Nicky066 Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Brit kutatók kimutatták, hogy a csoki négyszer akkora élvezetet nyújt, mint a csókolózás A csoki nagyobb élvezetet ad, mint a csókolódzás - egészen pontosan négyszer akkorát. A felfedezés és a számszerűsítés a Middlesex Egyetem tudósainak köszönhető. Tizenkét huszonéves alany szívverését és agyi reakcióit figyelték csokievés és csókolódzás közben szívmonitorral és különleges "agysapkával". Az adatok alapján a csoki négyszer hosszabb ideig hat a szervezetben. Akadt, akinek a csokoládé több mint a kétszeresére (60-ról 140-re) szaporította meg a szívverését az édességben lévő stimuláló vegyületek okán - adta hírül a The Sun című brit lap. Hogy csokis csókot külön is vizsgáltak-e, arra nem tért ki a lap. Forrás: Hirado.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Én maradok mind a kettőnél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Szerintem a csókolózás jobb mint a csoki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balinteo Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Én még nem csókolóztam de csokit már ettem . Majd fogok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aric Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Nem tudom... Mutatott már ki egy brit kutatás valamit, aminek volt értelme is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jay.the.gk Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Hát ha nekem is ronda britt nőket (valljuk be, a többség nem valami szép) kéne csókolnom, hát inkább a csoki mellett döntenék... (...ezeknek a britteknek mennyi idejük van...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themaster Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 lehet mind a tizenkettő csokifüggő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Majd barátnőmnek vázolom ezt a kutatási eredményt, és ezentúl csak csokit fogunk enni. Szex helyett mit ajánlanak? Tortát?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Július 19, 2008 Author Share Posted Július 19, 2008 Ki tudja?!? Még az is lehet hogy ez lesz a következő hír :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 előjáték képpen benyomunk egy-egy tábla bocit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 És ha úgy csókolozik valaki, hogy a szájában van egy-két kocka csoki, akkor a fulladáson kívül ötszörös élvezetet is nyer? O.o Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 és milyen gusztusos látványt nyújt.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 És ha úgy csókolozik valaki, hogy a szájában van egy-két kocka csoki, akkor a fulladáson kívül ötszörös élvezetet is nyer? O.o Barátnőmmel egy egész tábla milkát ettünk meg így Mennyei volt ^^ Magában a csoki meg a frászt jobb, maradok a csóknál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Szerintem is a csókolózás jobb mint a csoki....bár a csokit is imádom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito989 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 mivel nemszeretem a csokit... marad a másik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Hmm.. Én a kettőt együtt imádom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Szeretem a csokit és szeretem halmozni az élvezeteket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Mondjuk egy extra-bazi-bigbigbig sima milkát elcserélnék egy perces csókra.. :DD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kript0nka Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 :DDDDDDDDDDez nagyon rossz he...Kin tesztelték ezt 1 mirelitzabáló 2mázsás szodásszifon-szemüvegu csavon akinek az elete a csoki korul forog amugy ki a francnak esik jo csokolozni 1 fém sisakkal bekábelezve... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 sztem pont azt nem tudják lemérni ilyen ketyerékkel, ami miatt a smárolás 100x jobb mint egy csokit megenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
unleash Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Hát, ha a britek szívesebben esznek csokit mint csókolóznak akkor üljenek neki egy tábla csokoládénak részemről maradok mindkettőnél.De a csoki csak a második helyen marad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts