dj bigrod Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 helósztok nekem olyan kérdésem lenne hogy ha telepítek valamit a memóriakártyára akkor azt valahogyan tárolja a telefonmemóriáján is? mert hogy sose raktam semmit se a telefonmemóriájára és az üzeneteket is a memóriakártyára mentem el (mámint hangok + ienek)és aztán törlöm onnan de valahogy mégis egyre jobban kezd megtelni a telefonmemória ez mitől lehet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 általában a programok beállításai, illetve a játékoknál a mentések kerülnek a telómemóriába, amik aztán sajna nem mindig törlődnek, ha magát a progit törlöd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Július 17, 2008 Author Share Posted Július 17, 2008 és nem tudod hogy ezeket hol tárolja? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 A C:\SYS mappán belül tárol minden olyan adatot amit a telefonmemóriára ment. Nekem régebben a 3660-om volt olyan hogy egy csomó elveszett adatot, szemetet halmozott a telefon memóriába és sehogyse tudtam letörölni. Pl olyan volt hogy Bluetoothon küldtek egy 2MB-os számot és 1,99-nél megszakadt akkor az az 1,99 elveszett a tel. memóriába és annyival kevesebb helyem lett és ezt sehonnan nem tudotam letörölni. Az N73-nál elvileg nincsenek ilyen szemetek, legalábbis én nem tapasztaltam hogy ilyen adatok terhelnék a telefonmemóriát. Hányas szoftver van a tieden? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Július 17, 2008 Author Share Posted Július 17, 2008 Nem tudom hányas soft lehet de ha ez az akkor ilyen : v 4.0736.3.2.1 04-09-2007 RM-133 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Július 20, 2008 Author Share Posted Július 20, 2008 jah és nem tudtok valami olyasmi progiról amit hogyha bekapcsolok akkor a memóriakártyára mentse a dolgokat? vagy ezt be lehet állítani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts