M@rtyn Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Sokaknak ez elgondolkodtatható lehet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invideo Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Ez egy kcsit durva kérdés. Bocs de erre nem lehet célszerű választ adni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Ember, neharagudj, elmebeteg kérdés... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Te idióta! menj oda anyádhoz vagy apádhoz és mond meg neki, hogy kit szeretsz jobban! Viszont ha már ennyire szánalmas agyament topikot nyitottál, akkor a 99%-nak rakd oda a mindkettő választási lehetőséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invideo Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Te idióta! menj oda anyádhoz vagy apádhoz és mond meg neki, hogy kit szeretsz jobban! Viszont ha már ennyire szánalmas agyament topikot nyitottál, akkor a 99%-nak rakd oda a mindkettő választási lehetőséget! Csatlakozom és ez így is van!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 elmebeteg kérdés elmebeteg kérdés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert0212 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Eggyeseknél lehet hogy elmebeteg kérdés de nálam speciál nem én anyu ra szavaztam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Én régebben anyás voltam, de mivel fiú vagyok ezért Apás vok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bull01 Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Jo kérdés én magamat szeretem xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Mivel anyám elhagyott kisebb koromban,ezért apámra szavaztam,jah s nem elmebeteg a topic,mert nem mindenki mondhatja magárol,h nyugodt volt a gyerekkora Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 "Kajakra nem vágom"... hülye kérdés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Nem szavaztam.Elég ...rul esne egy szülőnek ha azt mondanád előttük hogy te az egyiket jobban szereted. Engem mindketten profin fel tudnak idegesíteni Meg mindkettőjükkel ugyanúgy eldumálgatok csak más-más témáról. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts