NTibi82 Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Elsősorban vígjátékokat írjatok, de jöhet bármi, ami szakít! Kezdem Agymenők (Brain Donors) Felvéve (Accepted) Rocksuli 1 (The School Of Rock 1) (ma olvastam, hogy jön a 2!!! AWESOME) Ha valakinek meglenne a Botcsinálta tanerő (Summer School) szinkronosan, örömmel venném, ha feltolná.Thx Akkor hajrá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Nos nekem: 1. Egértanya 2. Tök Alsó 2 3. Horrorra akadva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Tök Alsó Cukrosnéni 40 éves szűz 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rewals Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 brian élete gyalog galopp gagyi mami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay tegnap néztem meg és nekem tetszett ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Ne szórakozz Zohannal! Tegnap néztük moziba és... izomláz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draco44 Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Dumb és Dumber 2. Pofa be! Mr. Bean nyaral Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 -Csupasz Pisztoly -Galaxis útikalauz Stopposoknak -Top Secret Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Ace Ventura, Jay és Néma Bobos filmek, Spongyabob a Film Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apunk Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 1. Ace Ventura 2. Wedding Daze 3. Galaxis útikalauz Stopposoknak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 1. Űrgolyhók (minden idők legjobbja) 2. Ace Ventura (ez is utánozhatatlan) 3. The Pick of Destiny (bár ebbe mondjuk jó a humor, de nem főként ezért kedvelem... ha inkább musicalnek számítjátok, vegyük helyette a Csupasz Pisztolyt...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad[X] Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 - A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső (igaz ez nem vígjáték, de vannak benne elég poénos jelenetek... és persze alapfilm) - Minden6ó (nekem nagyon bejött) - Csontdaráló (kihagyhatatlan, nagyon jó poénok vannak benne) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Tenacious D nagyon nagy film ! Nem szeretem annyira a Rockot de ez nagyon jó ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Torrente 1-2 Jöttünk, láttunk, visszamennénk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
action294 Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 -Űrgolyhók -Ace Ventura -Simpsons (akár a sorozat, akár a film) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bouba. Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Jay és Néma Bob filmek, Eszement Fred... szerk.: kidobüs,eurotrip (a hitleres srác nagyon durva ) , Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandor11 Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Eszement Freddy és JACK BLACK szinte minden filmje (föleg a végzet pengetője) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preanee Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 south park Nemzetbiztonság bt Ne légy barom összes része Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasboy Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Megnéztem a moziban a ne szórakozz Zohannal c. filmet és szerintem megérdemelné ezt a kinevezést! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunyi Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 -Az új fiú -Sziki szökevény -Eurotúra csak hogy párat említsek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.andi Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Jay és Néma bob viszavág Ace Ventura Shop stop 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benssz Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 ace ventura minden mennyiségben ha 50szer nem láttam eccer sem.jim carrey kedvenc színészem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Jay és Némabob visszavág - többszöri nézés után is ugyanúgy röhögtem Clerks II - szintén Jégkorszak - akkor nevettem a legjobban amikor először láttam, de ez egyre gyengül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitepeti Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 amin fuldokoltam, az a Megint Bergyikos a szomszedom, megpedig a Laszlo Gogolak magyaros angolsagan es a szinkron is nagyon jo sooot igazabol azon rohogtem magam ronggya Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizi Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Ponyvaregény monty python-ok Dogma Shop Stop Blöf Horrorra Akadva Roksuli Tenacious D Csupas Pisztoly Most hirtelen ennyi jutott eszembe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Ace Ventura...alap mű... Csupasz pisztoly úgyszintén Űrgolyhók, Top Secret...legalapabb! Furcsa vadon...nekem tetszett, tényleg vicces néha Bud Spencer és Terence Hill filmek...régen nagyon szerettem nézni, most is leülök eléjük, ha megy a TV-ben Tied, enyém, miénk...kedves kis film, főleg lányoknak, én b.nőmmel néztem! Shrek...alap mű asszem! Üvegtigris...én viccesnek találtam, de inkább a 2.rész jött be igazán!!! Brian élete és Gyaloggalopp... szerintem ezek is igazi vicces filmek! Amit azonban nem kéne ide írni, azok az Amcsi pite és társaik (az a "poénos" szöveg a legtöbben,hogy : "p*na,ku*i,f*sz és a sok unintelligens paraszt nevet rajta, de a Shop Stop is hasonló) meg lehet nézni a nézettségüket, ha adják a TV-ben...egyszer is elég végigszenvedni őket... 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 1. Blöf 2. Rrrrrrrr 3. Torrente 3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizi Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Egyetértek veled Flóri Bá, én sem szeretam nagyon az amerikai filmeket , de nálama Shop Stop az kivétel. Imádom a Jay és Némabob-os filmeket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@lázs Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Horrorra Akadva 1,2,3,4 Bazi nagy film Jay és néma bob visszavág Shop Stop 2 Csupasz pisztoly Üvegtigris 1 (2 nem nagyon...) csontdaráló Buliszervíz űrgolyhók Van még pár de ezek nagyon ott vannak a szeren Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 csontdaralo 8 orult ejszaka ace ventura kistorpe brian elete Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts