Dani1300 Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Alacsony a torrent oldalakon az aránya? Kevés a feltöltése? Itt megoldást talál! Profi seed serverek elérhető árakon! Ha egyik csomag sem felel meg az igényeinek, akkor csak szóljón és testreszabunk egy önnek megfelelő csomagot! Törölve Megéri rendelni! Így jó lesz az arányod a torrenteken Éjjel nappal mennek a szerverek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ápry Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 (edited) öket nem nevezném Profinak D:D inkább öket Én már a Casanova88 seed server tagja vagyok --== Casanova88 Seed Seeder Team ==-- Seed boxok kiadok Seed Szerver fiókok kiadók - DEDIKÁLT sávszéllel! Törölve Szervereken professzionális SeedBox-okon seedelhettek érdeklődni a Kapcsoalt menüpontnál lévő címeken lehet. Több gépis van, így a helyek adottak, ha teltház van, folyamtosan bővítünk! Módosította Augusztus 16, 2012 szaszanagy Direkt link használata tilos.Máskor használj Code tagot. [code] [/code] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazpeti Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Eléggé régi topic tudom, de felmerült bennem a kérdés, hogy melyik jelenleg a legoptimálisabb seed szerver? Itt arra gondolok, hogy profi szintű legyen a szerver, a megfelelő árral, és lehessen paypal-el vagy alertpay-el fizetni. Tudtok ilyet ajánlani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Szia. Ezek jöhetnek szóba: boxerseed, seedsys, totalseed, megaseed Itt nézz szét: http://seedszerverek.info Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts