőm combjai közé A királyfinak kitekerem a nyakát, Ne a csajom b*ssza, hanem otthon az apját Végre boldogan élek szerelmemmel, soha nem tud betelni f*szom méretével Lúdas Matyi Lúdas Matyinak volt három lúdja, Mind a hármat, mint az állat úgy k*rta Kapott is érte Döbrögitől a fejére, 25 botütést, mert megérdemelte Bizony, hogy megérdemelte, Mert animal sexet folytatott elvégre Visszap*fázott Döbröginek 3x Adom én ezt vissza kendnek! Úgy kiröhögték, mint a sz*rt, mit akar ez a kis f*szkalap Vásár volt a városban, Meg is jelent Matyi álruhában Megverte Döbrögit, mint a lovat, S szólt: 2 még hátravan! Ám elkapták Matyit, s lebukott, Mert levágták a fejáét, és megholt Döbröi, pedig még ma is a libákat b*ssza, Ha azóta meg nem d*gl*tt szájrákba! A Barátok Közt albumról: 220 volt Hatalmas gondban van Zsolt, Homlokára ragadt egy folt Meg fogok halni! - Gondolta Zsolt Mert nagyon csúnyácska volt ez a folt Leugrott a Rózsába szegény Zsolt,, s szólt: Vilikém! Löttyints ide egy liter bort! -Adom! Úristen! Mi történt veled Zsolt? Ne is kérdezd... Reggelre a homlokomra ragadt egy folt Ez nagyon csúnya, hallod Zsolt?? Mért fáj az neked?? Add már azt a k*rva bort! Van egy ötletem! Csak sietned kell Zsolt Mert 5-kor bezár a foltleszedő bolt! Nem érdekel b*zd+. Add a bort Megiszom ,és akkor nem fog zavarni ez a folt. Belenyúlok a konnektorba, és leég a folt... Ne kérlek, Ezt ne csináld Zsolt! Hazament Zsolt, és megitta a bort úgy beb*szott, mint a szamár ez a Zsolt Megkereste a konnektort, és nem látszott többé a folt, Mert szénné égette Zsoltot a 220 Volt :lol: Sok a kalóri? Géza fejében kék az ég, Motorboltja nincsen még Régesrégen arra gyüjt, Meleg széklete lassa hűl Előkapja a kést, és villát Evés előtt mond 1 imát Falatozza ő a kakát Ez a szag árasztja el a lakást Csönget a Tilda nagyon hevesen Megérezte az illatot már az emeleten Géza ajtót nyit, kiabálva mindja Tilda Ez a dögszag terjed az egész házban Hamar megjelentek a ház lakói, És kérdezték: a f*sban sok a kalóri? Tudta erre a választ Tóni Igen, főleg ha van hozzá makaróni! Szégyelld magad te szemtelen! - Szólt rá a Nóri Hát szabad a nagyok dolgába beleszólni?? Nagyon vigyorgott erre a kis Noémi, A szájából kirepült a protézis Bezárta a szobájába az Orsi Vett neki egy kutyát, kinek neve: Morzsi Azt remélte, majd az megeszi a lányát, Ők pedig tovább falatozhatják Géza Rakományát Egyelőre elég ennyi! http://rapidshare.com/files/133683750/album10_Satanic_Art_-_Baratok_Kozt__2004_.rar.html Rarpass:satanic art forever! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszter.ke Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 én szeretném:D ha lehet:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabessz Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 kreatív dalszövegek a muzsikát én is szeretném hallani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Július 29, 2008 Author Share Posted Július 29, 2008 Hmm... Csak ennyien érdeklődnek?? Sebaj, megértem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatime_ Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Én is hallani akarom sztem rohadt jó lehet! ki a szövegíró? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Szeretném hallana a zenét A szöveg oltára, és ha Black/Death Metál stílusú, akkor már csak jó lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Július 30, 2008 Author Share Posted Július 30, 2008 Najó, látom sok az érdeklődő, vagyis a rajongó, ezért hamarosan(talán még ma)felteszem nektek a legutolsó albumunkat, amit 2005 körül vettünk fel! Üdv mindenkinek! /Satyr/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Dobd fel pls, engem is erdekelne. Ha nemirtad volna hogy black/death siman ravagtam volna hogy valami Prosectura utanzat:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Július 30, 2008 Author Share Posted Július 30, 2008 Hehe! Életembe se hallgattam prosecturhát. De valahogy nem is érdekelt soha az olyan stílus. Én jól megvoltam mindig is a Metallal... Amúgy máris megy felfelé a SA Barátok közt PT 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Augusztus 3, 2008 Author Share Posted Augusztus 3, 2008 Hol marad a komment??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
siri11 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 így tovább.... jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Ez beteg... De Qrvajó XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ravenaas Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Na, hát ide is eljutottunk... Te beteg, elfajzott, degenerált állat... Úri*ten (bas*za meg magát), de régen voltak már ezek az idők... De milyen király volt azé, nem? Cipőd meggyógyult azóta??? Azt a ki*aszott k*rva i*ten hétszentségit... Unholy True Fucking Black Metal FOREVER!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Január 4, 2009 Author Share Posted Január 4, 2009 Ravenaas Mester! Szeretném, ha feltennél pár borítót is a sok rajongónknak. Ennyit megérdemelnének szerintem! ui.:A mesél az erdő borítóját feltétlen tedd fel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts