executioner Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Most print screeneltem, paintel kihúztam 1-2 dolgot. Nem tudom kinek mennyire vicces, de van akinek tecceni fog Send message by pressing " Emelő Hatás.." XD Nézzétek meg nálatok is ilyen e. szerk:Emelőt akartam írni csak elírtam Nem tudom, én abban az állapotban ezen is nevettem. Buli után hulla fáradtan. 325 az azér van mer lusta vagyok kitörölni, jelez mindent, ha elküldtem, ha kapok valamit.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 LOL, Emelő Hatás van odaírva, nem Emlő Hatás :DDD. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Westblade Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Hát igen,én is néztem nagyokat mikor láttam,mi baja van?! Megfázott vagy rosszul van? Azt csak röhögtem Ám ugyanolyan a témánk, színre is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 325 új üzenet vagy nagyon népszerű vagy, vagy pedig szarul van konfigolva a spam szűrő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 enisz, sztem nem a 325 új üzenet a lényeg itt, bár lehet hogy az is vicces De én ezt nem értem, hogy ebbe mi a vicc? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 enisz, sztem nem a 325 új üzenet a lényeg itt, bár lehet hogy az is vicces De én ezt nem értem, hogy ebbe mi a vicc? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts