ALAP Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Ace Ventura Airplane 1-2 CSupaszpisztoly összes Top Secret Tenaciuos-D Üvegtigris Monty Python sorozat összes filmje Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Ne szórakozz Zohannal! Tegnap néztük moziba és... izomláz 20 percet láttam belőle, gyenge film, az összes poént lelőtték a trailerben...De majd megnézem teljesen Nekem ezek tetszettek amire még emlékszek is Superhero movie Férj és férj Ennyire emlékszek, de a Jackass-eket is beírhatnám, Jackass 1-2, 2.5-öt még nem láttam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 hhPr3no ezért nem kell trailert nézni . NE szórakozz Zohannal Nagyi szeme fénye Pofonok földje(mikor 1.nek megnéztem haverokkal szétröhögtük az agyunkat főleg a késes jelenetnél xD) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Tudom, hogy ezek ismert filmek (naggyából), de azért beírom: Horrorva Akadva 1-4 Borat ( izomláz) Ali G indahouse Sziki Szökevény ( Leslie Nilsenes film, szóval nagyon ott van) MAjd ha találok vmit akkor még írok ;-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Nagy durranás 1-2 Sittfejek Buliszervíz Kalandférgek Simpson-család minden mennyiségben meg a Házi Hábprú (mondjuk ez sorozat, de hatalmas) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Tankrazor Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 1,Monty Python filmek:-Az élet értelme -Brian élete -Gyalog galopp -Erik a Viking 2,Ace Ventura 1,2 3,Nagy durranás 1,2 :D :lol: :D :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonym101 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Ha vicces, nagyon vicces akkor Epic Movie. Az NAGYON vicces. Nézzétek meg, érdemes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Rózsaszín párduc sorozat, a film verziók Drágám, add az az életed Világtörténelem (Mel Brooks) A többit már írták előttem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biropepe Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 Ami így kezdődik: a főszerepben Leslie Nielsen... aztán: Old School(Sulihuligánok), The break up(Szakíts, ha bírsz), Wedding crashers(Ünneprontók ünnepe), Click(Távkapcs) Adam Sandler és Ben Stiller filmek... valamint a Fényes nyergek... jut eszembe, valaki feltehetné, ha meg van Neki. Kösz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 Ace Ventura Jöttünk, láttunk, visszamennénk Csontdaráló Üvegtigris Gyalog galopp Nekem 8 Indul a bakterház Csak egy kis pánik Rózsaszín párduc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Latin vér szerintem az a legjobb. de hát a Jim Carrey filmek is a bestek között vannak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 szerk.: kidobüs,eurotrip (a hitleres srác nagyon durva ) , Ma néztem meg...nagyot nevettem mikor megláttam :D Am sztem Adam Sandler összes filmje..pl.. Sátánka,Csontdarálók,az 50 első randi,FÉRJ ÉS FÉRJ(!!),Távkapcs,Ki nevel a végén,Apafej.... Egyebek:A pofátlan (Johnny Knoxville) , Éjszaka a múzeumban,Randiguru.. Most csak ezek jutnak eszembe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisander Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 Feketék fehéren (nálam ez az első) Jóbarátok (sorozatok közül a legtutibb) A spártaiak titkos élete Dögölj meg John Tucker Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 -Ne szorakozz Zohannal -Sátánka -50 első randi -Nagy Durranás -Rém rendes család (sorozat, de kihagyhatatlan ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibu Posted Szeptember 13, 2008 Share Posted Szeptember 13, 2008 Detroit Rock City Csontdarálók Majdnem Minden Leslie Nielsen film The New Guy (nem szeretem a gimnáziumos filmeket mert semmi közük a valósághoz de ez jó.) Simpsons Billy And Mandy Adventeures With The Grim Borat Rém Rendes Család (!!) És még van pedig ez sem három Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
siri11 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Torrente 3 Trópusi Vihar Csontdaráló Ne szorakozz Zohannal Borat Megin Bérgyilkos a szomszédom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnetik Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 -zohan -horrora akadva 2 -jay és néma bob visszavág Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adster Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Ace Ventura...alap mű... Csupasz pisztoly úgyszintén Űrgolyhók, Top Secret...legalapabb! Furcsa vadon...nekem tetszett, tényleg vicces néha Bud Spencer és Terence Hill filmek...régen nagyon szerettem nézni, most is leülök eléjük, ha megy a TV-ben Tied, enyém, miénk...kedves kis film, főleg lányoknak, én b.nőmmel néztem! Shrek...alap mű asszem! Üvegtigris...én viccesnek találtam, de inkább a 2.rész jött be igazán!!! Brian élete és Gyaloggalopp... szerintem ezek is igazi vicces filmek! Amit azonban nem kéne ide írni, azok az Amcsi pite és társaik (az a "poénos" szöveg a legtöbben,hogy : "p*na,ku*i,f*sz és a sok unintelligens paraszt nevet rajta, de a Shop Stop is hasonló) meg lehet nézni a nézettségüket, ha adják a TV-ben...egyszer is elég végigszenvedni őket... Teljesen egyetértek...akinek az ilyen filmek a kedvenc "vígjátékai", annak tényleg egy sz*rdarab látványa is elég a hahotázáshoz...ehhez csak gratulálni tudok. De a felsorolt filmek nagy része 2000 utáni, szal az Amerikai Pitén nevelkedett társaságnak hiába is sorolod a régi klasszikusokat, amiben még voltak POÉNOK! Ma, ha valaki kasszasikert akar csinálni, nem kell mást tennie, csak összelapátolni egy kis sz*rt, körítve egy kis f*szveréssel, némi buziskodással, hányással, hugyozással és kész is a remekmű, vevő mindig lesz rá. Na itt van pár VÍGJÁTÉK: -Haláli Fegyver -Top Secret -Csupasz Pisztoly -Airplane -Arthur -Kémek, mint mi -Vakáció sorozat (Karácsonyi, Családi, Európai) .... és még mondhatnék párat, ezekkel érdemes valamit kezdeni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaboren Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Ford Fairlane kalandjai South Park Cool túra Üvegtigris Macskajaj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 nyócker, űrgolyhók, csupaszpisztoly, halál de tudnék még ilyeneket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hallucinations Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Nagyon vadon Anyám nyakán Jószomszédi iszony Ezt elfelejtettem: a Folytassa... sorozat (pl. Folytassa doktor!, Folytassa a kempingezést!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 minden képp a Leslie Nielsenes filmek csupaszpisztoly részek..... sziki szökevény.... drakulás.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 - Mr. Bean (Már a megjelenésétől röhög az ember.) - Egy rém rendes család (Magyarázni sem kell ) - Sulihuligánok, Cool túra, Buliszervíz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquir77 Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Indul a bakterház A miniszter félrelép Csak szex és más semmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nico777 Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Jöttünk, láttunk, visszamennénk. Feketék fehéren Ne szórakozz Zohannal! Amiket Ti leírtatok, annak a nagy része mind király!! De ha hármat kéne választani, akkor a fent leírtakat favorizálnám!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopdogg Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 TOP 1 - Félbetépve ( Aki szerette a Fűre tépni szabadot, annak kötelező) Superbad Kalandférgek 1,2 Eurotrip Fűre tépni szabad Tök alsó 1,2 Ben Stilleres, Leslie Nielsenes, Adam Sandleres filmek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Zsenikém-Az ügynök haláli: Már vagy hússzor láttam, de még mindig szakadok a röhögéstől Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
levi0007 Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 The Best:Csupaszpisztoly összes része!!!!!!!!!!!!!!!!!! Űrgolyhók!!!!!!! Monty Pyhton filmek!!!!!!!!! Adam Sandler's All Movie!!!!!!!!!!!!!!! Horrorra Akadva 1-4!!!!!!!!!!!! Top Secret!!!!!!!!!!!!!! Bazi Nagy Film!!!!!!!! Ne Szórakozz Zohannal!!!!!!!!!!!! Pénteki Esti Gáz 1-2!!!!!!!!!! Ne légy Barom összes!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
levi0007 Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Ui:Cool Túra!!!!!!!!! Indul A Bakterház!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Nagy durranás 1-2, Manitu bocskora Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts