yoghurt Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 A magyart legalább értem. És nem csak a szövegét, hanem a MONDANIVALÓJÁT is. legalább is az underground hip-hop-ot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Magyar UG És én is azért mert értem, nem úgy mint az angolt. kb. 9 éve németet tanulok, de német rap-et inkább nem hallgatok, fuuhh az vmi.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 én inkább a külföldi...lehet azért tetszik, mert fogalmam sincs, hogy miről énekelnek, csak a dallama meg minden jó benne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamillionare Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Csak a külföldi rap-et szeretem, a magyarból pedig csak Dopemant, a többi sztem egy nagy rakás szerencsétlenség! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Csak külföldi!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benssz Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 magyar underground az a király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Július 22, 2008 Author Share Posted Július 22, 2008 Csak a külföldi rap-et szeretem, a magyarból pedig csak Dopemant, a többi sztem egy nagy rakás szerencsétlenség! Ezzel sikerült megsértened Egyébként hallgass bele a Wacuum Airs csapatából valamelyik tag zenéjébe, és rájössz, hogy Dopeman egy picsafüst hozzájuk képest. http://www.wacuumairs.com/waindex.php?show=members Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Magyar UG szerintem sokkal több mondanivalója van és az alapok is nagyon bejönnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Csak a külföldi rap-et szeretem, a magyarból pedig csak Dopemant, a többi sztem egy nagy rakás szerencsétlenség! Én meg pont fordítva gondolom. Dopeman a nagy rakás szerencsétlenség. Hungarian Underground Rap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Csak a külföldi rap-et szeretem, a magyarból pedig csak Dopemant, a többi sztem egy nagy rakás szerencsétlenség! Megszólalt a divatrapper Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Én a külföldi Rap-et jobban bírom, olyan jó a ritmusuk és nem értem a szöveget csak hogy bitches, f*ck Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Valamiért a külföldi jobban megfog. És nem azért, mert nem értem, ugyanis értem a szöveget. De valahogy jobban tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts