Grounder Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Die Hard 5 Aki eddig azt hitte, hogy a Die Hard 5 filmekről már minden bőrt lenyúztak, az a legújabb hírek szerint tévedett. A minap Bruce Willis egy világos pillanatában, vagy inkább lányos zavarában elszólta magát: lesz Die Hard 5. Az egyik szemfüles riporter kérdésére, miszerint a legújabb Die Hard film lesz-e az utolsó, Bruce a következőket válaszolta: [...] "Nem hinném. A Fox berkeiben szó van arról, hogy még egy készülne. Én azonban csak akkor vállalom, ha Len rendezi, Maggie Q is szerepel benne, valamint természetesen Justin is. Nélküle nem működne. Majd megkérdezték tőle, hogy megnézte-e a korábbi Die Hard-filmeket. ?Közvetlen a mostani rész forgatása előtt néztem meg a filmeket. Az első nagyon tetszett. A második és harmadik résztől nem voltam elragadtatva. Azt mondtam magamban, ezt nem és nem csinálom. Az volt a szabály, hogy megtiltottuk magunknak, hogy én-vonatkozóak legyenek a történetek. Ha megnézzük a második részt, láthatjuk, hogy kib?tul tele van vonatkozásokkal az előző részhez. Ez szar, utáltam. Ez nagyon nagyon csúnya dolog. Nem is tudom, úgy értem, élveztem, amikor kiugorhattam a helikopterből és a repülőgép szárnyára léphettem. De nekem meg kellene néznem még egyszer a filmet, hogy elmondhassam, volt-e bármi benne, amit kedveltem." ? nyilatkozta az 52 éves sztár. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 hát ezsem lepett meg igazán:(a négy nagyrobbanása miatt sem) meg Willis azt nyilatkozta a négy után nemsokkal hogy Mclain (tom nem így kell írni) 1-4 fokozatosan ugymond nagyobb/több dolgokat /embereket mentett meg míg ugye a négybe egész amerikát és ezután azt nyilatkozta hogy még a világot egyszer megmenti aztán Mclain Nyugdíjba vonul vagy vmi hasonlót Szal ezt viszont nagyon várjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKecso Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Hát ha lesz is nem mostanság, ugyanis 2010-ig Bruce jól be van "táblázva" és a Fox sem sietteti a dolgot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
isti93 Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Én nagyon örülnék egy új Die Hard-nak. Tényleg egyre több embert mentett meg, nekem kimondottan a 2. nem tetszett a többi szerintem tényleg jó volt. Vannak benne bakik de ettől eltekintünk hisz nagyon eksönös filmek. Én 2011-12-re várom az újat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 A harmadik és negyedik rész szerintem pazar volt. Ha már tényleg ez lesz az utolsó, akkor már nagyon várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 "Én azonban csak akkor vállalom, ha Len rendezi, Maggie Q is szerepel benne" Maggie nem halt a 4. részben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 én még 1 die hard-ot sem láttam, 4-et megnéztem volna, le is töltöttem, kiírtam cd-re, de a cd eltűnt 2 éve vagy több és azóta sem láttam, megkeresem és leszedem ha még fentvan piraten Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerolka Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 hhPr3no hogy tűnhetett el a cd-éd 2 éve vagy több, mikor a film tavalyi? A folytatásról meg annyit,hogy jó lenne ha lenne, bár szerintem a 4-ben is már kicsit öregurasra sikeredett McClane szerepe. Akkor az 5.- ben?! Na mindegy, azért várom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokimaci Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Sziasztok! Hát pont az volt a jó benne szerintem, hogy itt van ez az "öregúr" ez a vén fószer, aki szétrúg minden "f@szkalapot" Már a háromban is azért tetszett Bruce Willis alakítása, mert elég jól játszotta a másnaposat és ilyen hátrányokkal indulva is ekkora király. Kétségtelen, hogy csak neki áll jól John McClane szerepe és ez a - Majd én megmutatom, hogy velem nem lehet packázni!- viselkedésmód. A 2. rész meg szerintem azért nem lett akkora csúcs, mert a film inkább szólt a terroristákról meg az egész repülőtérről, mint John tökös lépéseiről... Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 hát ezsem lepett meg igazán:(a négy nagyrobbanása miatt sem) meg Willis azt nyilatkozta a négy után nemsokkal hogy Mclain (tom nem így kell írni) 1-4 fokozatosan ugymond nagyobb/több dolgokat /embereket mentett meg míg ugye a négybe egész amerikát és ezután azt nyilatkozta hogy még a világot egyszer megmenti aztán Mclain Nyugdíjba vonul vagy vmi hasonlót Szal ezt viszont nagyon várjuk Ha az utolsó rész lényege az lenne , hogy megmenti a világot akkor elég lesz csak az ARMAGEDDON-t átnevezni és újra leforgatni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 sőt újra forgatni se kell, csak új szinkron amiben Mcclainek szólítják és megvan oldva xD..egyébként inkább legyen Die Hard 5.. egy jó akciófilm mindig elkél.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 Szerintem már a IV. is sok volt, rengeteg képtelen jelenettel, az ötben vajon mi lesz, Willis tolókocsival jön megmenteni a világot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 jó ötlet a grave man, jah egyébként télleg lesz 5 -rész s a filmbeli felesége is vissztér premier 2012-2014 körül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lóbab Lecsó Posted Június 28, 2009 Share Posted Június 28, 2009 A Többi nagyon jó volt bár az V.ben nem tudom mi lehet még Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Bruce nagy színész szóval várom a következő nagy alakítását. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herqles80 Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Én már NAGYON várom az 5-dik részt. Minet láttam mááár többször is de nem lehet megunni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pocem Posted Január 2, 2010 Share Posted Január 2, 2010 Kamázom én is Willis filmeket! Ja bocsi > Die Hard V, Lessz lessz!!!!! "csak 1 SZ" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexluthor Posted Január 2, 2010 Share Posted Január 2, 2010 Nem akarok ünneprontó lenni, mert szerintem meg nem lesz. Legalábbis az imdb-n semmit nem írnak róla... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Január 6, 2010 Share Posted Január 6, 2010 jó ötlet a grave man, jah egyébként télleg lesz 5 -rész s a filmbeli felesége is vissztér premier 2012-2014 körül Jó sokára lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Január 8, 2010 Share Posted Január 8, 2010 leghamarabb 2012-ben fognak nekifogni a forgatásnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Január 8, 2010 Share Posted Január 8, 2010 2012-ben Hát akkor Bruce Willis Járókerettel fogja megmenteni a világot :D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Január 8, 2010 Share Posted Január 8, 2010 én még semmi jelét nem láttam készülő 5. résznek és ez így van jól, részemről 3 rész is elég lett volna, csak ugye a pénzért mindig muszáj a jó történeteket rosszul folytatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
big apple Posted Január 10, 2010 Share Posted Január 10, 2010 Jöhet a Die Hard 5 A Die Hard-fanok elégedetten dőlhetnek hátra a karosszékben: Bruce Willis tegnap délután a washingtoni Woodley parkban a néhány hét múlva debütáló Die Hard 4 - Legdrágább az életed-et népszerűsítette éppen, amikor a színpadon állva elkottyantotta a mikrofonba, hogy a stúdió már a sorozat ötödik részét tervezgeti. A riporter azt kérdezte Willistől, a június 27-én mozikba kerülő negyedik rész vajon az utolsó lesz-e, mire Willis a közönség nagy meglepetésére azt válaszolta, nem. "Nem, nem hiszem, hogy ez lenne az utolsó. A Fox már a következő részről tárgyal. Megmondtam nekik, hogy csak akkor megyek bele, ha Len (Wiseman, a Die Hard 4 rendezője - a szerk.) csinálja azt is. És ha Maggie Q is benne lesz megint" - mesélte Willis, aztán ránézett Justin Longra, aki a legújabb részben John McClane ifjú segítőjét játssza, és gyorsan hozzátette: "Ó, igen... és persze Justin. Nélküle nem megy". Bruce Willis aztán nosztalgiázni kezdett. "Huszonegy év telt el az első rész óta. Láthattok benne harmincegy évesen és láthattok most, ötvenkét évesen is. Vannak pillanatok az új filmben, amikor észrevehetően kicsit lassabban pattanok fel a földről, mint annak idején" - utalt a sebesen múló időre a mindenkori John McClane. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Február 1, 2010 Share Posted Február 1, 2010 Jó lenne ha lenne die hard 5 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Február 1, 2010 Share Posted Február 1, 2010 Szerintem hatalmas volt a 4 Tetszett, ahogy Brúsz bácsi el van veszve ebben a modern világban Mégis a jó öreg módszerek (nehezen ugyan, de) beválnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Február 23, 2010 Share Posted Február 23, 2010 2011-ben kezdődik a Die Hard 5 forgatása A harmadik Die Hard után elég sokat kellett várni a következő részre, a negyedik szépen hozott a kasszáknál, a stúdió látta, hogy van még erő ebben a franchise-ban, így felvetődött a folytatás lehetősége. Bruce Willis is benne lenne, de nem igazán hallhattunk arról, hogy valaki írná a forgatókönyvet. Willisszel nemrég az MTV Newsnak sikerült beszélni a Cop Out sajtókonferenciáján, az akciósztár pedig azt mondta, hogy jövőre látnak hozzá az ötödik Die Hard forgatásához. Willis megjegyezte, hogy a legutóbb epizód direktorát Len Wisemant ültetné a rendezői székbe. A Drágán add az életed a Nakatomi toronyházban játszódott, a Még drágább az életed cselekménye egy repülőtéren környékén zajlott, Az élet mindig drága címre hallgató folytatásban pedig New Yorkban szaladgált Willis, míg a Die Hard 4.0 - Legdrágább az életedben már az USA léte volt a tét. Mi lesz az ötödikben? Willis kikotyogta, hogy világszintű problémát kell majd megoldania McClane-nek. (A hatodikban meg a világegyetem sorsa forog majd kockán?) Mindenesetre feladták a leckét, érdekes lesz a magyar címet olvasni.filmdroid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
citromy Posted Február 23, 2010 Share Posted Február 23, 2010 Semmi szükség egy újabb Die hard részre szerintem! Már a 4 is elég nevetséges volt, hogy az 50 éves, Bruce "kopasz" Willis kinyírt egy egész hadsereget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Február 24, 2010 Share Posted Február 24, 2010 A földönkivüliek lessznek a rosszfiúk vagy a terroristák az előbbiek már szervezkednek: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6454280 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 5, 2010 Share Posted Május 5, 2010 A Szupercsapat és a Wolverine írójára bízhatják a Die Hard 5 forgatókönyvét A negyedik Die Hard után Bruce Willis azt mondta, hogy benne szívesen eljátszaná újra John McClane-t, a stúdió pedig a bevételek láttán nem mondott nem a következő felvonásra. A Fox jelenleg Skip Woods-ot szeretné megnyerni a forgatókönyv megírására. Woods körmölte le a Kardhal, a Hitman, Szupercsapat szkriptjét és a Wolverine-hez is köze volt. Egyelőre nem ismeretes, hogy McClane-nek milyen problémát kell elhárítania, de Willis azt mondta, hogy karakterének ezúttal világméretű gonddal kell szembenéznie. A kérdés az, hogy mikor valósul meg a Die Hard 5, hiszen a negyedikhez is már az évtized elején hozzáláttak volna, de akkor a 2001 szeptember 11-e után a fiókba került a tervezet. filmdroidd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megadethfan Posted Május 5, 2010 Share Posted Május 5, 2010 Semmi szükség egy újabb Die hard részre szerintem! Már a 4 is elég nevetséges volt, hogy az 50 éves, Bruce "kopasz" Willis kinyírt egy egész hadsereget. Nem egész hadsereg volt az. "Csak" egy kis csapat terrorista. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts