Zsomboy Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Valóban.. lehetett víz a Holdon. De mivel a gravitációja kicsi, ezért "elengette". Pl a Mars esetén nem így van... már kezdik beismerni.... Már csak arra várok, mikor fogom azt hallani, hogy keringés is van a bolygón. Hisz, ha nem lenne, ott sem lenne víz. Semmilyen formában sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jay.the.gk Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Biztos azért alapították a Nasa-t, hogy leforgasson egy szar kis filmet, hazudjon a világnak, és tuti, hogy egész nap csak recskáznak... Nah vajon miért nem mennek naponta a Holdra? Persze sokat fejlődött a tudomány, de a benzin még mindig drága, megépíteni ugyan olyan drága... meg minek? Ott voltak, megnézték, hoztak mintát, és már senkit sem érdekel. Ez olyan mintha valaki feltenné a kérdést, miért nem játszod ki a Doom 1-et még 100x, még 2010-ben is? Hoho, lehet nincs is Doom 1! Hát hogyne lenne, csak már van Doom 3! (esetünkben a mars) Remélem értitek a hasonlatot... (Amúgy mi a ****ért kell 80000 felkiáltójelet meg kérdőjelet rakni a mondatok végére? Fáj valami, hogy üvöltötök?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robcsi_7 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Voltak a holdon, szerintem ez tény. habár elsőnek nembiztos, hogy akkor, amikor ezt tudatták velünk. ÉS honnan tudjuk, hogy azóta nem e voltak még?? biztos vagyok benne, hogy valami nagyon érdekes de akár ijesztő dolgok történnek. Valószinóleg a nagy általánosság (azaz mi) át vagyunk verve, tutira nem az az igazság amit a holdról, vagy a marsról tudunk. ennyi. ás egy ideig nem is tudjuk meg. talán egyszer. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerolka Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Érdekes témát feszegettek. Én láttam dokumentumfilmet a holdra szállásról, és láttam ennek megcáfolásáról is. Ebben a dokfilmben azért felvetnek egy két érdekes dolgot ami elgondolkodtató. Én személy szerint 50-50%-ban hiszem is meg nem is. de a benzin még mindig drága A benzinnek mi köze van a holdra szálláshoz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsomboy Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 gerolka, ha nem jártunk volna a holdon soha, akkor nem tudom, hogyan került volna oda 3 tükör. Igaz, azokból, már csak kettő üzemképes. A tükrök, arra szolgálnak, hogy az állandóan távolodó Hold, pontos távolságát, ki tudjuk számolni. (oda vissza lézerfénnyel) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerolka Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Na akkor tisztázzuk lehet félreérthető voltam, én az első,Neil Armstrong holdra szállására értem ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsomboy Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Na látod, ezt nem tudom...De lehet Armstrongék tették fel a tükröket.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerolka Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Igen elvileg Ők vitték az elsőt. Egyébként nem 3, hanem összesen 5 tükör van amiből az egyik már nem működik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phish007 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Igazából én a fényképező problémátokat nem értem, hát ha már űrhajókat építettek ami úgy gondolom nem kis dolog, akkor mér jelentett volna problémát egy időzítős, vagy akár mozgásérzékelős fényképező létrehozása. Gondolj bele Amstrong bácsi beállítja hogy 15 másodperc a fényképezésig, odatotyog a holdra és megvárja a fotót. Vagy hogy azzal a keszgyűvel hogy lehet fényképezni, senki ne higyje hogy Mari néni gépét vittél oda tűhegynyi gombbal. Lehet hogy egyszerűen csináltak egy golflabda nagyságú gombot a fényképezőre és kész van, azt mérnem tudja megnyomni Ha már űrhajóra volt pénz szerintem egy fényképező/kamera a legkisebb dolog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamkam Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 ez oylan dolog,hogy az amcsik dollármilliókat költöttek 1 tollra, hogy tudjanak írni az űrben ... a ruszkik meg ceruzát használtak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszetlen Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Most öszintén, kit érdekel mennyibe kerül? Az amerikaiak számozatlanül nyomják a dollárt, aranyfedezet vagy bármi korlát nélkül.Lesz még velük gáz.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akiseki Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 ez oylan dolog,hogy az amcsik dollármilliókat költöttek 1 tollra, hogy tudjanak írni az űrben ... a ruszkik meg ceruzát használtak... xD ... hülye amcsik mindig is utáltam őket azt hiszik át tudják verni a világot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evo VIII Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Sztem jártunk már a holdon de mittudomén mért nem mentünk még vissza. Talán találhattak vmit amit nem akrtak mutogatni úgyhogy ezt az egész holdraszállást leforgatták egy hollywoddi stúdióban és kéthente indulnak a holdra. De ha már itt tartunk akkor az is fura hogy se Amerika se az oroszok nem mentek vissza, legalábbis nincs róla hír. Bakker az is lehet hogy már évek óta kint bóklásznak valamerre a Naprendszeren kívül. Ja és mi még nem építettünk űrhajókat, ezek csak apró és törékeny űrsiklók. A régebbiek megbízhatóbbak voltak, de mióta az amcsiknak mondták hogy műholdat is tudnak csinálni, azóta ez a deltaszárnyú gép van gyakorlatban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerolka Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Szerintem azt, amit mi tudunk, amit tudattak velünk egyszerű emberekkel azt semmiképp nem lehet tényként kezelni. Biztos, hogy vannak dolgok amiről mi nem tudunk, nem közölnek velünk és nem úgy történtek ahogy tudatták ,különböző okok miatt. Ez az oka annak, hogy születnek különböző elméletek, aminek a valóságalapja mennyi, azt megint csak találgatni lehet, vagy mindenki a saját fantáziájára bízza. Ilyen elmélet pl. az, hogy nem Gagarin volt az első ember az űrben. Mivel a valódi első űrhajós beleőrült ebbe a ?kalandba?, és őt nem lehettet a nyilvánosság előtt mutogatni. Ezért kerestek egy embert, akit kirakhattak a kirakatba. Ennek a valóságalapját vagy egyáltalán az igazságot valószínűleg sosem tudjuk meg. Ebből születtet egy másik elmélet. Zajlott az űrverseny, aminek ekkor már a ?ki tud előbb ember juttatni a holdra?volt a tétje. Az USA tudomást szerzett arról, hogy a szovjetek ?csaltak?, vagyis miszerint nem a nagy szovjet bálvány Gagarin volt az első űrhajós. Ennek a tudatában megrendezték a holdraszállást , amiről tudomást szereztek a szovjetek, hisz árgus szemekkel figyeltek. Viszont fű alatt megegyeztek, hogy mindkét állam befogja a szájat és így a szovjeteknek megmarad a dicsőség, hogy ők voltak az elsők az űrben és persze a bálványuk Gagarin , az amcsiknak meg a holdraszállás. Halkan megjegyezném, hogy ehhez nem kell nagy fantázia elképzelni, hogy akár igaz is lehet. Aztán van még egy elmélet, de ezt le sem írom , mert ennek a valóságalapja szerintem nulla, vagy nagyon kevés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
{Börnykúak}Manfred Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=rgG5s28fvM8 nah ehhez mit szóltok????? h*lye amcsik soha nem voltak sehol csak WC-n!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerolka Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Á nem is kommentálom… de nagyon nagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts