Szaby59 Posted Június 27, 2010 Share Posted Június 27, 2010 Cod 2 Igényesebb, mint a 4... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolledpopped Posted Június 27, 2010 Share Posted Június 27, 2010 Alap,hogy a 4. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg1992 Posted Július 24, 2010 Share Posted Július 24, 2010 Alap, hogy a Call of Duty 2-re adtam a voksomat. Egyrészt azért, mert nem jön be a 4, a másik ok meg az, hogy sokkal inkább szeretem a 2. világháborút, mint ezt a modern harci technikás lövöldözést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyapy Posted Szeptember 28, 2010 Share Posted Szeptember 28, 2010 én csak a vh-kat nem szeretem, már elképesztően unalmas a modern viszont állat nemsoká jön a Black Ops Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esmail Ahmadi-Moqaddam Posted Január 26, 2011 Share Posted Január 26, 2011 cod 4 mert jobb a grafika és realisztikusabb mit a cod 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Január 27, 2011 Share Posted Január 27, 2011 Én is a 4-re szavazok,a jelenbe élünk meg realisztikusabb mint a 2,meg azért pontosabbak a fegyverek vmivel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Január 27, 2011 Share Posted Január 27, 2011 A 4 mérföldekkel jobb mint a 2. A 2 tele van sok cheaterrel. Na meg a grafika is szebb és a multi is sokkal kidolgozottabb (szintfejlődés, sok fegyver stb) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Január 27, 2011 Share Posted Január 27, 2011 Mostanában CS-zek,bár a wh-k nem mennek Régebben modern 2, cod 2 meg háááááát... Mindenki mondja rá,hogy húdejó, de nekem nem jött be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Január 27, 2011 Share Posted Január 27, 2011 Ha eredeti cs-d lenne akkor búcsúzhatnál az acctól xd am énis cs-zek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huan001 Posted Január 27, 2011 Share Posted Január 27, 2011 én mostanság cod2-vel játszok nekem bejön, egyszerű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Január 27, 2011 Share Posted Január 27, 2011 A két játékrész teljesen más korban játszódik, ezeket elég meredek lenne összehasonlítani. COD5 értelmesebb lett volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts