Grounder Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Én a robot mozifilm - folytatás Ronald D. Moore forgatókönyvével Bár Isaac Asimov munkásságának rajongóinál kicsapta a biztosítékot az Én, a robot filmváltozata, a mozikasszáknál jól teljesített. Elég jól ahhoz, hogy legyen folytatás - aminek a forgatókönyvét a Battlestar Galactica új változatának atyja, Ronald D. Moore írja. 144 millió dollár bevételt termelt az Egyesült Államokban, 202 milliót pedig külföldön a Will Smith főszereplésével készült Én, a robot film - tehát muszáj folytatást csinálni belőle. Ronald D. Moore egy rajongói kérdésre válaszolva árulta el, hogy elkészült a második epizód első vázlata - többet azonban nem volt hajlandó elárulni a kész forgatókönyvről. Így azt sem tudhatjuk még, hogy pontosan mikor is lesz a premier. A Dark Horizons weboldal szerint a 2006-os és 2007-es év a folytatások éve lesz. Én, a robot 2 Az Én, a robot DVD-n Alex Proyas arról beszélt, hogy ha lenne folytatása a filmnek, akkor az a Földön kívűl játszódna, azaz egy bolygóközi akciófilm lenne. Az első film történései az oka annak, amiért száműzték a robotokat az űrbe. Sonny még emberibb lenne, Spooner azonban veszítene emberségességéből. Nekem az 1. is nagyon tetszett remélem a 2. is fog Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 nekem is naon tetszett az első része, de szerintem ez elég is volt én azzal az érzéssel álltam fel a gép mellől(miután megnéztem), hogy de jó kis film volt, de ez így teljes.........nincs semmi hiányérzetem ezzel kapcsolatban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Könyvben olvastam és úgy nagyon jó volt, a film egy nagy csalódás, főleg, a főszereplő miatt, remélem ha lesz második része, akkor jobban választanak majd! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKecso Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Állítólag 2010-re tervezik a filmet, ezt már nyilatkozták is róla, azonban szerintem előfordulhat egty kis tolódás! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Nem tom, hogy tervezik a folytatást, mert az egyik legnagyobb SCI-Fi író tollából származik, az Én a robot, vagy valami nagyon gagyit, vagy egy átlagos, filmet hoznak össze, de én nem várok sokat ettől a mozitól! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Ízlések és pofonok ! Nekem tetszett az első rész ! Erre is kíváncsi leszek ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
action294 Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Nekem sem okozott csalódást az 1. rész, szerintem látványos volt 1-2 jelenet, a történet is elég jó volt. Remélem (ha lesz) a második rész is lesz ilyen jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
php Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Én is inkább ennek a folytatását nézném meg, mint a legenda vagyok - ét (attól hm.., hát szóval nem voltam hanyattesve) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiskluber Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Bisztos jo lesz KLuber Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
haver007 Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Hát nem is tudom, hogy ennek örüljek vagy ne!!! Az első rész eszméletlen jó volt!!! De Will Smith a garancia arra, hogy a második rész is!!! Várjuk ki a végét! Én a Legenda vagyok 2-n sokkolodtam le!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Nekem az első sem tetszett annyira, de ez szubjektív... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 1. rész nekem nagyon tetszett , bár amiben Will Smith játszik nálam 10/10 Megvettem boltba duolalemezes extraváltozatot , szal nagyon bejött. Kiváncsi vagyok lesz-e , reméljük lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grounder Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 Én mindenesetre nagyon várom az első is istenkirály volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 alig varom hogy megjelenjen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetcoke Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 én úgy álltam fel a géptől, hogy kikapcsoltam nehogy éjjel megöljön de jo ötlet az új rész, csak ne legyen első "kopi" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy16 Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 jó lenne ha lenne belőle 2. rész, engem érdekelne! sokkal inkább mint a legenda vagyok! az a film 1,5 órán keresztűl nem szól másról csak a semmiről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquahunter Posted Augusztus 15, 2011 Share Posted Augusztus 15, 2011 Már csak 2. rész kellene - az elsőn is bealudtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts