Levosz09 Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Ez érdekes! én is vmi hasonlóra gondoltam mint a megoldás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rentai Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Üdv!szerintem forog az az izé ott fent,csak nagyon gyorsan,ezért nem látni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 lol sztem kamu, számítógépes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Müllerke Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Ez egy érdekes de jó magyarázat:Annyira pörög hogy már áll körülbelül ez is történik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SWCsaba Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Gyorsabban forog mint ahogy a kamera felveszi a mozgását és azért nem látni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted Október 20, 2008 Share Posted Október 20, 2008 ilyet még szabad szemmel is lehet látni, nem kell kamera hozzá - akár autókereket nézve is! a legviccesebb amikor visszafelé pörögve látjuk a kerekeket, vagy az első-hátsó kereket más irányba!! Hát ez igaz,de milyen fura ha blegondolunk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nary Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 ez könnyű. sztem tengerpart közelében vették fel, vagy valami szirt fölött kering a helikopáter. és a meleg levegő felfelé tolja. egyszerűen elég az albatroszra vagy a sirályra gondolni ahogy szárnycsapás nélkül siklik a tenger felett. ugyanaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts