bboss62 Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Xbox 360 + Konfortos, kényelmes + Ravasz (LT RT) + Precíz analógok + AA elem is elég hozzá + Fejhalgató csatlakozás + Strapabíró -Nehéz -A Play&Charge zsinor elég rövid -Elemtartó könnyen kilazítható -Fajhalgatóval sokat fogyaszt Dualshock + DualShock 3-ban a Sixaxis + Dualshock 3 analógjai valamivel jobbak már mint a 2nek + Könnyű + Jól bevált forma + Keveset fogyaszt -Vékony törékeny műanyag -Csak aksival megy -Ravasz hiánya (L2,R2) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi14 Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Én játszottam mindkettővel, PS 2, X360, de énnekem jobban bejön az Xbox 360-é. Már csak azért is, mert az analógokról nem csúszik le a kezem, ha izzad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Énis az XBox 360 kontrollerje mellet döntök bár 2 évig volt ps2-őm ezért elég szokatlan még Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 PS3 Dualshock, jobban kézre áll (nekem legalább is) mint az Xbox-é Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sillent DX Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 DualShock nekem, a Doboz kontrollere olyan batár dögnek tűnik Szerk.: Csak annak tűnik mert jól "kézre áll" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 A PS2 kontrollerje jött be eddig a legjobban nekem. Nagyon kézre eső és jó használni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti1115 Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 nekem a psé mert én azzal játszok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Természetesen Dualshock,mivel PS2-mvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HenryArm Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 XBox360 könnyeb irányítani +van 360 GOmb is:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Akármi, én az után gyártott PC-s kontrollerre tettem le a voksom, mivel nekem egy Logitech Rumblepad II-esem van és imádom Ez a PS Dualshockjának másolata de szvsz. sokkal kényelmesebb a fogása Mivel vezetékes (ami sztm. nem rövid) nem fogyaszt észrevehetően, nem kell elemet cserélni, ezért is külön imádom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 ds Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 DualShock: Sokkal könyebb és jobb és mégis praktikus Én nemvettem észre hogy vékony műanyagból lene mert már párszor találkozot,a padloval és nemlett smi baja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 XBox 360 ! Már bboss leírta hogy míért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 DualShock controllerrel még semmi bajom nem volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 Szerintem mindkettő ugyanolyan jó.XBox párti vagyok de szerintem ugyanúgy elboldogulnék egy Dualshock kontollerrel is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 24, 2009 Share Posted Január 24, 2009 Ízlés, és kézforma/méret kérdése, nálam a DualShock a nyerő a vékony műanyag dolgot én sem értem párszor már lerántottam a polcról, de szerencsére kutya baja Van egy utángyártott controllerem is... vmi X-ray.Nemtom elég noname, de tetszik van rajta turbo gomb ez főleg San Andreasban jó a kerón XD Nem tudom hogy direkt, vagy véletlenül van így, de GTA-hoz nagyon jó ez a controller, mert ha finoman nyomom az X-et akkor lassan megy a verda, és minél erősebben nyomom, annál gyorsabban megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Június 2, 2009 Share Posted Június 2, 2009 Az Xbox 360 ra szavaztam mert minden játék arra jön ki legelőször(általában). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Június 2, 2009 Share Posted Június 2, 2009 Hudi,te szerintem el se olvastad a téma címét (vagy nem értetted meg).Itt nem konkrétan,magáról a konzolról van szó,hanem a kontrollerjéről. Ui.:Én az Xbox360-ra szavaztam,mert..mert kevesebb a gomb rajta xD.Meg jól is néz ki.Igaz,még nem volt xboxom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 Kevesebb gomb van az Xbox 360-as kontrolleren? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sillent DX Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 Szerintem eggyel több vagy (ha a DualShock-on a PS jel gomb akkor) ugyanannyi DS: Bal, Jobb, Fel, Le, L1, L2, L3, R1, R2, R3, X, Kör, háromszög, négyzet, Select, Start=16 (+1 ha a PS jel is gomb) X: Bal, Jobb, Fel, Le, LB, LT, Jobb analog gombja, Bal analog gombja, RB, RT, Back, Start, A, X, B, Y, bekapcs gomb=17 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts