enisz Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=MOX9lDf-6go Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 érdekes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 13, 2008 Author Share Posted Július 13, 2008 lehet, hogy neked nem jelent semmit de régebben egy elég jó mese volt, a velem egyidősek talán ismerik. de ha nem tetszik, nem kell ideírni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajóisten Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 wááá, állítom, hogy az egyik legjobb mese Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobiii Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 hát nem aranyos?de OSTOBAA :D legnagyobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Imádtam ezt a mesét VAlaki nem tudja, valahol adják még, vagy le lehet tölteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 lehet, hogy neked nem jelent semmit de régebben egy elég jó mese volt, a velem egyidősek talán ismerik. de ha nem tetszik, nem kell ideírni Nem a mesét kritizáltsam, hanem nem értettem a apoént. és ha már a mesét ismerni kell akkor az egészet feltöltheted hogy az oiylan "tudatlanok" mint én mosolyoghassanak rajta... (csak emrt a körülményeket nem értem) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Asszem ennek az volt a címe hogy Two Stupid Dogs(két hülye kutya) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 13, 2008 Author Share Posted Július 13, 2008 be3nc3, ez egy mese sorozat volt, cartoon networkon ment anno rengeteget. ha nagyon szeretnél nézni részeket belőle, keress rá youtube-on (2 stupid dogs) viszont ha valaki tudna dobni linket, ahonnan le lehet tölteni, azt szerintem sokan megköszönnénk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 1, 2009 Share Posted Augusztus 1, 2009 de régebben egy elég jó mese volt, a velem egyidősek talán ismerik. de ha nem tetszik, nem kell ideírni Imádom, köszi, hogy megosztottad! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts