Satyr Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 http://youtube.com/watch?v=IW4VyaaYA0k Kötelező végig nézni, a végén van a csattanó! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Ez nyomorék ez a acsaj Mekkorát koppant már Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Jujjjj KICSIT neki fut Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunyi Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 tényleg csattanós volt a vége Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 és nem tört be semmije? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 szószerint végén van a "csattanó" elsőnek túltekertem, és nem láttam a Nagy Nekifutást, csak annyit hogy a földön feküdt, de gyors visszatekertem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Július 19, 2008 Author Share Posted Július 19, 2008 Hát nemtudom mi történt a csajjal. de ha a homlokát kapta el az ajtó, akko max felrepedt a homloka. Ha az orrát kapta el, akko... CUMI! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacsiat Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Bakker be szoktam rúgni, de azért ilyen marhaságot nem csinálok vagyis nem emlékszem xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 hát ez kész... go go go durrr... belinkelek egy másik piás csajt is: http://youtube.com/watch?v=UKqzvF0zwmQ&feature=related Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Július 19, 2008 Author Share Posted Július 19, 2008 Húúú télleg! köbö 3 évvel ezelőtt, haverral elmentünk az egri Sorompó Rock kocsmába, és úgy beb*sztam, hogy az üvegpoharat kettéfejeltem! Addig nem volt semmi gond, csakhogy elfelejtettem, hogy már 1x megfejeltem, újra megpróbáltam! Nos, a homlokomon ott tátongott egyből egy 4-5 centis vágás, ráadásul elcsapta az üveg az artériámat! Hát nagy szerencsén múlott az életem, mert majdnem fél órára rá jöttek ki hozzám a mentők, de addig spriccelt a homlokomból a vér. A kórházban nagy nehezen tudták elállítani a vérzést, és össze kellett varrni a sebet! Amikor másnap feébredtem otthon, a tükörbe néztem, és olyan volt az összevarrt seb, mint 1 p*nci! A sebnek a helye nem látszik már, de köbö 1 évig eléggé lehetett látni! Mostmár nevetek az egészen, mien barom voltam, de akkor kicsit b*sz*rtam. Sztem ha nem lettem volna agyig beb*szva, tuti elájulok, és lehet kampó doló. De legalább már mindenki ismer a soriban! ui.: Húú aerox! Ez is nagyon durva vidi! Lehet, ugyanaz a csaj! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Ez nagyon király! Láttam már a videót a Viasat-on, a sokkoló videókban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark196 Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 "csattanó" na ez tényleg a vége am nagyon nagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts